Dodaj do ulubionych

PIANINKO MEGA BLOKS

26.10.05, 11:54
Mam prośbę o opinie na temat pianinka mega bloks, takiego tak to;
images.amazon.com/images/P/B00004TS09.01.LZZZZZZZ.jpg
Czy nadaje się dla dwulatka? A może znacie jakieś fajniejsze pianinko dla
chłopca w tym wieku?
Obserwuj wątek
    • alexsc Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 12:10
      podpatrzyłaś mój pomysłwink
      juz pytałam na forum o pianinka ale bez odzewu- buuu
      ja upatrzyłam sobie takie:
      cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?
      ViewItem&rd=1&item=6007090568&ssPageName=STRK:MEWA:IT
      albo takie (dla profesjonalisty 2-latkawink:
      www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=uKcw4smmx6k74or57UlT6sis8KoUndFGHys=?
      ProductSKU=de_DE-1472492
      • leigh4 Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 13:54
        Przyznaję się bez bicia-podpatrzyłamsmile
        Chyba pianinka są jednak mało popularną zabawką-podobnie zresztą jak inne
        instrumenty muzyczne, he, he...

A czy mogłabyś jeszcze raz wkleić linki do tych pianinek-bo nie mogę ich
        znaleźć na ebayu i mytoys.
        • alexsc Re: PIANINKO MEGA BLOKS 26.10.05, 15:47
          mówisz i maszsmile
          możemy wspólnie zamówić celem oszczędzenia kosztów wysyłkiwink, jak link nie
          zadziała to wpisz w mytoys w wyszukiwarce nazwę BONTEMPI

na mytoys jest tansze jak na ebau:
          www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-iy84yBWcQik=?
          ProductSKU=de_DE-1472497

www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-iy84yBWcQik=?
          ProductSKU=de_DE-1472492

ProductSKU=de_DE-1472506
          • alexsc a teraz link działa? 26.10.05, 15:48
            www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=w369JE80uwWpJAxrSz7cLE4-
            iy84yBWcQik=ProductSKU=de_DE-1472497
            • alexsc Re: a teraz link działa? 26.10.05, 15:49
              no nie działa bo jest za długisad

www.mytoys.de
              • leigh4 Re: a teraz link działa? 26.10.05, 17:22
                Dziękismile Podoba mi się ten z kubusiem puchatkiem, ale wolałabym móc sprawdzić
                jak to jest z dźwiękiem. mamy już jeden taki niby-keyboard, ale to całkowita
                porażka: dudni strasznie, dźwięki ma ni z gruszki ni z pietruszki-ani to gama,
                ani nie wiadomo co i w dodatku strasznie głośne, dudniące a kiepskie
                muzycznie "gotowe"muzyczki.
                Nie znam niemieckiego, więc może podpowiesz mi, co ciekawego jest napisane o
                tych organkach? Czy któreś z nich ma funkcję karaoke, albo mikrofonu i
                nagrywania?
                • chuda20 Re: a teraz link działa? 26.10.05, 17:47
                  Hej :o),
                  chetnie też kupiłabym jakieś pianinko dla córeczki(prawie 2,5 roku).
                  Kompletnie nie mam rozeznania w temacie pianinek ale strasznie podoba mi się te
                  bega bloks.Gdzie można je kupić w polsce??
                  Pozdrawiam :o)
                • alexsc Re: a teraz link działa? 26.10.05, 22:40
                  pianinko z kubisiem ma 24 klawisze, mozna wybierac z 8 muzyczek, 8 rytmów, 6-
                  demo piosenek, i 4 efektów dzwiekowych lub glosów zwierzątek; nagrywanie-
                  odtwarzanie, regulacja głosnosci i tempa.
                  Moim zdaniem to taka zaprojektowana zabawka pianinko, nic do twórczosci
                  wlasnej... ale moge sie mylic.
                  Moze w weekend wybiore sie do sklepu popatrze czy u nas sa takie cuda. Bo na
                  zywo widziec to zupelnie inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka