andrzejg 02.12.02, 18:01 to w agencie kuszą kwotą 20000 zł Nie rozzumiem postępowania naszego notabla. Czyz to dyshonor zadoscuczynic po wypadku samochodowym? Chyba że chodzi o te zaskórniaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM maly czlowiek - IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.12.02, 18:13 w takich sytuacjach mozna poznać kto zacz. Jak i cale SLD. Garstka malych oszuscików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: maly czlowiek - IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 22:43 Gość portalu: AdamM napisał(a): > w takich sytuacjach mozna poznać kto zacz. Jak i cale SLD. Garstka malych > oszuscików. =============== Nie generalizowałbym. Świnie mozna spotkać przy różnych korytach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Uciekl jak szczur IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.12.02, 18:21 z miejsca wypadku, zeby poszkodowana nie mogla dostać odszkodowania a on zeby nie stracił zniżki na ubezpieczeniu auta. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Adaśka 02.12.02, 18:24 Adaśko,co tak delikatnie? Oszuści,kłamcy,złodzieje i kombinatorzy! Suknął,uciekł i pieprzył,że nie wiedział! Kłamca i kańciarz! To normalka u lewusów wyższych szczebli. Na dole jeszcze można znaleźć normalnych,choć lewus)! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Acha, o to! 02.12.02, 18:29 Ja słyszałem, że nie widział, że kogoś stunkął. Słyszałem jak mówił. Oczywiście najpewniej kłamie, ale chyba gdyby nie kłamał, to tłumaczył by się identycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Do Bykka 02.12.02, 18:45 bykk napisał: > To normalka u lewusów wyższych szczebli. Na dole jeszcze można znaleźć > normalnych,choć lewus)! ----------------- "Normalny lewus" - levus vulgaris. Hodowany w celach leczniczych. Ostro działający środek wymiotny. Stosowany w ciężkich zatruciach, na przykład rządami lewicy. Łatwo uzależnia. Wśród nałogowców spotykane, poza naparzaniem, także palenie suszu oraz zakraplanie ekstraktu. Nadużywanie może prowadzić do pojawienia się halucynacji i uszkodzenia mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Karlina 02.12.02, 19:33 Karlin,dobrze napisałeś "nadużywanie")! Dlatego nie nadużywam lewusów. W swoim życiu w różnistych towarzystwach się obracałem,dlatego piszę,że są też normalni. Fakt,nie należy nadużywać,hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Mily bykku, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.12.02, 19:37 Dobrze, ze to piszesz. Zycie jest rozniste i stereotypy mogą nas tylko zgubić. Rzekles madrze, ze im wyżej tym gorzej. Tak też chyba jest. Na pewno jest wielu porzadnych ludzi w SLD (ale jednak większością to oni chyba nie są; hihihihi), wielu też takich bylo w PZPR. Tych z PZPR to rozumiem, ale tych z SLD to jednak uważam za nieczystych cwaniaków (w większości). PZDR Odpowiedz Link Zgłoś