justakoko 07.11.05, 10:37 dziewczyny, doradzcie gdzie w W-wie lub necie kupić fajny stolik dla dziecka (2 l). nie za duży, tak żeby mógł przy nim rysować, moze być kolorowy z jakimiś bajerami widziałam coś w Smyku, ale nie miałam czasu się przyjrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiab20 Re: stolik dla dziecka 07.11.05, 17:47 Polecam sklep Mis w Sadyba Best Mall - bardzo duzy wybor mebli (roznorodny asortyment i ceny) i zabawek edukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpra1 Re: stolik dla dziecka 08.11.05, 10:08 Witaj, Bardzo fajny stolik możesz zamówić na www.quelle.pl, jest to stolik do rysowania z taboretem . Teraz kosztuje 105 PLN, wcześniej prawie 200 PLN. W zestawie jak sie nie mylę jest lampeczka, szablony do rysowania, tablica magnetyczna i literki na magnesy. Myślę, że cena jest naprawde niezła, w zeszłym roku na drugie urodziny synka kupiliśmy prawie identyczny stolik w smyku za 275 PLN . pozd Odpowiedz Link Zgłoś
andziulat Re: stolik dla dziecka 08.11.05, 10:12 Bardzo fajne stoliki są w IKEA kolorowe, wysokość dobra dla takich maluszków i od razu można dokupić krzesełko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: stolik dla dziecka 08.11.05, 11:56 dzięki dziewczyny. lgosia1 - niestety twoja strona sie nie otwira super jest ten zestaw z quelle, a do ikei musze jechac i zobaczyc na zywo - do gwiazdki mam jeszcze trochę czasu ale jak ktos ma jeszcze jakis pomysł to bedzie wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: stolik dla dziecka 08.11.05, 14:11 żeby ta strona się otworzyła, trzeba mieć program Adobe Acrobat Reader napisałam justakoko na priv Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: stolik dla dziecka 09.11.05, 10:35 dzięki. juz wszystko sobie obejrzalam i spisałam najfajniejsze. teraz muszę się zastanowiec i popytac kto ile da i zacznę kupować Odpowiedz Link Zgłoś