kretka77 18.10.05, 22:01 Cześć, czym zastąpić najlepiej pampersy rozmiar 4? Chciałam przejść po prostu na tańsze pieluchy. Co radzicie? Aga i Antoś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: co zamiast? 19.10.05, 00:36 Tesco są fajne i Rossmann ale tylko te fioletowe(bawełniane). Ale czy cena dużo mniejsza? Hmm Choc ja byłam tez zadowolona z belli happy-a jest tansza. Pozdrawiam! p.s.tyle,że my jeszcze 4 nie uzywamy. Odpowiedz Link Zgłoś
malizka Re: co zamiast? 19.10.05, 09:20 ja ostatnio kupiłam Pieluchy Dada Konfort z Biedronki w rozmiarze "4" no i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona jakością tych pieluch. Są mięciutkie, kolorowe, mają szerokie rzepy i jak na razie nic nie przeciekło. Co do ceny to w moim przypadku różnica chyba jest niewielka, albo żadna. Do tej pory uzywałam Hugies Super-Flex i cena za 1 pieluchę (oczywiście w promocji i w mega pakach) to 0,58 gr, z kolei 1 pielucha z Biedronki kosztuje 0,59 gr (w paczce są tylko 32 sztuki). W duzych paczkach jest taniej, ale trzeba mieć niebywałe szczęście żeby je dostać. Te duże paczki rozchodzą się w Biedronce jak "ciepłe bułki". Nie wiem jaka jest cena pampersów, bo nie uzywamy, ale wydaje mi się że Pampersy są najdroższe z wszystkich pieluch, więc może dałoby sie zaoszczędzić. W Biedronce pieluchy są non stop w tej samej cenie więc nie trzeba szukać marketu, który ma aktualną promocję na pieluchy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkas72 Re: co zamiast? 19.10.05, 09:25 Też używamy Dada,już od dawna.Zero odparzeń,zero przecieków,wytrzymują całą noc przy kilkakrotnym karmieniu piersią.Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: co zamiast? 19.10.05, 09:33 Ja kupilam wlasnie Dada wzcoraj i jestem b.zaskoczona- są super!Basrdzo sobie też chwale pieluchy Cien z Lidla- kosztują 30 zl za 54 szt. i sa podobne ( a wlaściwie identyczne) jak Super Flex Huggiesa.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś