builder 11.10.06, 22:29 na s`loonskim udowodnili, i na pohybel wszystkim kretynom!, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 22:32 Może przeprowadz nam ten dowód. Jutro przeczytam :) pozdrawiam Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 22:35 no tosz musza jednymu sam pogratulowac:))) Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 22:50 szwager_z_laband napisał: > no tosz musza jednymu sam pogratulowac:))) jyednymu???, tiy tysz som mys`lisz jak ballest?, jou jako GOROL ida teroz celebrowc`!=i na pewno mom wszistko ud tyj niyznanyj strony we zadku, Odpowiedz Link
hanys_hans Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 22:54 builder napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > no tosz musza jednymu sam pogratulowac:))) > > jyednymu???, > tiy tysz som mys`lisz jak ballest?, > > jou jako GOROL ida teroz celebrowc`!=i na pewno mom wszistko ud tyj niyznanyj > strony we zadku, > Pan tu, panie BUILDER dyrdymały opowiadasz, ludziom głowę zawracasz, a ja gore, ja gore! Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:08 hanys_hans napisał: > builder napisał: > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > no tosz musza jednymu sam pogratulowac:))) > > > > jyednymu???, > > tiy tysz som mys`lisz jak ballest?, > > > > jou jako GOROL ida teroz celebrowc`!=i na pewno mom wszistko ud tyj niyzn > anyj > > strony we zadku, > > > > Pan tu, panie BUILDER dyrdymały opowiadasz, ludziom głowę zawracasz, a ja gore, > ja gore! nie rozumie odpowiedzi=sprecyzuj prosze ;), Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: GOROLE GOOROM! 12.10.06, 10:15 Hanys Ci gratuluje razym symnom:)) Odpowiedz Link
arnold7 Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:00 Jo pogratulowol mojij zonie Builder. A ze drugij zajty, to te Portugalery potraciyli sie na Slonsku, i to je wazne:) Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:06 arnold7 napisał: > Jo pogratulowol mojij zonie Builder. > > A ze drugij zajty, to te Portugalery potraciyli sie na Slonsku, i to je wazne:) > a Tiy arnold jeszcze ze taki GOROLEM jak Jou godosz?!,=hmm.., zawsze zech boul som, > Odpowiedz Link
arnold7 Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:10 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > Jo pogratulowol mojij zonie Builder. > > > > A ze drugij zajty, to te Portugalery potraciyli sie na Slonsku, i to je > wazne:) > > > > a Tiy arnold jeszcze ze taki GOROLEM jak Jou godosz?!,=hmm.., > zawsze zech boul som, > > > > Niy ino godom, chyntnie tysz sie zas napija ze chopym ze Kattowitz:) Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:18 arnold7 napisał: > builder napisał: > > > arnold7 napisał: > > > > > Jo pogratulowol mojij zonie Builder. > > > > > > A ze drugij zajty, to te Portugalery potraciyli sie na Slonsku, i t > o je > > wazne:) > > > > > > > a Tiy arnold jeszcze ze taki GOROLEM jak Jou godosz?!,=hmm.., > > zawsze zech boul som, > > > > > > > > Niy ino godom, chyntnie tysz sie zas napija ze chopym ze Kattowitz:) > > > Arnold, jak bedzie okazja=jestem do Twojej dyspozycji=okazji z rego`ly nie bylo, mialem zayebiste wakacje, Odpowiedz Link
hanys_hans Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 22:47 builder napisał: > na s`loonskim udowodnili, > > i na pohybel wszystkim kretynom!, > Oj Panie builder Pan tu dyrdymały prawisz a ja gore Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:14 hanys_hans napisał: > builder napisał: > > > na s`loonskim udowodnili, > > > > i na pohybel wszystkim kretynom!, > > > > > Oj Panie builder Pan tu dyrdymały prawisz a ja gore jez`eli nie nalez`ysz do tych"" kretyno`w to dej mi znac`, , Odpowiedz Link
hanys_hans Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:37 builder napisał: > hanys_hans napisał: > > > builder napisał: > > > > > na s`loonskim udowodnili, > > > > > > i na pohybel wszystkim kretynom!, > > > > > > > > > Oj Panie builder Pan tu dyrdymały prawisz a ja gore > > jez`eli nie nalez`ysz do tych"" kretyno`w to dej mi znac`, > > , > kretyn=GOROL+kerymu gore? Odpowiedz Link
builder Re:DZIEKUJE ZA UWAGE=n/tx 11.10.06, 23:54 hanys_hans napisał: > builder napisał: > > > hanys_hans napisał: > > > > > builder napisał: > > > > na s`loonskim udowodnili, > > > > > i na pohybel wszystkim kretynom!, > > > Oj Panie builder Pan tu dyrdymały prawisz a ja gore > > > > jez`eli nie nalez`ysz do tych"" kretyno`w to dej mi znac`, > > > > , > > > > kretyn=GOROL+kerymu gore? Odpowiedz Link
builder Re: GOROLE GOOROM! 11.10.06, 23:28 podejrzewam, z`e Niemcow ze S`loonska szlak trafia!, ,=nie wierzycie, co nie?, ,...a wiecie dlaczeg?=bo jestes`cie krotko wzroczni i zadumani sami w sobie!, Odpowiedz Link
ichklaus sluchaj bulilder... 11.10.06, 23:38 ale on nie slucha................. ... nasuwa sie pytanie: dlaczego?... ... ale pomijajac wzajemne "male wojny". zaatakowales wlasnie Niemcow ze Slaska. mowiles cos o krotkowzrocznosci i zadumaniu... wyjasnij nam prosze, co miales na mysli! Odpowiedz Link
builder Re: prosze bardzo, 12.10.06, 00:03 ichklaus napisał: > ale on nie slucha................. > ... > nasuwa sie pytanie: dlaczego?... > ... > > > ale pomijajac wzajemne "male wojny". zaatakowales wlasnie Niemcow ze Slaska. jez`eli to sa Niemcy mieszkajacy na S`loonsku obecnie to NIE a ci drudzy mieszkajacy we Niemczech to TAK,=dlaczego TAK, bo uwaz`aja sie za cacko, kto`re bedzie dobrym lekarstwem, w/g nich na odbudowe niemieckiego S`loonsa, > mowiles cos o krotkowzrocznosci i zadumaniu... > > wyjasnij nam prosze, co miales na mysli! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: prosze bardzo, 13.10.06, 07:59 a niy przeszkadzo ci ze som "z niymieckyj krwi"? Odpowiedz Link
ballest Re: prosze bardzo, 13.10.06, 09:55 a skond uon mou wiedziec, ze Holendry to tysz Niymcy? Skond taki gorolik by to miou wiedzic, jak na szkoua ksionszkami ciepou, a jedyny ksionszka jakou mou, to je kamasutra! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: prosze bardzo, 13.10.06, 10:02 jo wia,on je taki angelski patriota i niyporadzi sciyrpiec ze angelsko krolowo sie ze Niymcym zadowaua:))) to wszysko skuli tego! Odpowiedz Link
ichklaus Re: prosze bardzo, 14.10.06, 12:11 kamasutra? po co mu kamasutra, jezeli nie ma zadnej przyjaciolki? no chyba ze, do ... :) Odpowiedz Link
builder Re: prosze bardzo, 13.10.06, 22:46 szwager_z_laband napisał: > a niy przeszkadzo ci ze som "z niymieckyj krwi"? ouooo.. czlowieku=piepszysz podobnie jak ballest!, jec` do Holandi i wejdz` na impreze i spro`buj jakiemus` Holendrowi powiedziec`, z`e pochodzi uod Niemco`w=qva!-zamo`w se przed ta rozmowa pogotowie ratunkowe!, juz` nie bede wiecej sie wypowiadal na ten temat bo wiem, z`e nie mom szansy z niemiecka "mys`la", Odpowiedz Link
ballest Re: prosze bardzo, 13.10.06, 22:54 Builder, z jakiego wysokiego wystruganego konia ues sleciou! Przez Niemcy przejezdzja rocznie miliony Holendrow i ani uoni z nami ani my z niymi nie momy z niymi problemow. Z drugi strony kazdy Holender wiy, ze jeszcze do 17 wieku byli Niymcami i ze niymiecki krwi sa! Odpowiedz Link
builder Re:ty mys`lisz tylko historia=idioto,n/tx 13.10.06, 23:01 ballest napisał: > Builder, z jakiego wysokiego wystruganego konia ues sleciou! > Przez Niemcy przejezdzja rocznie miliony Holendrow i ani uoni z nami ani my z > niymi nie momy z niymi problemow. > Z drugi strony kazdy Holender wiy, ze jeszcze do 17 wieku byli Niymcami i ze > niymiecki krwi sa! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:ty mys`lisz tylko historia=idioto,n/tx 14.10.06, 08:53 niy dynerwuj sie, fakty i linki podowej:)) a tak na powaznie - Odpowiedz Link
ballest Re:ty mys`lisz tylko historia=idioto,n/tx 14.10.06, 10:46 Skond to mou Buidereczek wiedziec, przeca uon je cieniutki jak tyka! Odpowiedz Link