soffia2 04.10.05, 11:46 Niestety nie mam mozliwosci poogladania lozeczek tych firm na zywo, a w internecie jak to w internecie wygladaja ladnie. Czy macie jakies opinie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorybka Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 04.10.05, 12:03 Wiemy o tyle, że mamy łóżeczko Drewexu model Julia z szufladą. Bardzo porządnie wykonane, funkcjonalne, prosty sposób składania i generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Drewex Julia 04.10.05, 22:24 Mamy ten model, mam dwa zastrzeżenia - wyjmowane szczebelki trzeba było dodatkowo zablokować, bo dziecko je bardzo łatwo samo wyjmowało. Poza tym mała ćwiczyła sobie ząbki na ramie łóżeczka i farba się trochę pościerała - niby nietoksyczna, ale wolałabym, żeby tak łatwo nie dawało się jej zjeść... aga Odpowiedz Link Zgłoś
confutatis Klups 04.10.05, 20:17 witam - y uzytkijemy klupsia model z szuflada przerabiany na tapczanik (70x140 ) i jestesmy bardzo zadowoleni pzdr w. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 04.10.05, 20:24 Mamy Drewex i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 05.10.05, 08:16 Ja mam najprostsza i najtańsze Drewexu Katarzynka. ma wyjmowane szczebelki i 3 poziomy mocowanoa dna. Nam wystarcza. Zapłaciłam za niego 105 zł a w komplecie były poszewki na posciel. To była jakaś [romocja. Odpowiedz Link Zgłoś
alcantra Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 05.10.05, 21:18 Mamy Radek II Klupsia - model z szufladą i kołyską, którą można zablokować bez konieczności zdejmowania biegunów. Jest naprawdę super. Oglądaliśmy też Drewex, ale te łóżeczka wydały nam się gorzej wykończone. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 08:45 Mamy Drewexu model z szufladą (szuflada do bani, łóżeczko fajne). Mąż ścierał lakier i pobejcował łóżeczko na niebiesko ) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 09:08 mam klupsia model radekVII. sosnowe. jestesmy z synkeim bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
agakb Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 09:19 Już blisko 2 lata mój synek śpi w łóżeczku Drewex- najprostszym, najtańszym, sosnowym. Polecam je gorąco- płaciłam ok. 100 zł. Kupowanie drogiego łóżeczka uważam za niepotrzebne, bo takie w zupełności się sprawdza. Gdy się przyjżeć, widać tylko ślady ząbków na miękkiej sośnie, z okresu, gdy ząbki swędziały. Do łóżeczka koniecznie dobry materac, nie z gąbki! Odpowiedz Link Zgłoś
soffia2 Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 12:03 Dzieki za odpowiedzi. Z tego co piszecie wynika, ze nie ma istotnych roznic w wykonaniu wiec o zakupie zadecyduje pewnie to, w ktorej z firm moge dokupic do tego komode z przewijakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 12:56 ja po przeczytanych postach zakupiłam Klupsia Radek VII z szufladą - białe - niestety ma dużo niedoróbek - niedomalowań jakieś stuknięcia itp. Wydaje mi sie ze za 350 pln mogłoby być staranniej wykonane Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 06.10.05, 13:51 ja mam łózeczko drewexu z szufladą i jest do bani. znaczy kosztowało jakies 150- 200pln ale po pół roku zaczęły sie pierwsze usterki. zaczeły wychodzić bolce w miekscach połączen ramy z lezanką. poza tym szuflady mają lepsze w klupsiach bo mają wgłębienie na rękę i łatwiej otworzyć. do tego nasza szuflada suwa sie juz po dywanie a nie na szynach po spadała co jakis czas z szyn (moze ja przeładowywałam pieluchami). łóżka uzytkujemy 2 lata i nastepne nie bedzie drewexu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 drewex 07.10.05, 16:29 mamy takie łóżeczko, 140 x 70; z możliwością rozłożenia na tapczanik. Dzieciaczek śpi w nim od 15 mies. Łóżeczko ma szufladę, jest dotąd stabilne, bardzo jesteśmy z niego zadowoleni ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewmaew Re: Lozeczka Klups i Drewex- cos wiecie? 07.10.05, 18:29 Polecam katarzynka drewex tanie i dobre a do tego materac ale porządny (dziecko leży na materacu i ma w nosie jakie to łóżeczko) dużo materacy mieli w dyziu tesco na batorego w poznaniu ale niewiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś