Dodaj do ulubionych

Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie?

04.10.05, 11:46
Niestety nie mam mozliwosci poogladania lozeczek tych firm na zywo, a w
internecie jak to w internecie wygladaja ladnie. Czy macie jakies opinie na
ten temat?
Obserwuj wątek
    • wielorybka Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 04.10.05, 12:03
      Wiemy o tyle, że mamy łóżeczko Drewexu model Julia z szufladą. Bardzo porządnie
      wykonane, funkcjonalne, prosty sposób składania i generalnie jesteśmy bardzo
      zadowoleni z zakupu.
      • agni71 Re: Drewex Julia 04.10.05, 22:24
        Mamy ten model, mam dwa zastrzeżenia - wyjmowane szczebelki trzeba było
        dodatkowo zablokować, bo dziecko je bardzo łatwo samo wyjmowało. Poza tym mała
        ćwiczyła sobie ząbki na ramie łóżeczka i farba się trochę pościerała - niby
        nietoksyczna, ale wolałabym, żeby tak łatwo nie dawało się jej zjeść...

aga
    • confutatis Klups 04.10.05, 20:17
      witam - y uzytkijemy klupsia model z szuflada przerabiany na tapczanik (70x140
      ) i jestesmy bardzo zadowoleni
      pzdr
      w.
    • alojw Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 04.10.05, 20:24
      Mamy Drewex i jesteśmy zadowoleni.
    • przeciwcialo Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 05.10.05, 08:16
      Ja mam najprostsza i najtańsze Drewexu Katarzynka. ma wyjmowane szczebelki i 3
      poziomy mocowanoa dna. Nam wystarcza. Zapłaciłam za niego 105 zł a w komplecie
      były poszewki na posciel. To była jakaś [romocja.
    • alcantra Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 05.10.05, 21:18
      Mamy Radek II Klupsia - model z szufladą i kołyską, którą można zablokować bez
      konieczności zdejmowania biegunów. Jest naprawdę super. Oglądaliśmy też Drewex,
      ale te łóżeczka wydały nam się gorzej wykończone.
    • olaj Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 08:45
      Mamy Drewexu model z szufladą (szuflada do bani, łóżeczko fajne). Mąż ścierał
      lakier i pobejcował łóżeczko na niebiesko smile)
    • pimpek_sadelko Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 09:08
      mam klupsia model radekVII. sosnowe. jestesmy z synkeim bardzo zadowolenismile
    • agakb Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 09:19
      Już blisko 2 lata mój synek śpi w łóżeczku Drewex- najprostszym, najtańszym,
      sosnowym. Polecam je gorąco- płaciłam ok. 100 zł. Kupowanie drogiego łóżeczka
      uważam za niepotrzebne, bo takie w zupełności się sprawdza. Gdy się przyjżeć,
      widać tylko ślady ząbków na miękkiej sośnie, z okresu, gdy ząbki swędziały. Do
      łóżeczka koniecznie dobry materac, nie z gąbki!
    • soffia2 Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 12:03
      Dzieki za odpowiedzi.
      Z tego co piszecie wynika, ze nie ma istotnych roznic w wykonaniu wiec o zakupie
      zadecyduje pewnie to, w ktorej z firm moge dokupic do tego komode z przewijakiem.
      • pomme Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 12:56
        ja po przeczytanych postach zakupiłam Klupsia Radek VII z szufladą - białe -
        niestety ma dużo niedoróbek - niedomalowań jakieś stuknięcia itp. Wydaje mi sie
        ze za 350 pln mogłoby być staranniej wykonane
        • justakoko Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 13:51
          ja mam łózeczko drewexu z szufladą i jest do bani. znaczy kosztowało jakies 150-
          200pln ale po pół roku zaczęły sie pierwsze usterki. zaczeły wychodzić bolce w
          miekscach połączen ramy z lezanką. poza tym szuflady mają lepsze w klupsiach bo
          mają wgłębienie na rękę i łatwiej otworzyć. do tego nasza szuflada suwa sie juz
          po dywanie a nie na szynach po spadała co jakis czas z szyn (moze ja
          przeładowywałam pieluchami). łóżka uzytkujemy 2 lata i nastepne nie bedzie
          drewexu.
    • bbb21 drewex 07.10.05, 16:29
      mamy takie łóżeczko, 140 x 70; z możliwością rozłożenia na tapczanik.
      Dzieciaczek śpi w nim od 15 mies. Łóżeczko ma szufladę, jest dotąd stabilne,
      bardzo jesteśmy z niego zadowoleni smile)
    • ewmaew Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 07.10.05, 18:29
      Polecam katarzynka drewex tanie i dobre a do tego materac ale porządny (dziecko
      leży na materacu i ma w nosie jakie to łóżeczko) dużo materacy mieli w dyziu
      tesco na batorego w poznaniu ale niewiem jak teraz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka