covery 18.10.05, 09:24 Czy Wasze 6-letnie dzieci nadal podczas jazdy siedzą w foteliku czy już na siedzisku? Jeśli siedzą w fotelu to w jakim? Możecie polecić firmę i fotel, który produkuje? Dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiliae Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 09:57 ja proponuje graco...i fotelik nie siedzisko....raz jechaliśmy z siedziskiem....ale niestety policja po drodze na szczęście skończyo sie tylko na pouczeniu że na siedzsiko dzieci 6-letnie są za małe chyba że maja 130 cm wzrostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
anisr Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 10:08 tiliae napisała: > ja proponuje graco...i fotelik nie siedzisko....raz jechaliśmy z > siedziskiem....ale niestety policja po drodze na szczęście skończyo sie tylko > na pouczeniu że na siedzsiko dzieci 6-letnie są za małe chyba że maja 130 cm > wzrostu.... Całkowicie się zgadzam-nie wolno dzieci w tym wieku wozic na podkładkach!Choć mnóstwo to robi(((I także polecam fotelik Graco-rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 15:17 Niedawno kupowaliśmy fotelik dla naszej 3,5 latki wsztscy sie nam dziwi, ze nie podładkę dla dziewczynki ktora ma 105 cm wzrostu. Kupiliśmy concorda i jesteśmy bardzo zadoleni( rozważaliśmy tez maxi cosi i bebe comfort)i ten co kupismy wydał mi sie najsolidniejszy. Jako jedyny ma nieruchome, zawsze pełne plecki nizzależnie od położenia zagłówka. Jedna wada pieruńsko drogi. Znajomi mają 2 Graco dla 2 dzieci i są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
covery Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 15:22 A co sądzicie o Chicco Max? Odpowiedz Link Zgłoś
julola Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 19:41 My też mamy ten problem, tylko że czeka nas zakup 2 fotelików, bo córki (4 lata) zaczynają się nie mieścić w te co mają. Dlatego dla mnie ważne jest też żeby fotelik nie był zbyt drogi. Może ktoś poleci sprawdzone i niedrogie foteliki? Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 19.10.05, 01:15 Graco Junior Plus - kupilismy dla syna (6 lat), co prawda wazy juz prawie 25 kilo ale uwazam ze fotelik jest jednak bezpieczniejszy niz podstawka. Niedrogi - na allegro nowy kosztuje ok. 230 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperka211 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 19.10.05, 16:44 Witam! Tydzień temu kupiliśmy synowi(6 lat)fotelik Concord lift evo. Jest bezpieczny (otrzymał dobre oceny w teście ADAC), wygodny, ale niestety drogi (ok. 550 zł).Poszukaj stron internetowych z fotelikami, tam dowiesz się więcej. kacperka Odpowiedz Link Zgłoś