Dodaj do ulubionych

szukam śpiworka do spania dla 4 latki

15.09.05, 10:16
drogie emamy, możw wiecie gdzie kupić w warszawie lub w necie śpiwór do
spania dla 4 letniego dziecka. parę miesięcy temu widziałam coś takiego w
makro, miał rozmiary 150 X 75 cm, kosztował ok. 120 zł. chodzi mi o śpiwór do
spania w domu , w łóżku, dla rozkopującego się dziecka. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: szukam śpiworka do spania dla 4 latki 15.09.05, 15:02
      może ktoś mi pomoże
      • dorek3 Re: szukam śpiworka do spania dla 4 latki 22.09.05, 11:21
        Miałam tez olbrzymi z tym problem bo wszędzie tylko dla niemowlkaów.
        Kupowałam dla 2-latków, ale nie było problemu z rozmiarem większym. Zdzwoń do
        Calineczki na Grochowskiej , nawet jak nie maja to zamówią uszycie dla Ciebie.
        Ja akurta szukałam letnich bez ocieplacza, ale z grubszymi tez nie powinno być
        poroblemu. za swóje na wiosnę płaciłam ok 50 pln/szt. Jakość OK nawet po
        wielokrotnym praniu.
        • mira31 Re: szukam śpiworka do spania dla 4 latki 22.09.05, 12:26
          dziekuję za odpowiedź. w sobotę kupiłam dla córki śpiwór w sklepie jysk, co
          prawda czarny ze spider-menem, typu mumia, w środku bawełna, na wierzchu jakiś
          taki bardziej śliski materiał, długość 160 (były też o dł. 140 cm za 29 zł), za
          69 zł. JEST SUPER, córka budzi się cieplutka i bez kataru. Koleżanka kupiła w
          decathlonie na 140 cm za 49 zł. naprawdę polecam śpiwory do spania, dzieci się
          nie rozkopują, a mogą swobodnie przekręcać się na łóżku- śpiwór "wędruje" za
          dzieckiem. Żałuję, że wpadłam na ten pomysł rok wcześniej. pozdrawiam.
          • gabi75 Re: szukam śpiworka do spania dla 4 latki 22.09.05, 15:43
            Jutro wybiore sie do jyska i zobacze czy sie uda cos dostac,tak czy inaczej
            dzieki za podpowiedz.Moja mala tak sie rozkopuje ze musialabym ja w kozuszek
            ubierac zeby nie zmarzla a z poprzednich spiworkow juz niestety wyrosla.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka