spella 19.10.05, 10:34 czy któres wasze dziecko ma? fajna? opłaca sie kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 10:38 Zapewne chodzi o zabawkę fischer price... Mój synek ma coś podobnego - słonia. Dostał go na pierwsze urodziny i chyba dla takiego malucha to świetna zabwka. Klocki same w sobie są bardzo ciekawe - można dokupić kolejne. Zabawka jest na sznurku - więc mozna ją ciągnąć. Z wad - jest dosyć głośna - ale to akurat mojemu synkowi odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 10:47 Polecam , bardzo fajna zabawka.Niestety nasza żyrafa wylądowała za oknem , moje dziecko sie jej pozbyło, zostały nam same klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
agrest9 Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 11:53 a mój sie nie bawi ma 11 m-cy i "przechodzi obok" bardziej interesuja go same klocki niz zyrafa i wrzucanie do niej Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 13:30 moja tez ma slonia z fiher, jest hitm, lubi sie nim bawic, fakt jak ktoras zauwazyla ze jest glosna, ale dzieci to lubia hehe a klockow dokupilysmy i mamy juz 12) zyrafe tez widzialam i chyba pod choinke kupie Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 16:20 zyrafa jest o wiele cichsza niz slon. (slonia maja znajomi, stad to porownanie) uwazam, ze to fajna zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 21:36 My mamy cieżarówkę z klockami. Synek 11m, też mało się nim bawi. woli smae klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger polecam pociąg cyrkowy fp 19.10.05, 21:59 Miko bawi się nim już ponad rok, nie ma dnia aby się nim nie zainteresował, zabawka jest naprawde wytrzymała... żyrafę oddałam znajomym-może tylko w porówaniu z pociągiem nie była atrakcyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: żyrafa 19.10.05, 23:34 Klocki rewelacja, żyrafa troche za głośna, choć może jak moja mał podrośni (ma 7 m-cy) to bedzie jej bardzo odpowiadal ten chałasik - o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: żyrafa pełna klocków 19.10.05, 23:40 to sa klocki sensoryczne .. fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: żyrafa pełna klocków 20.10.05, 03:16 Ja osobiście mam mnóstwo klocków sensorycznych, które moje córki bardzo lubią, natomiast ostatnio kupiłam żyrafę siostrzenicy z okazji pierwszych urodzin i jest zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: żyrafa pełna klocków 21.10.05, 00:22 Zalezy na jaki wiek, Idka dostala jak miala 6 miesiecy, bawila sie stosunkowo krotko, bo ile mozna wrzucac te same klocki w ten sam otworek. A teraz z klockow tata buduje wieze do rozwalania (mamy jeszcze inne zestawy klockow). Odpowiedz Link Zgłoś
bzdolska Re: żyrafa pełna klocków 21.10.05, 13:23 to zależy w jakim wieku jest dziecko. Moje dostało żyrafę na roczek i uważam, że jest już za duże. Maluch zaczął chodzić i interesuje się już "wyższą techniką" i nie bawi go wrzucanie tych samych klocków po raz dziesiąty... Uważam, że jest to zabawka dla dziecka w wieku 6m+ a nie roczenego. Natomiast klocki sensoryczne są O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 mamy ją 21.10.05, 23:23 synek bawi się nią od 6 mies. życia. Jedna z fajniejszych zabawek, jaką kupiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: żyrafa pełna klocków 22.10.05, 10:28 moja mala ma 6.5 miesiaca i sie nia bawi! oczywiscie nie wrzuca jeszcze klocuszkow do srodka tylko nia wali albo gryzie fajne sa te kolory. polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś