greenkax 24.10.05, 14:52 Dziewczyny, postanowiłam w końcu kupić sobie spodnie Levisy Czym się kierować? Poza tym jak wyglądam? Jakie są teraz modne? Jaki kolor najlepiej? Czy nadal modne jest takie wywijanie spodni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:00 najlepiej klasyczne wtedy masz pewność, że ponosisz je tak długo, aż się rozlecą, a nie bo "wyjdą z mody". Wywijanie spodni może i modne jest, ale mi się nie podoba, bo WSZYSCY WYWIJAJĄ. A poza tym zwróć uwagę czy szew z tyłu na pupie jest idealnie po środku, bo tragicznie wygląda jak "wchodzi" na pośladek no i oczywiście nie mogą się wbijać w krocze, bo wtedy nawet w najbardziej firmowych spodniach każda kobieta wyglada okropnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
greenkax Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:02 Klasyczne, to np. takie?? www.jeans-online.pl/index.php?cPath=21_23_246_25_694& Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:06 klasyczne czyli nie dzwony i nie "marchewy", proste nogawki ewentualnie bootcut, powiedz sprzedawczyni, powinna wiedzieć o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
greenkax Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:07 Ale 501 to biodrówki? tak? U mnie biodrówki nie wchodzą "w grę". Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:10 biodrówki ale chyba nie do końca są "wyższe" od zwykłych biodrówek. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Spodnie Levisy 24.10.05, 15:11 501 bym raczej określiła jako pół-biodrówki, bo nie są ekstremalnie niskie, jeśli nie lubisz takich to poproś o głębokie w stanie i już. Od czegoś jest ta baba za ladą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś