leigh4 26.10.05, 11:54 Mam prośbę o opinie na temat pianinka mega bloks, takiego tak to; images.amazon.com/images/P/B00004TS09.01.LZZZZZZZ.jpg Czy nadaje się dla dwulatka? A może znacie jakieś fajniejsze pianinko dla chłopca w tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 12:10 podpatrzyłaś mój pomysł juz pytałam na forum o pianinka ale bez odzewu- buuu ja upatrzyłam sobie takie: cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&rd=1&item=6007090568&ssPageName=STRK:MEWA:IT albo takie (dla profesjonalisty 2-latka: www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=uKcw4smmx6k74or57UlT6sis8KoUndFGHys=? ProductSKU=de_DE-1472492 Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 13:54 Przyznaję się bez bicia-podpatrzyłam Chyba pianinka są jednak mało popularną zabawką-podobnie zresztą jak inne instrumenty muzyczne, he, he... A czy mogłabyś jeszcze raz wkleić linki do tych pianinek-bo nie mogę ich znaleźć na ebayu i mytoys. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 15:47 mówisz i masz możemy wspólnie zamówić celem oszczędzenia kosztów wysyłki, jak link nie zadziała to wpisz w mytoys w wyszukiwarce nazwę BONTEMPI na mytoys jest tansze jak na ebau: www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-iy84yBWcQik=? ProductSKU=de_DE-1472497 www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-iy84yBWcQik=? ProductSKU=de_DE-1472492 www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-iy84yBWcQik=? ProductSKU=de_DE-1472506 Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc a teraz link działa? 26.10.05, 15:48 www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4- iy84yBWcQik=ProductSKU=de_DE-1472497 Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: a teraz link działa? 26.10.05, 15:49 no nie działa bo jest za długi www.mytoys.de Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: a teraz link działa? 26.10.05, 17:22 Dzięki Podoba mi się ten z kubusiem puchatkiem, ale wolałabym móc sprawdzić jak to jest z dźwiękiem. mamy już jeden taki niby-keyboard, ale to całkowita porażka: dudni strasznie, dźwięki ma ni z gruszki ni z pietruszki-ani to gama, ani nie wiadomo co i w dodatku strasznie głośne, dudniące a kiepskie muzycznie "gotowe"muzyczki. Nie znam niemieckiego, więc może podpowiesz mi, co ciekawego jest napisane o tych organkach? Czy któreś z nich ma funkcję karaoke, albo mikrofonu i nagrywania? Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: a teraz link działa? 26.10.05, 17:47 Hej :o), chetnie też kupiłabym jakieś pianinko dla córeczki(prawie 2,5 roku). Kompletnie nie mam rozeznania w temacie pianinek ale strasznie podoba mi się te bega bloks.Gdzie można je kupić w polsce?? Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: a teraz link działa? 26.10.05, 22:40 pianinko z kubisiem ma 24 klawisze, mozna wybierac z 8 muzyczek, 8 rytmów, 6- demo piosenek, i 4 efektów dzwiekowych lub glosów zwierzątek; nagrywanie- odtwarzanie, regulacja głosnosci i tempa. Moim zdaniem to taka zaprojektowana zabawka pianinko, nic do twórczosci wlasnej... ale moge sie mylic. Moze w weekend wybiore sie do sklepu popatrze czy u nas sa takie cuda. Bo na zywo widziec to zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś