Dodaj do ulubionych

Fotelik samochodowy dla 6-latki

18.10.05, 09:24
Czy Wasze 6-letnie dzieci nadal podczas jazdy siedzą w foteliku czy już na
siedzisku? Jeśli siedzą w fotelu to w jakim? Możecie polecić firmę i fotel,
który produkuje? Dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • tiliae Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 09:57
      ja proponuje graco...i fotelik nie siedzisko....raz jechaliśmy z
      siedziskiem....ale niestety policja po drodze na szczęście skończyo sie tylko
      na pouczeniu że na siedzsiko dzieci 6-letnie są za małe chyba że maja 130 cm
      wzrostu....smile
      • anisr Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 10:08
        tiliae napisała:

> ja proponuje graco...i fotelik nie siedzisko....raz jechaliśmy z
        > siedziskiem....ale niestety policja po drodze na szczęście skończyo sie tylko
        > na pouczeniu że na siedzsiko dzieci 6-letnie są za małe chyba że maja 130 cm
        > wzrostu....smile
        Całkowicie się zgadzam-nie wolno dzieci w tym wieku wozic na podkładkach!Choć
        mnóstwo to robisad(((I także polecam fotelik Graco-rewelacja!
        • edytek1 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 15:17
          Niedawno kupowaliśmy fotelik dla naszej 3,5 latki wsztscy sie nam dziwi, ze nie
          podładkę dla dziewczynki ktora ma 105 cm wzrostu. Kupiliśmy concorda i
          jesteśmy bardzo zadoleni( rozważaliśmy tez maxi cosi i bebe comfort)i ten co
          kupismy wydał mi sie najsolidniejszy. Jako jedyny ma nieruchome, zawsze pełne
          plecki nizzależnie od położenia zagłówka. Jedna wada pieruńsko drogi. Znajomi
          mają 2 Graco dla 2 dzieci i są zadowoleni.
    • covery Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 15:22
      A co sądzicie o Chicco Max?
      • julola Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 18.10.05, 19:41
        My też mamy ten problem, tylko że czeka nas zakup 2 fotelików, bo córki (4 lata)
        zaczynają się nie mieścić w te co mają. Dlatego dla mnie ważne jest też żeby
        fotelik nie był zbyt drogi. Może ktoś poleci sprawdzone i niedrogie foteliki?
        • antonina_74 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 19.10.05, 01:15
          Graco Junior Plus - kupilismy dla syna (6 lat), co prawda wazy juz prawie 25
          kilo ale uwazam ze fotelik jest jednak bezpieczniejszy niz podstawka. Niedrogi -
          na allegro nowy kosztuje ok. 230 zl.
    • kacperka211 Re: Fotelik samochodowy dla 6-latki 19.10.05, 16:44
      Witam!
      Tydzień temu kupiliśmy synowi(6 lat)fotelik Concord lift evo. Jest bezpieczny
      (otrzymał dobre oceny w teście ADAC), wygodny, ale niestety drogi (ok. 550
      zł).Poszukaj stron internetowych z fotelikami, tam dowiesz się więcej.

kacperka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka