Dodaj do ulubionych

Kupujemy mały składany wózek

17.08.05, 22:32
Wszystkie cechy wózka wymienione w artykule są istotne. Warto jeszcze zwrócić
uwagę, czy wózek ma podnóżek. Ja kupiłam wózek firmy "Baby dream", model
Teddy. Jest b. lekki, ma rozkładane siedzisko, pasy, budkę, pojemny koszyk i
zdejmowaną tapicerę, ale nie ma podnóżkasad Przy małym dziecku jest on
potrzebny.
Obserwuj wątek
    • anna-pia Re: Kupujemy mały składany wózek 26.09.05, 13:47
      tylko ciekawe, dlaczego autorka nie zadała sobie trudu wymienienia większej
      liczby firm - np. Jane ma świetne parasolki, jest też sporo fajnych polskich
      • gosdro Re: Kupujemy mały składany wózek 26.04.06, 11:09
        ja mam chicco pony xs od 2003 roku i jestem z niego bardzo zadowolona. teraz
        korzysta z niego moja druga coreczka. jest lekki i latwo sie sklada. polecam
    • haribko1 Re: Kupujemy mały składany wózek 31.01.06, 16:42
      Jęśli ktos chce by jego wózek był nie tylko funkcjonalny,ale również pieknie
      sie prezentował to ja polecam wszystkie wózki firmy Mutsy. Miałam okazję
      zobaczyc najnowszy model spacerówki tzw. Pająka. Robi naprawdę piorunujące
      wrażenie. Sa to wózki holenderskiej firmy solidne i zawieraja wszystkie cechy
      wymienione w artkule a zwlaszcza nadaja sie na głebiki piasek na plaży czy na
      górskie szlaki. Wybór jest ogromny i każdy znajdzie cos dla siebie. Bardzo
      polecam.
      • bujka2 Re: Kupujemy mały składany wózek 31.01.06, 16:50
        Gdzie można zobaczyć tego pająka?
        • honda1998 Re: Mutsy spider 01.02.06, 09:12
          cgi.ebay.at/Mutsy-Spider-Buggy_W0QQitemZ7385652261QQcategoryZ15470QQcmdZViewItem

Jak dla mnie mało wygodny będzie zagłówek

pozdrawiam,
          • iwek33 Re: Mutsy spider do haribko 01.02.06, 16:03
            Hej Haribko, czy Ty czasem nie sprzedajesz tych Mutsy??? Wszędzie polecasz
            tylko mutsy, mutsy, mutsy....już było tu na forum wiele wątków o Mutsy i nie
            zawsze pozytywnie się o nich wyrażano, niektórzy bardzo narzekali, a już ten
            nowy pająk to w ogóle nie wygląda na wygodny wózek...
            • boryska Re: Mutsy spider do haribko 25.02.06, 20:01
              S ja polecam graco City sport. Jest super lekki i bardzo wytrzymały , mój ma w
              tej chwili 5 lat, wożę w nim drugie dziecko i nie chce się jakoś popsućsmile
            • majcik1 Re: Mutsy spider do haribko 30.08.06, 12:21
              Witam. Spidera jeszcze nie widziałam osobiście, ale jest w sklepie
              internetowym. Wyszła jeszcze "paracolka" MUTSY, nazywa się EASY RIDER i myślę,
              że któryś na pewno kupię. Dlaczego? Dlatego, ponieważ mam cały zestaw MUTSY i
              nie zamieniłabym go na żaden inny. Zasiegałam języka na temat różnych wózków,
              widziałam, dotykałam, jeżdziłam różnymi, ale ten spodobał mi się od pierwszego
              wejrzenia. Naprawdę polecam. Nie mam żadnego sklepu internetowego, ani nie
              jestem jedynym dystrybutorem na Polskę (firma MIKO w Poznaniu - nie raz
              dzwoniłam z pytaniami (nie są uprzejmi)). Ale mogę powiedzieć z pełną
              stanowczością, że wózek wart jest swojej ceny. Polecam wszystkim dzieciom i ich
              mamusiom. Pozdrawiam
              • kaliaa Re: Mutsy spider do haribko 30.08.06, 14:39
                ten nowy mutsy parasolka jest w calineczce, wizualnie jest bardzo ladny, ale
                jak chyba wszystkie mutsy jest niewygodny dla dziecka i jest niepraktyczny bo
                ma nisko siedzisko tak jak bebe confort vit i dziecko kolanami dotyka w nim
                brody.
                • smoczyca123 Re: Mutsy spider do haribko 26.09.06, 10:42
                  nie rozumiem - jak dziecko dotyka kolanami brody?? ja mam tego klasycznego
                  muciaka i uwazam za plus to ze jeszcze chwila i moj malec bedzie mogl do niego
                  wejsc i wyjsc samodzielnie a byc podnoszonym i wkladanym...
                  • kaliaa Re: Mutsy spider do haribko 26.09.06, 11:05
                    wsadz do tego mutsego dwulatka to zrozumiesz
                    • anka241 Mam prawie dwulatke 10.10.06, 20:11
                      i jeździ mutsy urban rider, jestem bardzo zadowolona i ona też.Nie ma ciasno,
                      nie dotyka kolanami brody ?!Skłda i rozkłada się rewelacyjnie, oparcie również,
                      spacerówka ma regulowana głębokość, zgadzam się z poprzedniczkami - wózek wart
                      swej ceny>pOZdrawiam
                      ania
                      • kaliaa Re: Mam prawie dwulatke 10.10.06, 21:30
                        moja wypowiedz dotyczyla parasolki mutsy a nie spacerowki.
                      • izih2 Re: Mam prawie dwulatke 20.07.07, 12:04
                        w 100% popieram MUTSY = REWELACJA
                • izih2 Re: Mutsy spider do haribko 20.07.07, 11:56
                  ecale sie nie zgadzam z opinia, bo jesli chodzi o spidera to uzytkuje go niemal
                  pol roku i jako wozek parasolka nie ma sobie rownych, kto jezdzil mutsy to wie
                  ze nie ma co tu narzekac
              • weronka77 Re: Mutsy spider do haribko 11.10.06, 00:08
                A gdzie ten Easy Rider? Na stronie internetowej Mutsy nie mogę się doszukac;-
                (((A od Mutsy jestem uzależniona;p))))
            • weronka77 Re: Mutsy spider do haribko 11.10.06, 00:05
              Niestety jest baardzo wygodnywink)) Ja kupuję kolor Purplewink Gdybym mogła sama
              bym w nim jeżdziłwink Dzięki Bogu że nie kupiłam Zapp'a!!!
              • cialink Re: Mutsy spider do haribko 08.06.07, 18:39
                Czy Spider purple to ten sam kolor co Sport 02 zwykłej spacerówki?

Czy jest on wygodnym wózkiem dla 7 miesięcznego malca? (kusi mnie jego wielkość
                po złożeniu = bagaż podręczny w samolocie, natomiast boję się, że zafunduję
                synkowi 10 dni niewygody? Poradźcie proszę!!!
          • ullyssess Re: Mutsy spider 11.12.07, 18:09
            Polecam zobaczenie stelaża Mutsy 4 rider
            www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23183926,Katowice_Dla_dziecka___Akcesoria,142-155.html
    • olaj Re: Kupujemy mały składany wózek 25.02.06, 20:09
      Ja kupiłam w Anglii, w Polsce nie było odpowiadającego mi wózka (a jak był, to
      za drogi). Akurat była propmocja, cena była 59funtów + dodawali śpiworek
      gratis, i tam mam suuuper parasolkę z wysokim! oparciem, folią
      przeciwdeszczową, podnóżkiem regulowanym, pasami, koszem i ciepłym śpiworkiem
      za trzy i pół stówy. Tylko skrzypi skubany.
      www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruOrFindUsing/BruAZOfBrands/BruExclusivesBruin/175722
    • aneta062 Re: Kupujemy mały składany wózek 22.04.06, 10:19
      Mam do sprzedania wózek Inglesina Max. B. wygodny dla mamy i dziecka,
      rozkładane siedzisko, lekki, stabilny. Wiecej info: anetabc@op.pl
      • joanna143 Re: Kupujemy mały składany wózek 17.05.06, 13:01
        A ja mam do sprzedania nowy wózek Chicco Pony xs .malutka leciutka(5 kg) super
        wygodna spaceróweczka . Kupiłam go 1 miesiac temu a moj synek dostał od
        chrzesnego inny nowy wózek Kolory pomarańczowo-czarny , z nakładka na nogi.
        zaplaciłam za niego 550 zl. Na spacerze byłam nim 1 raz. Dla zainteresowanych
        mogę wysłać zdjecia mailem. Gwarancja na 2 lata. (Kupowany był w sklepie
        firmowym Chicco w Jankach)Chce z a niego 500 zł. Zainteresowanych proszę o
        kontakt na maila aopila@o2.pl
        Pozdrawiam
        asia
        • finezze Re: Kupujemy mały składany wózek 17.05.06, 14:49
          Przykro mi ale obawiam sie, ze nie sprzedasz tego wozka za tyle kasy, podczas
          gdy na allegro nowy mozna kupic juz za 429 zl sad

Ja tez sprzedawalam ponee jakis czas temu i niestety nie udalo mi sie osiagnac
          ceny, za jaka postanowilam go sprzedac.

To tak na marginesie. Dobra rada bo szkoda czasu na szukanie kupca za tyle.
          • ania.b5 Re: Kupujemy mały składany wózek 10.10.06, 19:43
            Oglądałam własnie Mutsy, wcale nie podoba mi sie ten wózek i nie wydaje mi sie
            zeby był wygodny dla malucha..Ale kazdy ma inny gust, a o gustach sie nie
            dyskutuje, wiec po prostu przejde do poszukiwania czegos,co bardziej mnie
            zainteresujesmile)
    • hellen71 Kupie stokke explory 28.02.07, 10:37
      witam kupie uzywany wozeczek stokke explory wszelkie oferty na maila
      hellen71@gazeta.pl
    • kaya1975 Re: Kupujemy mały składany wózek 23.03.07, 21:46
      Dziewczyny, a co powiecie na maclarena techno xt? Generalnie bardzo mi się
      podoba, świetne rozwiązania, lekki...(tylko ten szary kolor...mogliby bardziej
      pokombinować).
      Pozdrawiam, K
      • avari79 Re: Kupujemy mały składany wózek 09.04.07, 23:29
        Maclaren Techno XT rewelacja, polecam gorąco, mercedes spacerówek, a że szare
        obicie, jak dla mnie same plusy, głęboki wózek miałam o pogodnych, cieplutkich
        kolorach i po roku użytkowania żałowałam wyboru. Jak dla mnie kolor strzał w
        dziesiątkę.
    • mika_007 Re: Kupujemy mały składany wózek 09.04.07, 23:41
      nie wiem skąd ten boom na Mutsy
      chyba tylko "trend"
      bo ani te wózki ładne a już napewno nie funkcjonalne
      wózek ma jeździć po wszystkim,wszystko pomieścić i pozwolić dziecku
      siedzieć/spać wygodnie
      czego o Mutsy powiedzieć nie można
      to wózki przewozowe-na spacer przez godzinkę po markecie
      kazdy doradza rozkładane na płask siedziska-mutsy nie ma żadnego takiego
      przerost formy nad treścią
      można uważać,że są ładne -ale to też rzecz gustu
      • weronka77 Re: Kupujemy mały składany wózek 09.04.07, 23:49
        Nie to co ładne tylko to co się komu podobawink Ja też byłąm skłonna stwierdzić
        że ulegam Mutsiowej fobii.Pozwoliłam dwulatce wybrać samejwink I niestety
        wyrywała mi się z Maclarena,do Zapp'a wsiąść nie chciała,kilka innych też
        odpadło.Do Spider'a sama się "pakuje" nie chce z niego wyjść i ku mojemu
        zdziwieniu ów fotel dentystyczny jej odpowiada..To jak się rozkłada albo jak
        kto woli-nie rozkładawink że nóżki trzyma na tym małym podnóżku,nawet się sama
        zapina i nie chce się z nim rozstać.No może wolałabym Purple ale nie można go
        dostac nigdzie więc jest czarno-srebrny...KOsz na zakupy-malusieńki ale ja
        zakupów nie robię więc i tak nigdy żadnego nie używałamwink)Dla mnie idealny
        i....przerostem formy nad treścią określam.....każdy inny wózek;-
        )))))))))))))))))
        • weronka77 Re: Kupujemy mały składany wózek 09.04.07, 23:50
          I znakomicie daje sobie radę na wertepach Białowieskiej Puszczy przez ok 4
          godzinywinkTyle średnio trwa spacer jednym szlakiem lub jak kto woli-trybą.
      • dominika_t Re: Kupujemy mały składany wózek 10.04.07, 08:52
        hmmm, Mutsiakowy boom, no może i tak. Ja używam Mutsy od stycznia zeszłego
        roku, najpierw gondola potem spacerówka.
        Byłam przeciwnikiem tego wózka ze względów estetycznych i ekonomicznych... ale
        cóż mąż się uparł. Teraz nie zamieniłabym go na inny. Nie wiem o co chodzi z
        nierozkładaną na płasko spacerówką w Mutsy. Moja się rozkłada, korzystam z tej
        funkcji codziennie.Nie uważam żeby był to wózek na przejażdżkę do sklepu,
        raczej do pokonywania, nierównych ulic, śniegu, piachu. Skrętne tylne koła jak
        dla mnie rewelacja - mogę prowadzić wózek jedną ręką.
        Tak więc..... myślę że każdy musi sam wypróbować i znaleźć produkt który mu
        odpowiada. Gdyby jakiś model wózka był idealny pewnie cała reszta producentów
        by zbankrutowała. Każdy z nas oczekuje czegoś innego od wózka i ważne aby
        znalazł taki który te oczekiwania spełnismile))
        • k.gebora1 Re: Kupujemy mały składany wózek 27.04.07, 22:53
          używamy mutsy spacerówki od wczoraj i kompletnie nie rozumiem jak mogłam kupić
          dziecku za takie pieniądze coś tak niewygodnego. Jak rozłoźyć siedzisko zupełnie
          na płask? Dlaczego dziecko miało kompletnie mokre plecki po półgodzinnej drzemce?
          co robi kawał wygiętej tektury z tyłu budki? Dlaczego ten materiał jest taki
          śliski? jestem kompletnie rozczarowana.
          • katka761 Re: Kupujemy mały składany wózek 20.07.07, 13:57
            A NIE OGLĄDAŁAŚDOBRZE SIEDZISKA PRZED KUPNEM????? zależy jeszcz jaki masz
            materiał.
            my mamy z serii cargo i sobie bardzo chwalimy.
            wysyłaliśmy tylko siedzisko do importera coby dokleili dodatkową warstwę gąbki
            czy jak to się tam nazywa.

ja np. nie rozumiem jak można jeździź trójkołowcem. ale powoli siędo takiej
            opcji przymierzam.
        • ircias Re: Kupujemy mały składany wózek 20.07.07, 14:49
          jak kupowała 2-gi wózek zwracałam uwage głównie na 3 rzeczy:
          1. kosz na zakupy - często poruszam się bez samochodu ( do kosza wkładam
          wszystko co się da -zabawki do piach ubrania cieplejsze, zakupy....) z tego co
          zauważyłam w Mutysy urban rider kosz jest ale płytki i chyba wszystko z niego
          wypada. Na pewno bym co jakiś czas musiała się zatrzymywać i zbiuerać zawartość
          kosza z chodnika...). Kiedyś na ulicy widziałam mamę z dzieckie a w koszu w
          Mutsy pieska - yorka
          2. Waga i to zeby zajmował jak najmniej miejsca po złożeniu- często poruszam
          się pociągiem.
          3. jak najbardziej rozkładane parcie
          4. Budka- często do budki wkładam różne drobiazgi( koórkę picie)
          Po obejżeni na allegro różnych wózeczków kupiłam chicco london - używany.
          Podobały mi sie maclareny, jane, esprit, ale niestety dla mnie były za drogie.
          Chicco jest OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka