xxagaxx 01.11.05, 22:10 Czy butelki Aventu - szczególnie ta większa 260 ml i duże słoiczki z zupkami wchodzą do podgrzewacza marki Philips? I jakie macie opinie o tym podgrzewaczu? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka241 Re: Podgrzewacz Philips 01.11.05, 22:34 Witam mam ten podgrzewacz i jest rewelacyjny.Używamy butelki Aventu i wszystkie wchodzą bez problemu, duże słoiczki również.Polecam ania Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: Podgrzewacz Philips 02.11.05, 16:34 a ile czasu zajmuje podgrzanie? gdzies na forum wyczytałam że czas ten jest najdłuższy wsród innych podgrzewaczy również zastanawiam się nad nim-rozważam jednak Avent i Canpol prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mamajoasi Re: Podgrzewacz Philips 02.11.05, 18:46 Wchodzą wszystkie butelki i słoiczki pozdrawiam www.dla.dziecka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Podgrzewacz Philips 05.12.05, 13:07 Jak długo podgrzewa się mleko (z lodówki) w tym podgrzewaczu a ile słoiczki? Proszę odpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Podgrzewacz Philips 05.12.05, 18:08 Dla mnie za długo. Odstawiłam podgrzewacz i uzywam mikrofalówki. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Podgrzewacz Philips 06.12.05, 14:08 Moze jeszcze ktoś używa tego podgrzewacza? Odpowiedz Link Zgłoś
jalla1 Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 17:06 Też mam ten podgrzewacz i jestem zadowolona. Dla mnie dużym atutem jest końcówka dzięki, której można używać podgrzewacza w samochodzie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 18:18 miałam ten podgrzewacz -straaaaaszliwie długo grzał. zanim mleko sie podgrzalo moje dziecko dostawalo spazmow z placzu. Wygral garnuszek z woda i palnik w kuchence. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 19:05 mając mikrofalówkę nie widzę sensu używania podgrzewacza. Bo po pierwsze w mikrofalówce szybciej, po drugie funkcja utrzymywania ciepła, która mogłaby być zaletą podgrzewacza jednak jest niezdrowa. Długo ciepłego pokarmu nie można trzymać, bo się psuje. Kupiłam półtora roku temu i z dwa razy z niego korzystałam Mimo możliwości używania w samochodzie... jakoś nie było okazji - a wydawało mi się, że będzie to jeden z bardziej trafionych zakupów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 19:07 tak naprawdę, to do roli podgrzewacza polecam mikrofalówkę. Podgrzewam w niej dla dziecka wszystko od pierogów począwszy na wodzie do picia w nocy skończywszy. Całe podgrzewanie trwa 10 sek. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 19:57 a jesli chodzi o cieple picie w nocy, to polecam po prostu termos Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: Podgrzewacz Philips 07.12.05, 20:12 Ja ma i ten i Aventu (potrzebne mi dwa dla moich dwóch szkrabów). Mimo, że jestem bardzo zadowolona z Aventu, kupiłam Philipsa ze względu na możliwość korzystania z niego w samochodzie (choć jeszcze nie sprawdziłam jak to działa). Moje refleksje: - w Philipsie trudniej mi ustawić odpowiednią temperaturę, jak zostawiam w nim butelkę z wodą (do mleka) w nocy - często jest ona za ciepła lub za chłodna. Nie rozpracowałam tego jeszcze. W avencie jest to banalnie proste. - z P. szybciej wyparowuje woda - w P. bardzo wygodna winda do słoiczków (z A. trudno wyciąga się te małe słoiczki). W sumie polecam, choć jak nie potrzebujesz podgrzewacza z wtyczką do zapalniczki samochodwej to lepszy stanowczo jest Avent. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś