monika26kr 11.10.05, 13:02 Zastanawiam sie w jakim banku najlepiej zalozyc sobie konto - takie, zeby nie placic za przelewy i w ogole malo placic za prowadzenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysia30 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 13:07 Ja mam w mbanku i jest ok. Choć przelewy to wydatek 50 groszy i ubezpieczenie kart 5 zł. Jednak nigdy nie miałam żadnych problemów z obsługą . Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 13:12 ja mam w millenium,inteligo imBanku. Zdecydowanie najbardziej jestem zadowolona z mBanku a najmniej z MIllenium do tego stopnia,że na dniach zlikwiduje je, bo już nie mam siły do nieudolnej obsługi tego Banku. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 14:08 pekao SA..rewelacja jak dla mnie lub fortis bank Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 14:26 Lukas, mam konto, za które nic nie płacę, przelewy telefoniczne 2zł. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 16:43 Założyłam w mbanku pod koniec września konto i dop tej pory mi nie aktywowali, odesłałam podpisaną umowe natychmiast, czekam już półtora tygodnia a oni twierdzą, że umowy nie dostali. Nie mogę też nadal zamowić karty. Czy to wszystko zawsze tak długo trwa czy tylko ja mam pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 16:47 Chyba masz pecha. Może to wina poczty?Bo moje kontakty z mbankiem zawcze na 6+. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 16:50 dokumenty wyslalam w zeszly poniedzialek a oni twierdzą ze nie wplynęły przecież to niemożliwe zeby szly ponad tydzień. Teraz nie wiem co mam robić, chyba pozostaje mi tylko czekać...może się odnajdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 16:52 Mam od kilku lat konto w Lukas Banku i nie zamienię na żadne inne. W swojej opcji płacę 7 złotych za prowadzenie a za przelewy internetowe 0 zł. A dla mnie to ważne bo robię bardzo dużo przelewów. Więc te 7 zlotych to właściwie jedyny wydatek. I w ogóle zawsze super obsługa i w cztery oczy i telefoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 17:06 tylko LUKAS Bank-po raz kolejny zwyciezcą róznego rodzaju rankingów, konto e- konto pro, koszt miesiecny 7 zl, ale reszta za darmo...jak masz mozliwosc np.ulowkowania 5 tys zl (i potraktowania jak lokata)i nie bedziesz ich ruszala to nie placisz nic za prowadzenie konta - wiec wszystko for free Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa a co to tokeny? 12.10.05, 12:33 mam pytanie do korzystajacych zkonta internetowego w Lukasie: co to jest token? i czy konieczny jest? Bo jakspojrzalam na tabele opłat to jest to bodajże najdrozsza pozycja w oplatach, poza tym faktycznie byłoby taniej niz w mBanku (zakładajac, iż 1. robi sie sporo przelewow 2. ma sie stałe wpływy na konto 3. ma się co najmiej 5 tys. na koncie). ja jestem zadowlona z mbanku, bo nie place za prowadzenie plus wszystko moge robiz przez internet, ale moze Lukas nie jest gorszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: a co to tokeny? 12.10.05, 16:20 Token to urządzenie dzięki któremu logujesz się do swojego konta. Wygląda jak pager. Wyświetla się na nim 6 cyfr, ktore zmieniają się co minuta. Używasz ich razem z hasłem by się dostać do konta i autoryzować transakcję. Szczerze mówiąc z lepszym zabezpieczeniem jeszcze się nie spotkałam. Polecam Lukas Bank Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: W jakim banku macie konta? 11.10.05, 17:46 PKO BP SA - 4 ZŁ + 2 ZŁ ZA KONTO INTERNETOWE- przelewy gratis mBank przelew 0.5zł Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: W jakim banku macie konta? 12.10.05, 08:53 Wybierałabym pomiędzy mbankiem i Lukasem - albo najlepiej tu i tu Generalnie dobre ceny i dobra obsługa i w jednym i w drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Omijajcie Bank Zachodni WBK 12.10.05, 10:20 ...i to szerokim łukiem Mam konto w tym banku i jest to najgorszy bank, z jakim miałam do czynienia. Obsługa tragiczna-oddział banku mam tuż obok domu, nie ma kolejek, a załatwienie czegokolwiek trwa godzinami. Obsługa jest w ogóle niezorientowana co się u nich dzieje, więc udzielenie jakiejkolwiek informacji również trwa bardzo długo, ponieważ nieustannie dzwonią do centrali, a w końcu i tak okazuje się, że udzieli błędnej odpowiedzi. Warunki zmieniają się jak w kalejdoskopie-aby być na bieżąco niemal codziennie należałoby wnikliwie czytać regulamin i zachodzące w nim zmiany. Odradzam z całego serca. Ja zmieniam bank Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Omijajcie Bank Zachodni WBK 12.10.05, 13:20 ooo naprawde tak zle z nimi? to musze sie zastanowic, bo chcialam do nich przeniesc moje konto studenckie z kredyt banku, ktory mnie drazni a tam zaproponowali konto<30 bez oplat... do skonczenia 30 lat. a glowne konta mamy w mBanku i tez jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś