malgosia.mucha 22.07.05, 13:29 Gdzie można kupić dmuchaną wanienkę ( woj.śląskie, Opole, Wrocław)i ile ona kosztuje? A może ktoś taką używał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lgosia1 Re: dmuchana wanienka 22.07.05, 13:54 polecam zwykły dmuchany mały okrągły basenik - tylko koniecznie z dmuchaną podłogą - ja kupiłam po 12 zł w Geancie chyba i super spełnił swoją rolę na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: dmuchana wanienka 22.07.05, 13:57 Niestety nie wiem gdzie można kupić dmuchaną wanienkę.Ale do niedawna miałam ten sam problem.Szykował mi się wyjazd,dziecko jeszcze za małe do kąpieli pod prysznicem.Kupiłam w supermarkecie z serii basenów dmuchanych dla dzieci najmniejszy z możliwych.Używałam takiego w zeszłym roku i w tym roku robię to samo. Koszt takiego baseniku to 5zł. A tu na forum czytałam ,że są z jakiejś firmy dmuchane wanienki ale znacznie droższe. Po co przepłacać. Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: dmuchana wanienka 22.07.05, 16:00 Wanienka kosztuje ok. 70 zł i jest to głupio wydana kasa. Basenki kupiony w markecie ( najmniejszy jaki będzie)spełni tę samą funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: dmuchana wanienka 22.07.05, 17:02 widzialam wczoraj takie wanienki w smyku,ale wiem ze sa tez mothercare, ale pewnie znacznie drozsze Odpowiedz Link Zgłoś