Dodaj do ulubionych

H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima?

26.08.05, 14:16
Witam, mam dosyć daleko do sklepu(60km) chciałabym się wybrać na zakupy. Czy
jest wyprzedaż? albo kolekcja jesień-zima? zależy mi na czymś ładnym dla
niemowlaka i chłopca 92-98rozm.
Obserwuj wątek
    • pdubno Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 26.08.05, 14:59
      Czesc, nie wiem czy sa jakies rzeczy na wysprzedazy na rozmiar jaki
      piszesz,ale na mniejsze dzieci widzialam. Jest tez kolekcja zimowa - ale tez
      patrzylam na mniejsze rozmiary. pozdrawiam
    • alexsc Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 26.08.05, 15:25
      W H & M byłam akurat wczoraj (w Poznaniu, Plaza), dla mnie tragedia! Żadnej
      wyprzedaży, nowa kolekcja owszem jakaś była ale rozmiar, który mnie interesował
      wybył z półek i wiszaków... W rozmiarze 92-98 był większy wybór, dla niemowlaka
      nie widziałam za to nic gondego uwagi. Może Ty będziesz miała szczęście i coś
      wpadnie ci w oko. Mi te ciuchy juz się znudziły, przereklamowane są i tyle.
      • greenland Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 26.08.05, 15:29
        alexsc a byly kombinezony zimowe?
        • alexsc Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 26.08.05, 15:37
          Nie widziałam, ani nawet kurteksad jakieś swetry, bluzy, dresy, ale na te
          większe rozmiary nie patrzyłam dokładnie
        • goczis Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 26.08.05, 19:22
          W Plazie są kombinezony zimowe: różowe i takie kawa z mlekiem (po 99zł), ale
          niewiele ich sad I jeszcze coś z misiem w środku, ale nie podeszło mi zupełnie.
          W Starym Browarze jeszcze mniej tego. Mam nadzieję, że to nie będzie wszystko
          co H&M zaoferuje na zimę dla niemowląt, bo w planach zakup kombinezonu dla
          Małej dopiero jak się urodzi.
          Pozdrawiam! Gosia
    • gabi54 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 15:44
      bo dzwonię po sklepach i nic takiego nie maja. Pani z allegro twierdzi, że tak,
      ale skąd ją ma? Może to kolekcja nie na polskę? Proszę napiszcie bo chciałabym
      taka ale nie za taką cenę. W sklepie są na pewno tańsze

www.allegro.pl/show_item.php?item=61599531
      • leigh4 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 16:06
        Te kurteczki są, chyba po 120zł albo tańsze. Widziałam w arkadii dwa dni temu.
        Problem tylko w tym, że "takie panie z allegro" albo codziennie chodzą do
        sklepów, albo są informowane przez pracowników i wykupują najbardziej chodliwe
        rozmiary. Parę miesięcy temu szukałam pewnej rzeczy. Dzowniłam przez trzy
        tygodnie CODZIENNIE i w sklepie nie było. A na allegro było-i to o ironio! z
        dopiskiem: "nowa dostawa!". Wniosek prosty: albo na allegro sprzedają
        pracownicy h&m albo znajomi pracowników sadSmutne to bardzo, bo przypomina
        stary "handelek spod lady" sprzed '89roku...
        • gabi54 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 16:46
          tak tez myslałam, ale jestem wkurzona, wstrętne handlary, żeby człowiek nie
          mógł kurtki kupić dziecku, tak normalnie - w sklepie.
        • tata_ziomal_corci Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 16:50
          Drogie Panie,

Bojkotujcie wobec tego H&M odgórnie, np. mejlami...
          Co prawda zapewne podoba im się, że mają branie u handlar, niemniej jednak
          zjawosko takie, że pracownicy mają układ z handlarami, albo sami pracownicy tak
          postępują nie wpływa korzystnie na odbiór marki, a już na pewno nie przyczynia
          się do pozytywnych opinii na temat sklepu, czy obsługi.

Myślę, że to może poskutkować.

PS: pozdrowienia dla gabi54 ;P
          • martula771 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 16:58
            Doszły mnie słuchy że pracownicy mają na wszystko 20% rabat,nawet na już
            przecenione artykuły. Odnośnie tej kurtki różowej( 120 zł) to widziałam do niej
            spodnie do kompletu (69 zł);ale kurtka trochę za sztywna
            • maggie2229 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 19:46
              jak czytam ten watek to tez sie denerwuję takim postepowaniem, Wy jeszcze macie
              sklep H&M i mozecie sprawdzić w jakich cenach są te ciuszki w rzeczywistości,
              ja wiem, jakie sa one fajne i napalona szukam na allegro i myslę, że dużo osób
              w ten sposób kupuje (bo myśli, że to okazja).
              czy nie można faktycznie napisać do centrali H&M, jak jakaś handlara kupuje 10
              identycznych kurtek to chyba nie jest normalne;
              ostatnio w TV byl program o reglamentacjach na promocje jakie wprowadzaja
              niektóre hipermarkety - np.zestaw nozy - można kupić tylko do 5 sztuk, na
              cukier swego czasu tez były ograniczenia - jak to słuchałam to się usmiechałam
              pod nosem, ale teraz tak sobie myślę, że nie jest to głupie-chodzi o to aby jak
              najwięcej klientów skorzystało...
              nie mam mozliwości pójścia do H&M, ale chyba po przeczytaniu tego wątku nie
              będę szukała na allegro...trudno dzidzia pochodzi w innych ciuszkach
              • leigh4 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 20:19
                Ma rację pana Tata-równiez wydaje mi się, że główny winowajca to sam sklep, że
                toleruje takie postępowanie swoich pracowników. Spróbuję
                interweniować;rzeczywiście, jeśli wszyscy będziemy tylko narzekać a nic nie
                robić, nic się nie zminismile
                A jak to nie poskutkuje, to może skuteczniejszy będzie urząd skarbowywink
              • greenland Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 20:31
                maggie ale nie generalizujmy... uzywane ubranka są sprzedawane w normalnych
                wedlug mnie cenach.
                • gabi54 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 26.08.05, 21:44
                  ale my tu nie mówimy o używanych ubrankach, tylko o pustych pułkach w sklepie i
                  bogactwie oferty na allegro po kosmicznych cenach.
                  • patyk.od.zosi Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 27.08.05, 12:46

Ja te kurtki puchowki widzialam a Reducie w W-wie po 99zl.
                  • maggie2229 Re: czy ta kurtka jest z najnowszej kolekcji? 27.08.05, 13:24
                    no wlasnie mówilam o nowych H&M z metkami - sprzedawanych na allegro,
                    bardzo proszę czytac dokladnie co piszemy
    • agusmichal r.kruger - a do jakiego miasta sie wybierasz? 27.08.05, 00:03

• r.kruger Re: r.kruger - a do jakiego miasta sie wybierasz? 31.08.05, 17:53
        Najbliżej mam Czeladx M1, jakby było warto to i do Krakowa się wybiore.Lubie te
        firme...
    • gabrysiap Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 27.08.05, 15:31
      Drogie mamy, ja mieszkam w Poznaniu i mam do Plazy 4 minuty tramwajem więc
      jakby wam bardzo zależało na jakims ubranku upatrzonym na Allegro to ja moge
      podjechac do H&M i sprawdzic cene czy dostepnosc i ew. kupic i wysłać. Ja
      akurat się rozczarowałam bo bluzeczka jest w sklepie po 34,90 a na Allegro po
      24,90 więc o c o w tym chodzi? Żałuję , że mam daleko do M1 i browaru bo tam
      wybór moim zdaniem jeśli chodzi o dział dziecięcy jest o niebo lepszy.
      Pozdrawiam
      Ewelina
      Moje szczęscie ma na imię Gabrysia (ur.20.03.2003)
      republika.pl/graj_w_expie/gabi.jpg
      • leigh4 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 27.08.05, 16:02
        Ja mam bliziutko arkadię w warszawie(gdzie ponoć największy wybór ciuszków
        dziecięcych). Tylko problem w tym, że niektóre ciuszki chyba w ogóle nie widzą
        sklepowych półeksad
      • krabe Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 27.08.05, 16:20
        hej, ja miałabym prośbę.jeśli byłabyś przy okazji na zakupach to proszę zobacz
        czy w poznaniu jest ta czapeczka:
        www.allegro.pl/show_item.php?item=61518893
        resztę na[piszę Ci na priv, pozdrawiam
        • kinga3 Ja też mogę czasem coś kupić!!! 28.08.05, 02:08
          Czapeczka jest, i kosztuje z tego co pamiętam 12,90.
          Rozmiarów oczywiście nie sprawdzałam, bo mi to nie było potrzebne.
          Ja mieszkam 1 minutę pieszo od H&M na Półwiejskiej w Poznaniu.
          Też mogę czasem pomóc...
          Byłam dziś w M1 i trochę tam było ubrań letnich w mocnej przecenie -70%.
          Kupiłam mojej ciężarnej przyjaciółce 3 bodziaki dla córeczki po 6zł i po 4zł.
          Ale gratka, he, he... Szkoda, że nie mieli takich dla chłopca...
      • greenland Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 27.08.05, 17:14
        Gabrysiu do Plazy tez mam bliziutko i to sobie chwalę bo jedynie w Plazie mogę
        dostać rozmiar 86 z rozmiarówki dla najmlodszych. W innych H&M w P-niu mozna
        jedynie pomarzyc o tym rozmiarze sad Ale wybór faktycznie slabszy choc sie
        powoli rozkręcają. Czapeczki jesienne udalo mi sie za to zakupic wlasnie tam,
        na nastepny dziec bylam w Browarze a tam posucha... czapek jesiennych prawie
        nie bylo.
    • abajerek Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 11:43
      i znowu powrocę do tematu h&m i allegro, wczoraj bylam w h&m w czeladzi, i co
      zobaczylam? przebrana kolekcja czy mały wybor towaru? ja juz sama nie wiem co o
      tym mysles, na allegor duzy wybor ubranek, body z dlugim rekawkiem w kolorowe
      paseczki, bluzeczki do kompletu sweterki a w sklepie?nic takiego, poprzebierane
      rozmiary, nie za bardzo z tego co mi sie podobalo moglam cos skompletowac, nie
      wspomne juz o dadatkach, jesiennych beretach, skarpetach itp. czy fajne rzeczy
      mozna tylko kupic na allegor i to z tak podniesiona cena?
      juz mam tego dosc i chyba zrezygnuje z zakupow tej firmy bo nie wiem w jakim
      czasie trzeba isc do sklepu zeby moc cos dostac, jesienna kolekcja niedawno sie
      pokazala, u nas jeszcze lato, a w sklepie pustosad
      • gabi54 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 11:53
        no to mnie zdołowałassad(, bo ja właśnie czekam na zimowe dodatki też w
        czeladzi, na allegro juz są kurtki a tam nic, wydzwaniam, wydzwaniam i ciągle
        się spóżniam, a może trzeba dać w łapę żeby coś kupić? SKANDAL
        • abajerek Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 12:04
          zależy czego szukasz, ja np szukalam przede wszystkim czegos takiego
          aukcja.onet.pl/show_item.php?item=61408994
          aukcja.onet.pl/show_item.php?item=61590118
          aukcja.onet.pl/show_item.php?item=61608554
          aukcja.onet.pl/show_item.php?item=61529458
          zalezy czego ty szukasz, i jaki rozmiar, zimowych kurtek wogole nie widzialam a
          na allegro sasmile)
          • gabi54 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 12:10
            Jakieś dwa tygodnie temu widziałam te rzeczy i chyba w pełnej wymiarówce, wiem
            bo byłam bratową, ona kupowała dla maluszka a ja dla mojej córci (rozm od 92-
            104 zalezy co), ja natomiast szukam tej kurtki
            www.allegro.pl/show_item.php?item=61599531
            jest ich już dużo na allegro
            • pia_ Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 12:44
              Qurcze dziewczyny trochę się dziwię, bo widziałam te kurtki i ani one jakoś
              szczególnie piękne nie są, ani kolorystycznie też na kolana nie powalają.
              Cenowo też jakoś nie wyróżniają się, w tej cenie macie np Marquitę. Jeśli
              chodzi o dodatki, to rzeczywiście mają fajne i w dobrych cenach, ale ja już
              dawno zrezygnowałam z polowania na nie: szkoda nerwów, a jeśli podliczy się
              koszt rozmów telefonicznych ze sklepem HM (z pytaniem, czy już przyszło coś),
              albo koszt benznyny/biletów na dojazd, to okaże się, że to wszystko nie jest
              takie tanie. Ja sobie już całkowicie odpuściłam ten sklep, zainteresować mnie
              są w stanie jeszcze tylko wyprzedaże, a tych jak wiecie w tym roku brak sad
              • gabi54 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 14:31
                hmmmm.....ja na żywo nie widziałam, ale na zdjęciu mi się podoba, a z mariquity
                niestety nic mi się nie podoba, no i kolorystycznie do nieczego mi nie spasuje,
                bo dodatki już mam własnie z h&m. No to jestem w kropce.
                • magdalenax Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 15:03
                  Takie kurtki różowe widzialam wczoraj w Arkadii po 99 zl ale zadna rewelacja.
                  Róż mocno wyblakly i sztywna. Jak na H&M zadna rewelka. Zreszta jesli chodzi o
                  kombinezony i kurtki zimowe w rozmiarze do 86 cm nie ma nic ciekawego.
                  Powtarzaja sie modele z zeszlego roku.

Pozdrawiam,
                  Magda
            • inia25 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 12:47
              gabi54 napisała:

> Jakieś dwa tygodnie temu widziałam te rzeczy i chyba w pełnej wymiarówce,
              wiem
              > bo byłam bratową, ona kupowała dla maluszka a ja dla mojej córci (rozm od 92-
              > 104 zalezy co), ja natomiast szukam tej kurtki
              > www.allegro.pl/show_item.php?item=61599531
              > jest ich już dużo na allegro

takie kurtki widzialam w arkadii, promenadzie i w wola parku w warszawie.
              rozmiary do 86cm a czy wieksze byly to nie wiem.
            • agni71 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 23:39
              Mnie się też te kurtki podobają. Byłam w zeszłą niedzielę w Arkadii w Wawie i
              byl ich duży wybór (ale nie wiem, czy pełna rozmiarówka, bo nie sprawdzałam),
              po 99 zł.

aga
    • agusmichal Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 15:18
      A ja tś kurtkę widzaiałam w Czeladzi w sobote. Było napewno kilka ale nie wiem
      w jakim rozmiarze i kosztuje 99zł a na allegro przegieli z tą ceną...
      Były też te bodziaki w paski bo sama je oglądałam.
    • berta333 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 18:41
      Hej! A moze ktoś się orientuje, ile kosztuje w sklepie dresik taki jak tutaj:
      allegro.pl/show_item.php?item=62109452; albo ten:
      allegro.pl/show_item.php?item=62435799. Będę wdzięczna za info.
      Pozdrawiam!

• berta333 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 18:43
        Oczywiście linki są bez tych znaków na końcu, czyli:
        allegro.pl/show_item.php?item=62435799
        allegro.pl/show_item.php?item=62109452
        smile
        • martula771 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 18:55
          Oba kosztują 29.90 zł, byłam dzisiaj i widziałam. Też zastanawiam się nad
          kupnem, tego zółtego kompletu. Na allegro ceny to po prostu przegięcie.
          • berta333 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 19:35
            No to faktycznie ktoś próbuje robić interes na naiwnych/niezorientowanych.
            Szkoda tylko, że w Łodzi nie ma H&M... ehhh... Wielkie dzięki za info! pzdr!
            • inia25 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 21:30
              berta333 napisała:

> No to faktycznie ktoś próbuje robić interes na naiwnych/niezorientowanych.
              > Szkoda tylko, że w Łodzi nie ma H&M... ehhh... Wielkie dzięki za info! pzdr!

jutro jade do hm moge ci kupic jesli chcesz - daj znac na priv
              • maggie2229 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 31.08.05, 22:11
                Inia25-Kinga, napisalam Ci na maila - jakbys mogla ja poproszę-tez jestem z
                Łodzi i też sie wsciekam, ze otwarcie Manufaktury a w niej wreszcie H&M sie
                przedluza ...detale w mailu, rowniez moj gg
                dziekuje bardzo
    • inia25 maggie229 01.09.05, 12:12
      odpisz mi na priv na moje pytanka! pilnie bo zaraz ide do sklepu
      • dorotafx Re: H&M pytanko 02.09.05, 09:26
        Mam pytanie odnośnie tych spodenek czy są w sprzedaży (najbardziej interesuje
        mnie Czeladź) chodzi mi o rozmiar 80 i jaką mają cenę? Prosze pilnie o odp. bo
        mam zamiar zamówić na allegro ale jeśli cena będzie bardzo przebita to
        pofatyguję się sama do sklepu (o ile wogóle są w sprzedaży).
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=62689260
        • gabi54 Re: H&M do mam z czeladzi 02.09.05, 11:02
          wczoraj się załamałam. Dzwoniłam do czeladzi, pytałam o kurtki puchowe, podałam
          dokładny opis, kolory jakie widziałam na allegro i cenę sklepową jaką
          podawałyście, pani powiedziała że są w rozmiarach które mnie interesuja.
          Pojechałam 50 km do sklepu po kurtkę....i co? Nie było!!!! Pani pomyliła kurtkę
          ortalionową z PUCHOWĄ, jestem w szoku....oczywiście żadna się do pomyłki nie
          przyznała, mówiła że to pewnie ktoś inny, ja głupia jechałam tyle km i
          straciłam kasę.
          Proszę dajcie znać jak te kurtki zobaczycie rozm 98 lub 104, bo na kompetencję
          sprzedawczyń H&M nie będę już liczyć.
          Swoją drogą przydało by im się jakieś szkolenie z tej dziedziny!
          • maggie2229 Re: H&M do mam z czeladzi 02.09.05, 11:11
            Gabi54, nie martw sie, sa rzeczy, których widocznie nie przeskoczymy;
            ja juz coraz bardziej sie zastanawiam, ze chyba zrezygnuje z tej firmy, skoro
            tak to wyglada...
            najgorsze, ze takie rzeczy sie zdarzają w tych czasach

ja juz przy innych okazjach sie przekonalam, ze jak ktos udziela Ci informacji
            telefonicznej, to warto poprosic o nazwisko-wtedy się choc zastanowi, zanim
            cos "chlapnie jezykiem" bez zastanowienia, juz przeszlam tak z
            ubezpieczycielami (naciagneli mnie na wykupienie polisy bo wczesniej podali
            inna wartosc skladki, a jak juz doszlo do podpisywania, okazalo sie cos, tam,
            cos tam nie uwzglednili-mimo, iz wiedzieli o tym...a mi juz nie chcialo szukac
            gdzies indziej, to samo dotyczy "blekitnej linii TP SA"-za kazdym razem masz
            inna odpowiedz!!!) zdarza sie i w infoliniach w bankach-ale jak sie nie dziwic,
            jak tam rotacja co 3-6 m-cy i w efekcie Ty jako długoletni klient wiesz wiecej
            o ofercie niz taka "swiezonka"...

tylko dlaczego takie coś przechodzi na sklepy odziezowe
            ja juz sie nastawiam bojowo na H&M-poczekam jak w Lodzi otworzą Manufakturę i
            zobaczymy jak będzie to działalo tutaj
            po prostu zenada!!!
          • inia25 gabi54 02.09.05, 11:34
            wczoraj widziałam te kurtki puchowe w warszawie różowa z motylkiem na rekawie
            rozm 98 na 100%.

pozdrawiam
            • inia25 Re: gabi54 02.09.05, 11:37
              www.allegro.pl/show_item.php?item=61599531 o taką ci chodzi rozm 98? jak
              bedzie w sklepie kupić Ci? napisz na priv.
              • gabi54 Re: gabi54 02.09.05, 11:41
                bardzo dziękuję, ale wiesz jak to jest chciałabym przymierzyć, nie jestem pewna
                rozmiaru 98 lub 104, na razie jeszcze poczekam, jak juz będę zdesperowana to
                się odezwę, ale bardzo dziękuję, zawsze można liczyć na emamy.
                • inia25 Re: gabi54 02.09.05, 11:41
                  oki
                • inia25 Re: gabi54 02.09.05, 11:42
                  gabi54 napisała:

> bardzo dziękuję, ale wiesz jak to jest chciałabym przymierzyć, nie jestem
                  pewna
                  >
                  > rozmiaru 98 lub 104, na razie jeszcze poczekam, jak juz będę zdesperowana to
                  > się odezwę, ale bardzo dziękuję, zawsze można liczyć na emamy.

jak kupisz to masz 28 dni na wymiane lub zwrot towaru.
        • abajerek Re: H&M pytanko 02.09.05, 12:15
          widzialam te spodenki, ale nie pamietam jaka cena, chociaz nie wydaje mi sie
          wby byla taka wysok, zreszta co widzidzialam na allegro i w h&m a bylo tego
          niewiele to bylo tanszesad
          • dorotafx Re: H&M pytanko 02.09.05, 12:17
            dzięki a może ktoś poda mi nr tel do Czeladź to spróbuję zadzwonić i zapytam czy
            są te spodenki bo jestem z Zabrza i też nie bardzo mi sie chce jechac na daremno.
            • gabi54 Re: H&M pytanko 02.09.05, 12:48
              032-36-32-240
    • agusmichal Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 02.09.05, 17:55
      Widziałam te spodenki - sa po 39,90zł. Nie wiem tylko jakie rozmiary bo
      widziałam raczej małe.
      • dorotafx Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 04.09.05, 18:52
        dzwoniłam do Czeladzi i podczas mojej rozmowy 3 babki rozmawiały między sobą
        przez 10min i się zastanawiały czą są te spodenki czy ich nie ma. Wkońcu
        stwierdziły że nie są pewne ale chyba ich nie ma. Dziewczyny jeśli któraś była w
        Czeladzi w ten weekend i widziała te spodenki prosze dajcie mi znać.
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=62689260
    • agusmichal Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 04.09.05, 21:42
      Hej,
      ja byłam tydzień temu i wtedy były. Powiedz babką jakbyś tam jeszcze dzwoniła,
      że leżały zaraz przy kasie na takim stoliku gdzie stały manekiny poubierane w
      te ubranka. Jak patrzysz na kase to po prawej w strone działu chłopięcego zaraz
      przy kombinezonach.
      Aga
      • lgosia1 Re: H&M -jest wyprzedaż?a kolekcja jesień-zima? 04.09.05, 21:59
        W Szczecinie w H&M przynajmniej 2 razy w tygodniu wszystkie ubranka zmieniają
        miejsce i może to być ( z tego co wiem z zasad marchendesingu - czy jakkolwiek
        się to piszesmile))) zasadą w każdym sklepie. Dostawy są trzy razy w tygodniu a
        towar rotuje niesamowicie. Jedyne wyjście to trafić na miłą panią z obsługi,
        która zechce spokojnie wysłuchać przez telefon o co nam chodzi i zechce tego
        dokładnie poszukaćsad
    • maggie2229 dziekuje inia25 za dobre chęci / uwaga na allegro! 05.09.05, 13:45
      Inia25 jeszcze raz bardzo dziekuje za chęć pomocy w kupnie (wiecej masz w mailu
      na priv)
      w kazdym razie stałam sie szczesliwa posiadaczką rózowego kompleciku, którego
      cena sklepowa wynosi 39,90
      a na allegro 50,90
      www.allegro.pl/show_item.php?item=62722617
      - żenada, nie komentuje tego...no i musiałabym zapłacic jeszcze koszty przesyłki

ostrzegam wszystkich, którzy nie mają H&M w swoich miastach, nie dajmy zarabiać
      oszustom na allegro, oni sprawiają, ze na półkach jest taki mały wybór
    • greenland POZNAŃ 06.09.05, 08:40
      Dziewczyny z Poznania - czy są juz czapki zimowe, kombinezony jednoczęściowe
      (82/98) w H&M??? Moze któaś była ostatnio i cos widziała? Dzieki za
      informacje wink
      • greenland Re: POZNAŃ 06.09.05, 08:40
        taaaa zakręcona jestem .... nie 82/98 a 92/98
      • magdzik777 Płaszczyk 06.09.05, 08:59
        Dziewczyny drogie, może któraś z Was będzie w sklepie
        i zobaczy ile kosztuje ten płaszczyk.
        Będę wdzięcznasmile)))))

www.allegro.pl/show_item.php?item=63141822
        • socka2 czapka 06.09.05, 17:04
          i ja mam prosbe - szukam takiej czapeczki, moze jest gdzies w h&m?
          www.allegro.pl/show_item.php?item=62536625pozdrawiam
          Ania
          • socka2 Re: czapka 06.09.05, 17:05
            www.allegro.pl/show_item.php?item=62536625
            • indra2 Re: czapka 06.09.05, 20:10
              Widziałam taką w czeladzi po 12,90zł
              Aga
          • greenland Re: czapka 06.09.05, 20:43
            kupiłam taką dla synka w Poznaniu (Plaza) za 12,90 zł
            ale to było jakies 2 tygodnie temu
            Jest świetna smile
            • socka2 Re: czapka 07.09.05, 08:15
              na allegro najtansza po 17.90 plus koszt wysylki a w Gdansku nie bylo sad do
              Czeladzi mam jakies..... km sad(( a jest naprawde sliczna
              dzieki za info
              • greenland Re: czapka 07.09.05, 09:03
                jak będę w H&M to mogę zobaczyć czy nadal są i ewentualnie kupić Ci i wysłać.
                Napisz na greenland@tlen.pl
                • socka2 greenland :) 07.09.05, 10:14
                  napisalam na priva smile
        • pade Re: Płaszczyk 07.09.05, 12:27
          129zł
          • ewkka Re: Płaszczyk 08.09.05, 10:18
            Ponieważ często bywam w Arkadii 9to nasz sklep osiedlowy - tylko 10 min. wolnego
            spacerku) wiem, ze wszystkie te ubranka były lub są w sprzedaży. Np. bladoróżowe
            kurtki widziałam w ostatni weekend i było tego dużo a różowe wyszywane
            płaszczyki były już w sierpniu. Czasem są to tylko tzw. krótkie serie i szybko
            "się wykupują". Tak było np. w zeszłym roku z dziewczęcymi zielonymi parkami.
            Oskarżenia pracowników SA chyba zbyt pochopne. Wydaje mi się, ze dostawy nie idą
            w parze z popularnością sklepu, który jak na razie to nie ma zbyt dużej
            konkurencji. Świadczą o tym m.in. kolejki do kasy. Wydaje mi się, ze prawdziwy
            wysyp kolekcji zimowych będzie na przełomie września i października. Tak, więc
            cierpliwości.ewkka
            • miaga1 pytanko 08.09.05, 16:14
              Czesc kochane mamusie
              Apropos asortymentu: Czy któras z was widziala ostatnio kaszkieciki w h&m?
              Jakies 2 miesiace temu spodobal mi sie taki z brazowego sztruksu (do niego byly
              jeszcze spodenki). Ale niestety nie bylo rozmiaru (potrzeba mi na 86). I tak mi
              szkoda, bo mlody wygladalby fantastycznie.
            • pia_ Re: Płaszczyk 08.09.05, 16:27
              Zielone i ciemnoróżowe parki widziałam tydzień temu w H&M we Wrocławiu.
    • gabi54 Re: H&M kurteczka - pomóżcie 09.09.05, 08:59
      Olewam sklep i kupuję na allegro, już mam dosyć wydzwaniania. Mam tylko problem
      nie wiem jaki rozmiar kupić. Chodzi mi o tą kurteczkę:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=62692287
      Rok temu miałam tą kurteczkę
      www.allegro.pl/show_item.php?item=60671145
      rozm 92, i w tej chwili jest ona "na już " rękawek troszkę
      krótki. Mam pytanie czy jest to dokładnie ta sama kurteczka tylko
      kolor inny?
      Chodzi mi o krój, bo nie jestem pewna czy kupić rozm 98 czy 104, przyznam że
      porównywałam wymiary rozmiaru 92 Kurteczki mojej i tej Pani pomiary się różniły
      znacznie. Więc już jestem skołowana jaki kupić? Czy ta 104 jest bardzo duża?
      Pani podawała takie wymiary:
      długość całkowita 44cm
      długość całkowita tył 49cm
      długość rękawka od szyjki 50cm
      długość rękawka od paszki 29,5cm
      obwód pod paszkami 86cm
      Mierzę, porównuję i już sama nie wiem
      Mała ma 2,5, a ciuszki z HM kupuję od rozm 86 (np krótki rękawek), po 104 to
      wszystko zalerzy od kroju.
      • yosmum Re: H&M kurteczka - pomóżcie 09.09.05, 17:46
        Uprzejmie informuję, że NIKT z pracowników H&M nie handluje na Allegro. Osoby
        sprzedające na Allegro jeżdżą po prostu po całej Warszawie, po wszystkich
        sklepach H&M i wykupują brakujące im rozmiary. I co niby sprzedawca ma zrobić?!?
        Zabronić im, schować i nie sprzedać?!?!?!?!?!????????

Ręce mi opadły jak przeczytałam Wasze złośliwe komentarze dotyczące obsługi w
        H&M, a to tylko dlatego, że nie możecie kupić kurtki.... Warto? Dla głupiego
        ciucha???
        Ja osobiście kojarzę z twarzy wszystkie osoby sprzedające na Allegro ale nie
        mam możliwości nic z tym zrobić! I to nie wina sprzedawcy, że dostawy są takie
        a nie inne.
        Nie pozabijajcie się kiedyś dla tych ciuchów, bo a nuż jakaś Pani kupi coś tuż
        przed Wami.... I co, oczy jej wydrapiecie????
        Żenujące........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka