czarna_mewa 08.08.05, 07:06 Muszę kupic mojemu 4 latkowi inhalator, bo ma alergię. Dostaje berodual i pulmicort. Chcę mu kupic inhalator, tylko nie wiem jakiej firmy i o jakim przepływie. Czym się sugerować przy zakupie? Jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: Jaki INHALATOR polecacie? 08.08.05, 08:39 ja mam nebulizator OB R1000.Kosztowal mnie 200zł. Takich samych uzywalismy na poczatku w szpitalu(moj synek o wczesniak). jestem z niego zadowolona, łatwy w obsłudze. nie znalazłam takiego w internecie ale wklejam ci link do innego. Mysle ze rowniez dobrego vitamarket.pl/sklep/p38-PharmaNeb-1-ME-702-nebulizator-z-kompresorem.html Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Jaki INHALATOR polecacie? 08.08.05, 10:36 Moja 4-letnia córka jest alergiczką - dostała Flixotide i Ventolin do wdychania . Lekarka kazała mi kupić tubę do inhalacji - z maską - Aero Thumber - jest wygodna , bo ma gumową maseczkę i dobrze przylega , jest przystosowana specjalnie dla małych dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: Jaki INHALATOR polecacie? 08.08.05, 10:46 jak chcesz to zadzownie i spytam mojej mamy,jest alergologiem,prowadzi wlasna przychodnie..i ma duzo malych pacjentow...mysle ze bedzie sie najlepiej orientowala. jesli cie to interesuje,to napisz na maila: o1la@poczta.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś