katarzyna2222 20.08.05, 11:46 Czy ktoś kupował może? I podzieli się na temat jakości użytkowania? Proszę... Buty wizualnie wygladają całkiem ładnie. Na butkach dla dziewczynek jest napisane Adalia a dla chłopców Petit Pirate (chyba ) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76kitka Re: buty dziecięce z Gemo 20.08.05, 13:02 Mój synek ma jedna parę butków z Gemo, są skórzane z wierzchu, w środku tekstylne, na początku byłam przerazona bo zafarbowały skarpetki na czerwono, ale to tylko podczas pierwszego spaceru, teraz nam nie farbują, mają miekka podeszwę i ciekawe wzornictwo. Córeczka sąsiadki też nosi butki z Gemo i sąsiadka jest zadowolona. Ale w obu przepadkach to nie są jedyne buciki naszych dzieci, nie są eksploatowane non stop więc nie wiem jak z ich wytrzymałością. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: buty dziecięce z Gemo- CIUCHY Z GEMO?Jakie? 20.08.05, 21:53 Hej , a macie może pojęcie jaka jest jakośc ich ubrań dla dzieci? Byłam w gemo 2 razy, ceny nie są zbyt atrakcyjne moim zdaniem. Tym bardziej ze to jakas nieznana firma-przynajmniej dla mnie. Kupowałyście u nich ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
sasza71 Re: buty dziecięce z Gemo- CIUCHY Z GEMO?Jakie? 20.08.05, 23:50 rzeczywiscie,nie sa najtansze te ciuszki,ale nic zlego sie z nimi nie dzieje- moja corcia miala kilka rzeczy z Gemo i obie bylysmy z nich naprawde zadowolone,kolekcje dla dzieciakow sa fajne,gorzej zdecydowanie-przynajmniej w moim odbiorze wypada moda damska... Odpowiedz Link Zgłoś