Dodaj do ulubionych

Fasolkowy tor wyścigowy Epee - warto?

08.11.05, 12:13
Spodobał mi sie fasolkowy tor wyscigowy. Czy warto cos takiego kupić dla
chłopca (w lutym 2 latka), który uwielbia wszelkie zjezdzalnie, pochylnie
itp.? W opisie jest napisane ze ta zabawka jest dla dziecka od 3 lat hmmm...
Obserwuj wątek
    • greenland link 08.11.05, 12:15
      www.allegro.pl/show_item.php?item=63589691
      • leigh4 Re: link 08.11.05, 16:33
        A te fasolki to takie małe fasolki, czy to nazwa samochodzików? Mój synek jest
        w b. podobnym wieku, ale trochę bałabym się takich małych f"fasolek"(zwłaszcza
        jeśli miałyby opływowy kształtsmile) Trochę za łatwo ukryć taki skarb w uchu lub
        nosie, alebo połknąć-nawet przez przypadek. A widziałaś to w rzeczywistosci? Bo
        nie ukrywam, że gdyby nie te obawy dot wielkości i obłości fasolek, to bardzo
        mi się ten tor podoba...smile
        • jogaj Re: link 08.11.05, 21:15
          Oj wedlug mnie to bez sensu,moj synek dostal taki tor,pol roku temu,zaraz bedzie
          mial 3 latka,ale to nie dla niego zabawka.To wszystko bardzo sie chwije i synek
          tylko sie denerwuje,ciezko,zeby samochody po tym zjezdzaly,bo tor sie rozpada.
          Ja szczerze mowiac odradzam. Wedlug mnie to zabawka dla dziecka straszego 4-5
          letniego.
          Pozdrawiam-Jola
          • greenland Re: link 09.11.05, 08:30
            Dzięki jogal. No wlasnie o stabilność się obawiałam. Filipek strasznie sie
            denerwuje jak cos mu sie rozpada uncertain
        • greenland Re: link 09.11.05, 08:28
          Leigh4 no wlasnie na zywo go nie widzialam sad
          Ale z tego co wyszukalam w necie te fasolki nie są takie małe. Bralam pod uwagę
          zabawę z tatusiem, mamusią a jak sam to tylko pod okiem dorosłego. No i nie
          wiem nic na temat stabilnosci tego typu konstrukcji uncertain Szukalam w sklepach w P-
          niu ale nie znalazłam.

Synek uwielbia zjezdzalnie, pochylnie. Poki co robie mu z duzego kartonu
          opartego o krzesło. Na nim robimy wyścigi kasztanów wink Któy dalej sie
          poturla wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka