Dodaj do ulubionych

Czy któraś mama ma wózek Mutsy?

24.09.05, 17:39
Obserwuj wątek
    • monia0000 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 24.09.05, 17:43
      Za szybko puściłam smile Zakupiłam dzisiaj ten wózek, używany bo zachorowałam na
      niego a nowy - wiadoko - cena kosmiczna! No i mam problem z jednym kołem, nie
      mogę go napompować, syn macha pompką i macha i bez rezultatów - flak! Może to
      coś z wentylem bo jak się go nadusi to się "chowa" do opony! A tak wogóle to
      czy jesteście zadowolone z tego wózka? Mnie się strasznie podoba ale już
      zauważam mankamenty: mały koszyk na zakupy, brak wentylacji w budce i
      głośno "chodząca" budka! ale jest śliczny smile Tylko to kółko....
      • m_wita05 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 24.09.05, 18:15
        Wozek jest piekny!!!!Ja jeszcze nie mam,ale czekam na jakis fajny kolor na
        allegro(granatowy) i kupie.Maja moje dwie kolezanki i sa bardzo
        zadowolone.Tylko jest dosyc ciezki,nierstety...Pozdrawiam.Lidka.
        • monia0000 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 24.09.05, 19:13
          mnie z tego co czytałam wychodzi 15,5kg to jak na wielkie pompowane koła to
          chyba taki standard, oglądałam już wózki z takimi kołami które miały po 17kg!
          • mama_wojtusia2 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 24.09.05, 21:31
            a nie masz przebitej dętki?
            Kuzynka kupiła ten wózek i oprócz głośnej budki twierdzi, że gondola
            się telepie i dzidzie jej rzuca. A może to tylko w jej wózku?....
    • edyta_bo Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 24.09.05, 21:59
      ma mamy mutsy. na kółeczko nic nie poradzę - nie mam pojęcia. Ale u nas jest
      wszystko OK. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Śliczny wygląd, znakomita amortyzacja,
      świetnie spisuja nam się skrętne kółka i w ogóle sprawdza się na spacerach w
      różnych okolicach. To był dobry wybór.
      • basia-o Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 25.09.05, 00:24
        Jeśli mogę poradzić to przejdż się z tym kółeczkiem do zwykłego warsztatu z
        wulkanizacją tam sprawdzą co się z nim dzieję.

Basia & Viktorek (01.07.2005)
    • katisza Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 25.09.05, 08:27
      ja tez mam mutsy .Jestem zadowolona .Nic się nie psuje.Wadą napewno jest
      głosno składana budka,ale mojemu malenstwu to nie przeszkadzało.wózek tez
      dobrze się prowadzi ( po piachu i po sniegu.)Ale za to jest cięzki- sama go
      nie podniose jak jest w nim synek.
    • anka241 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 25.09.05, 08:43
      Ja też mam Mutsy i nie wyobrażam sobie innego wózka dla mojej córeczki.Jest
      rewelacyjny - jesteśmy z niego bardzo zadowoleni.Przede wszystkim doskonale się
      prowadzi.Mała właśnie przesiadła się do spacerówki -jest bardzo lekka w
      prowadzeniu.Z tym kółkiem polecam to co koleżanka wcześniej , udaj się do
      wulkanizacji.Pozdrawiam serdeczni
      ania
    • sylwia30 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 25.09.05, 10:11
      Witam!Ja tez mam Mutsy i jest super faktycznie mały koszyk ale prowadzi się
      znakomicie oś jest rewelka i świetnie się jeźdi po schodach tak więc go nie
      noszę i nie mam problemu z wagą, a co do kółka to idź do wulkanizacji albo do
      rowerowego.
      • dosia23 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.09.05, 08:58
        My równiez mamy Mutsy i jest to nasz trzeci wózek i myślę ze najlepszy. A z
        kołami też mieliśmy problem, bo pompka która dołączona była do wózka wogóle
        niepompowała-koszmar. Mąż się zdenerwował i pojechał na stację benzynową i
        napompował wszystkie koła (tylko tzreba uważać żeby nie za mocno bo będą za
        twarde i źle się wtedy jeździ).
    • apsik10 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.09.05, 09:06
      Ja tez mam ten wozek i jestem ogolnie zadowolona, choc jest wielki i nie miesci
      sie do mojej micrysmile Jedyne zastrzezenia mam do materialu tapicerki i wysciolki.
      Mam wozek w kolorze granatowym sport 05; w kilku miejscach material sie "siepie"
      i nie wyglada to zbyt ladnie. Problem w wysciolka jest taki, ze po 2 praniach
      (pralam recznie)porobily sie "kluchy". Bede musiala kupic sobie maszynke do
      usuwania tych klaczkow. A moze reklamowac?
      A przypomnialo mi sie jeszcze cos: a mianowicie, ze gondola jest troche
      nachylona i dziecko bardzo czesto zsuwa mi sie na dol. Czy u was tez tak jest?
      • maja021 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 14.10.05, 18:10
        a ja mam pytanie Mam w planach zakup Mutsy ale jedna rzecz mnie troszk
        zastanawia Czy spacerowka nie jest aby za malenka Wydaje sie ze trzeba do niej
        sadzac juz rzeczywscie pewnie siedzace dziecko CO prawda gondola nie jeste
        wielka ale poniewaz moja niunia przesiadze sie do spacerowki dopiero w lecie to
        mysle ze mniejsza gondole przetrawie obawiam si etylko jak to jest ze spacerowka
        A kolejna sprawa to buda gondoli sprawia wrazenie jakby mogla przez nia od dolu
        przewiewac
        Rodzew grudniu i nie wiem czy nie bedzie za zimno
    • wieloszka Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.09.05, 13:24
      mam i sobie cenię-tylko ciężki do pchania pod górkę np, no ale coś za coś, po
      nierównych powierzchniach prowadzi się rewelacja. Mam mutsy urban rider-i nie
      wiem tylko jeszcze jak sie zmienia pozycję oparcia (kupiłam przez alegro) moze
      któaś mama mnie oświeci?
      • anka241 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.09.05, 14:13
        Po prawej stronie, obok łączenia oparcia z siedziskiem- masz takie czarny
        przycisk, wduszasz go i jednocześnie opuszczasz oparcie,podnosisz bez żadnych
        przycisków, po prostu trzymasz i ciągniesz do góry.Mam nadzieje że
        pomogłam.Pozdrawiam
        ania
        • wieloszka Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.09.05, 15:29
          eureka!! dziekismile
    • pysiorek Do apsik10 !!! 26.09.05, 14:18
      Apsik10.Mam też Micrę i wózek mi sie do niej mieści
      • apsik10 Re: Do apsik10 !!! 26.09.05, 15:31
        pysiorek napisała:

> Apsik10.Mam też Micrę i wózek mi sie do niej mieści

A jaki masz model Micry, bo ja ten starysmile Ciekawa jestem jak wkladasz ten
        wozek? Rozkladasz tylne siedzenie? U mnie to odpada, bo czesto podrozuje z moja
        starsza coreczka.
    • detinka Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 14.10.05, 18:48
      my też mamy mutsy ale freerider i jest to nasz najlepszy wózek ! wczesniej
      miliśmy bebecara trackera o zgrozo !!! Teraz wjeżdżam i zjeżdżam ze schodów na
      III piętrze sama z 1,5 córcią w srodku Dla mnie rewelka koszyk mamy super bo
      troszkę inny niż w tych ze skrętna osią i czasem napakuję tam aż po sama
      spacerówkę . Mamy do tego też nakładkę rowerek i nad morzem na plażę to super
      rozwiazanie !!! Polecam a zdjęcia wózeczka znajdziecie na stronie naszej
      Matyśki www.matylda.smyki.pl

Co do kółeczka ściagnij oponę z kółka i sprawdź detkę - pewnie jest uszkodzona.
      Jeśli nie chcesz się tym bawić polecam wulkanizatora.
    • pysiorek Do apsik10 !!! 14.10.05, 20:56
      Ja mam Micrę z roku 1999,więc ten poprzedni model.Ściągam koła,i cały stelarz
      wchodzi do bagażnika bez konieczności rozładania siedzeń.Też nie mogę pozwolic
      sobie na rozładanie siedzenia bo wożę dwójkę dzieci.
      Pozdrawiam.Magda
    • detinka Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 14.10.05, 21:04
      Jak jechaliśmy nad może mielismy cały bagażnik zawalony i cały wózek wszedł nam
      przed fotelik matysi a rączka służyła jako pałąk na zabawki. Rozmontowane koła
      leżały na wycieraczce a stelaż z wymontowanym na płasko siedziskiem zajmował
      jakieś 20 cm szerokości. Dla nas to rewelacja !!! Z zadnym wózkiem nie da się
      zrobić takich cudów.

detinka
      • edi85 Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.10.05, 22:59
        a właśnie że da. ja wsadziłam bez problemu za fotel kierowcy quinny buzz-a
        • detinka Re: Czy któraś mama ma wózek Mutsy? 26.10.05, 23:49
          ba, no buzz to nie wózek wink to "pojazd wyższej generacji"
          pozdrówka i mam nadzieję że chociaz ma ładny kolorek wink

detinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka