Dodaj do ulubionych

wózek ABC Design

05.09.05, 17:47
chcę kupic wózek ABC Design - spacerówka z montowana gondola dla noworodka i
mozliwością zamontowania fotelika samochodowego. Wózek jest solidny, na
srednich kołach, bardzo zwrotny. Jedyne, co mnie zastanawia, ze gondola
montowana jest tak jak spacerówka i nie ma mozliwości przełozenia rączki, w
związku z czym nawet noworodek jest zwrócony w kierunku jazdy. Wprawdzie mama
ma podglad do wózka, ale dziecko jej nie widzi w czasie spaceru. Prosze o
rade - czy może to miec jakies znaczenie??? Moje dziecko urodzi sie na
początku października, więc okres gondolowy przypadnie na zime. Z góry
serdecznie dziekuje za wasze opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • annam21 Re: wózek ABC Design 05.09.05, 22:44
      ja nie mialam,przyjaciolka miala baaardzo odradza,wozek praktcznie rozlecial
      sie po 2 miesiacach .
    • euzebia500 Re: wózek ABC Design 05.09.05, 22:49
      ABC Desugn to takie chińskie badziewie. Może pooglądasz Mutsy Urban Rider?
      • gugusiaczek Re: wózek ABC Design 06.09.05, 11:52
        Witam
        Ja korzystalam z ABC Design i to bardzo dlugo(po mnie jeszcze 2 inne mamy)
        bylam bardzo zadowolona i nie narzekalam.zawsze mozna trafic na kiepski
        egzemplarzsad
    • dexon Re: wózek ABC Design 06.09.05, 12:09
      Ja mam novusa i jestem bardzo zadowolona.Jest chyba niezniszczalny, bardzo
      solidnie zrobiony.Więc mogę go polecić.U nas w okresie gondolowym(styczeń-
      kwiecień)Antek zawsze spał na spacerze, więc nie przeszkadzałoby mu,że mnie nie
      widzi.A jak przestał spać, to zmieniliśmy na spacerówkę.Właśnie novus 4.
    • dorotakala Re: wózek ABC Design 07.09.05, 11:24
      jak czytam że abc design to chińskie badziewie to mnie pusty śmiech ogarnia -
      pisze to chyba osoba która nigdy tych wózków nie widziałasad(( - ja wiem że
      każda sroka swój ogonek chwali - ale jedno co o tym wózku można powiedzić to to
      że jest badzo dobrze i solidnie wykonany, bardzo dobre materiały (nie płowieją)
      w końcu to niemiecka precyzjasmile - wada to chyba to że wózek jest dość ciężki
      (ja mam novus 4) w moim wózku siedzisko jest przekładane - tzn nie rączka a
      siedzisko można ustawić tyłem lub przodem do kierunku jazdy - owszem abc design
      wypuścił serię z wadliwą rączką (zdażało się żę pękała) ale natychmiast firma
      przyznała się do błędu i bezpłatnie wymieniała i wymienia te rączki na nowe -
      ja jestem bardzo zadowolona z tego wózka - nie trzęsie, nie piszczy nie
      grzechocze, jest zwrotny, stabilny i łatwy w prowadzeniu - a przedewszystkim
      bardzo wygodny dla dziecka (szeroki), dobrze ocieplony - dla mnie super (tylko
      troszkę za cięki jak ktoś go musi targać po schodach) - pozdrawiam DOROTA KALA
    • hubcio14 Re: wózek ABC Design 07.09.05, 23:13
      Ja mam NOVU3 i jest super. Nie zgadzam się że to tandeta. jest bardzo dobrze
      wykonany i bardzo stabilny. Polecam te wózki.
    • maedel Re: wózek ABC Design 08.09.05, 09:01
      Cieszą mnie wszystkie pozytywne opinie o ABC Design, bo zamówiłam Sinus Luxe -
      po próbnych jazdach w sklepie wink wydaje się być super stabilny, wygodny,
      zwrotny, itd. itp.

Co do chińskiego badziewia...to ABC jest firmą niemiecką....
    • carol7 Re: wózek ABC Design 09.09.05, 14:34
      Bardzo dziekuje za wszystkie uwagi. Ja tez zdecydowałam sie na zakup Sinus Lux,
      ma wiele zalet, swietnie sie prowadzi i jest bardzo solidny. Mam nadzieje, że
      bede z niego zadowolona.
      Pozdrawiam , Carol
      • maedel Re: wózek ABC Design 12.09.05, 08:46
        carol7 napisała:

> Ja tez zdecydowałam sie na zakup Sinus Lux,
        > ma wiele zalet, swietnie sie prowadzi i jest bardzo solidny. Mam nadzieje, że
        > bede z niego zadowolona.

A jaki wybrałaś kolor?
        Bo ja - capri. smile
        Pozdrawiam!
    • balbina33 Re: wózek ABC Design 10.09.05, 21:32
      Witam.
      W wózkach ABC Design przekładane jest siedzisko , ale również i buda, także
      jeżeli masz wersję z gondolą nie nosidłem możesz spokojnie ustawić dziecko
      przodem do siebie. Najlepiej poproś w sklepie żeby Ci pokazali jak to się robi.
      Ja mam poprzednią wersję wózka który zamówiłaś ( Novus S)
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka