mmarta132 25.07.05, 00:29 czy macie huśtawke elektryczną? jeśki tak to czy się sprawdza? czy dziecko w niej zasypia w ciągu dnia i do jakiego czasu jej uzywałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronikarb Re: Huśtawka elektryczna 25.07.05, 07:19 nie uzywalam, poniewaz moj synus caly czas chcial rekami zlapac noge od tej hustawki - w trakcie hustania. Zrezygnowalam bo balam sie ze kiedys nie przyuwaze i maly sobi eraczki polamie - kupilam mu hustawke - skoczek - lepiej sie sprawdzila Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Huśtawka elektryczna 25.07.05, 07:40 Ja mam prawie od urodzenia Oliwki i jestem zadowolona z tej huśtawki-Hauck. Oliwka lubiła bardzo w niej siedzieć, teraz mniej, bo już raczkuje, chodzi przy meblach-inne rzeczy już ja interesują Kupując huśtawkę zakładaliśmy, że nie ma być usypiaczem, tak też było. Może ze dwa razy "niechcący" w niej zasnęła. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
mmarta132 Re: Huśtawka elektryczna 25.07.05, 07:42 hej tezmam córcię OLIWKĘ. ma 4 miesiące. Nie chcesz spredac tej huśtawki skoro juz jej nie używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Huśtawka elektryczna 25.07.05, 07:48 Pozdrawiamy Oliwke i jej mamusię Niestety nie chcę sprzedać huśtwaki, bo wszystko po Oliwce zostawiam dla...Mateuszka-takie imie wybraliśmy dla synka, który pojawi się w naszym życiu za 2-3 lata Nowe huśtwaki sa drogie po 500-700zł, zależy od firmy. Ja kupiłam za 300zł używaną, polecam. Ja mam Hauck, z melodyjkami, ustawia się czas bujania, prędkość bujania itp. Jest też tacka z zabawkami. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś