mysiam 02.09.05, 13:42 prosze o namiary na sklepy,gdzie maja ciuszko tej formy-chodzi mi głównie o kombinezony i kurtki zimowe dzieki,pozdr,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twinmama76 Re: cocodrillo-Śląsk (Katowice i okolice) 02.09.05, 14:12 W Realu w Mysłowicach, w pasażu jest sklep dziecięcy (nie pamietam nazwy). NIe wiem tylko, czy mają już nową zimową kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
nikkkaa Re: cocodrillo-Śląsk (Katowice i okolice) 05.09.05, 21:49 w zeszłym roku widziałam w sklepie na Jankego - sklep Bambino w Katowicach. W tym roku jeszcze tam nie byłam i nie ręczę za asortyment. Na pewno maja wójcika Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: cocodrillo-Śląsk (Katowice i okolice) 05.09.05, 22:19 Tak jak Nikkaa pisze - Bambino na Jankego. Skręcisz z Armii Krajowej w lewo na Jankego, przejedziesz kilkaset metrów i zobaczysz ten sklep po lewej stronie, dokładnie na rogu Jankego i Policyjnej. Gdybyś miała kłopot z trafieniem, )) zapraszam na herbatę, a potem Cię mogę zaprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś