lalllka 22.07.05, 16:07 Mam do sprzedania bądz wymiany tusz Fascination Ch. Diora, odcien to śliwka, zapakowany w kartonik, kupiony w Sephorze - nowy ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buffy79 Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 26.07.05, 22:08 za jaką kwotę? i dlaczego chcesz go sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
lalllka Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 27.07.05, 03:35 Witaj Buffy Chcę go sprzedać, ponieważ mam drugą sztukę już napoczętą a ta została kupiona przez przypadek ( tak to jest jak się faceta wysyła po zakupy ... ) Chciałabym sprzedać za ok 2/3 ceny Cena ogolnie jest do uzgodnienia ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 27.07.05, 11:17 Ja kupię jeśli masz np rachunek z sephory lub inne potwierdzenie oryginalności, mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
lalllka Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 27.07.05, 15:26 Tusz jest na 100 % oryginalny. Poszukam rachunku Mam nadzieję, że nie wywaliłam. Ewentualnie mogę przedstawic kod, który jest wyłącznie na oryginalnych produktach Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 27.07.05, 19:49 1. Czy jesteś z Warszawy? Jeśli znajdziesz rachunek i cena mnie nie przygniecie chciałabym ten tusz kupić najdalej w ten weekend, potrzebuje tuszu na wyjazd a jade w poniedziałek rano 2. Jaka dokładnie jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
lalllka Re: Fascination maskara śliwkowa Ch. Dior 27.07.05, 16:08 Niestety, na opakowaniach maskar Diora nie ma tych kodów, sprawdziłam na trzech a są na pewno oryginalne Zatem będę trzepać Misia o rachunek Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lalllka Nadal aktualne ... 07.08.05, 00:39 Tusz lezy ciągle w szufladzie i czeka na nową właścicielkę . Nie pisałam przedtem bo byłam na urlopie - przepraszam ! Kod z opakowania tuszu to : 4A02 ( jest to numer seryjny świadczący o oryginalności ). Numer odcienia to 899 - śliwka. Sprzedam go za 65 zł. Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś