Dodaj do ulubionych

Obrazki do pokoju dziecięcego

31.08.05, 23:14
Czy wiecie, gdzie w Warszawie lub Białymstoku można kupić ładne obrazki do
pokoju dziecięcego. Najlepsze byłyby z samochodami / pociągami / samolotami,
ale zwierzaczki też mile widziane
Ania
Obserwuj wątek
    • pysiadlo Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 08:28
      Polecam obrazki z Ikea są bardzo fajne, kolorowe ze zwierzątkiami, smokami itp
      koszt jednego obrazka to ok19 zł a jest ich chyba 6 różnych (tyle mam u siebie
      w domu) wejdź na stronę ikea i tam je znajdziesz
      niestety mi strona ikei nie chce się otworzyć i nie mogę podać linku
      Pozdrawiam!
    • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 09:41
      W ikei są, ale moim zdaniem strasznie oklepane, choć ładne. Zobacz do Leroy
      Merlin, Castoramy, albo na Allegro - jest mnóstwo małych obrazków, które mozesz
      sama oprawić. W wielu sklepach internetowych mają też takie obrazki. Firma
      Marko - ta od Tiny Love ma też świetne obrazki w plastikowych ramkach - do tej
      serii można dokupić kosze na zabawki, lustro, wieszaczki, miarkę wzrostu,
      zegar - bardzo to ładne i kolorowe.
      • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 09:49
        www.canti.pl/sklep.php?group=1
        To też jest fajne, tylko trochę babskie.
        • leigh4 Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 09:55
          A gdzie można zobaczyć te dekoracje MArko? Są gdzieś w internecie?
          • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:01
            No właśnie na stronie Marko juz ich nie ma, zapomniałam nazwy tej firmy, a
            szkoda, bo kiedyś znalazłam ich stronę - to firma izraelska. Ale w sklepach
            nadal widuję te ozdoby.
            • leigh4 Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:11
              A w jakim sklepie można je znaleźć? Są w Smyku?
              • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:24
                W Smyku nigdy tego nie widziałam, we Wrocławiu są w 2 sklepach, które
                zaopatrują się w zabawki w firmie Marko.
                • pia_ ZNALAZŁAM :-) 01.09.05, 10:33
                  www.taftoys.com/Lo_res/studios.html
    • bzdolska Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:35
      Zajrzyj tutaj www.vide.pl/vide/dekoracje/__jezyk_id--PL,kraj_id--PL jest
      tam kategoria do pokoju dziecięcego. Przeglądałam tą stronę kiedy pomysłu na
      obrazki do domu. Nie kupowałam z tej strony ale te same obrazki widywałam np. w
      Obi.
      • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:45
        Ja mam z formy, która zamawiała z tegp samego katalogu te obrazki:
        www.vide.pl/vide/dekoracje/reprodukcja.html__kategoria_id--377,reprodukcja_id--14845,kraj_id--PL,jezyk_id--PL
        www.vide.pl/vide/dekoracje/reprodukcja.html__kategoria_id--377,reprodukcja_id--14844,kraj_id--PL,jezyk_id--PL
        Oprawiłam je w czerwoną i niebieską ramkę i wyglądają pięknie, a przy tym
        pasują idealnie do kolorystyki pokoju mojej córki.
        • leigh4 Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 11:06
          Ale super te obrazki! mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli je po
          Tobie "zmałpuję?Najbardziej spodobały mi się te z hipciem i z kubusiem
          puchatkiem(te w ołówku), zwierzęta z farmy i samochody(koparka, ciężarówka,
          autko). Ale ponieważ mamy i tak już dość pstrokaty pokój(zółto-zielone ściany w
          pędzące na różnych pojazdach misie bazyle,no i kolorowe zabawki), ale meble
          białe i białe wysokie listwy przy podłodze i na ścianie, więc może najlepsze
          byłyby spokojne "puchatki"..? Co to tym myślicie?
          www.vide.pl/vide/dekoracje/reprodukcja.html__kategoria_id--377,reprodukcja_id--14908,kraj_id--PL,jezyk_id--PL
          • justakoko Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 11:18
            nie za szare to puchatki? ja to nawet lubię jak jest pstrokato/kolorowo w
            pokoju dziecka.
            sama chyba kupię te z koparka,samochodem,pociagiem i ciezarowka - sa super.
            pia, ale ty masz dar do wyszukiwania fajnych rzeczy w necie smile tez bym tak
            chciała... dzieki za fajnego linka.
            • pia_ Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 11:27
              Za link do tej strony podziękowania należą się bzdolska smile
              A Puchatki podobaja mi się, choć są wyjątkowo eteryczne. Za to kopary,
              ciężarówki itp są super!
    • jolakl Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 10:53
      Jesli lubicie Mysię, to ostatnio w Rossmannie widzialam z nia własnie fajne
      obrazki (w czerwonych i granatowych ramkach). Była Mysia w lokomotywie, na
      rowerku i wiecej nie pamiętam. Pozdrawiamsmile
      • pia_ Mysia 01.09.05, 11:30
        W zeszłym roku "Dziecko" wydało kalendarz z Mysią - można te strony oprawić i
        obrazki gotowe, a są naprawdę fajne smile
        • jolakl Re: Mysia 01.09.05, 11:35
          Właśnie taką Mysiową serię w czerwonych ramkach wyprodukowałam z uzyciem tego
          kalendarza do pokoiku mojego synka i rzeczywiście jest bardzo fajna.
          • pia_ Re: Mysia 01.09.05, 11:38
            Ja także o tym myślałam, ale córa ma malutki pokoik i taka ilość małych
            obrazków trochę zagraciłaby optycznie przestrzeń, dlatego zdecydowałam się na
            te dwa większe obrazki z Hipciem, które na żółtej ścianie wyglądają doskonale.
            • nikaes Re: Mysia 01.09.05, 13:04
              pia, a w których wrocławskich sklepach sa te dekoracje?
              • pia_ Re: Mysia 01.09.05, 13:10
                Kupowałam je w malutkiej galerii Cytryna koło BWA przy Świdnickiej, ale ją już
                zlikwidowali. Ale są gdzieś pewnie firmy, które zajmują się oprawianiem lub
                sprzedają reprodukcje i tam mają na 100% - to jest taki popularny katalog, w
                którym jest to wszystko - sprowadzają na zamówienie. Swego czasu w pasażu w
                Tesco było takie stoisko przenośne z plakatami i oprawami. Ale ten sklep
                internetowy jest ok (ma obniżki), ja za oprawę + obrazki dałam dużo więcej.
                • nikaes Re: Mysia 01.09.05, 13:16
                  Pia, ale mi chodzi o te dekoracje z firmy Marko, pisałaś wcześniej, że we
                  Wrocławiu sa w dwóch sklepach..
                  • pia_ Re: Mysia 01.09.05, 13:24
                    Najwięcej tego jest w Askocie przy Sztabowej (koszyki na zabawki, zegar,
                    wieszaki, miarka, lustro) i Krasińskiego (widziałam tylko obrazki, ale może
                    mają więcej). Przy Szkockiej jest też taki mały sklep z fachową żywnością dla
                    dzieci i tam mieli obrazki. Sorry za niezrozumienie pytania smile
                    • nikaes Re: Marko 01.09.05, 13:33
                      Dzięki, pia smile
                      A te miarki na Sztabowej to może żyrafki?
                      • pia_ Re: Marko 01.09.05, 13:56
                        Z Taf Toys nie ma żyrafy, widziałam tylko królika(zająca?) i kotka - tak jak na
                        ich stronie internetowej.
    • gosia_grabosia Re: Obrazki do pokoju dziecięcego 01.09.05, 13:41
      Kupiłam córci kolorowe ze zwierzakami w Jysk - w Wawie jest na Kijowskiej.
      Tylko było to pół roku temu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka