nikusia20 02.08.05, 18:04 Może znacie fajbne sklepy internetowe z ubrankami dla dzieci .Jestem w 6 m-c ciąży nie moche wychodzić z domu więc chce coś sama wybrać dla dziecka ,pozostaje mi tylko e-sklep. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa67 Re: ciuszki dla niemowląd 02.08.05, 21:21 proszę:www.szafamalucha.pl/,http://www.uva.com.pl/ www.pinia.pl/?category_id=5.Dodam, że ja tam nie zamiawiałam, więc nie wiem jak z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
diwer33 Re: ciuszki dla niemowląd 02.08.05, 22:16 www.mk.sklep.pl -www.primka.pl -www.sarta.pl -www.bambini.pl -www.cllariss.pl -www.dziecinada.pl -www.bellvit.com.pl -www.uva.pl www.wojcik.com.pl www.coccodrillo.pl www.tuptup.pl www.intermax.pl www.dany.pl www.abrakadabra.sklep.pl www.e-ciuszki.pl Znalazłam adresy kiedyś na forum ale nie korzystałam! Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
jacunio70 Re: ciuszki dla niemowląd 03.08.05, 23:38 Polecam www.acucu.pl - niebanalne polskie ciuszki o suuuuper jakości! Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: ciuszki dla niemowląd 04.08.05, 08:25 Przedwczoraj zamówiłam w Szafie Malucha kilka ciuszków na próbę i już po jednym dniu miałam je w domu. Są bardzo ładne (angielska marka!). Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś