21.11.05, 14:58
W otwartym niedawno nowym centrum wyprzedażowym w Piasecznie są w sprzedaży
ubrania dla dzieci mexxa.
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: Mexx 21.11.05, 15:04
      możesz mi napisać gdzie dokładnie jest to centrum. pozdrawiam
      • rysia30 Re: Mexx 21.11.05, 15:14
        Ul. Puławska w kierunku Piaseczna(cały czas prosto). Problemem są ogromne
        korki nawet w soboty i niedziele, co utrudnia dojazd. Ale samo centrum miło
        mnie zaskoczyło. Kolorowo, plac zabaw dla dzieci, oferta.
        www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/warszawa/index
    • yvona79 Re: Rysia30 21.11.05, 16:01
      Nie na temat, ale napisz proszę coś odnośnie tego nowego centrum. Czy jest sens
      jechać? Asortymentem przypomina Factory?
      • rysia30 Re: Rysia30 21.11.05, 16:11
        Przypomina faktory,sklepy prawie te same. Jest kilka fajnych sklepów do których
        będe wracać. Np. levis- tańszy niż w Ursusie, gdzie ceny spodni ok.200, a tu
        149 i większy wybór modeli. To samo tycz się sklepu wrangler(wrangler, lee).
        Jest spory sklep mexxa( ubrania m,k,dzi). Jest wenezia, g.r.,ecco i co dla mnie
        ważne plac zabaw dla dzieci. Mój syn uznał ten sklep za najfajniejszysmile))Mi też
        się podobało. Dla dzieci jest best plus- ale ceny dość wysokie jak na
        rodowitego producenta(np. sztruksy po 59zł., bluzy ok.50)
      • romarzena Re: Rysia30 21.11.05, 16:11
        W jakich cenach są ciuszki dla dzieci. Jaka rozmiarówka? Czy są również ubrania
        dla dorosłych?
        • rysia30 Re: Rysia30 21.11.05, 16:39
          Ceny różne. Rozmiarówka od maluchów do nastolatków(164). Ceny np.spodnie od 89-
          98 zł, bawełniane bluzeczki, golfy 31-50, kurtki ok.370 zł, bluzy(swetry) od 60-
          120. Niestety mały jest wybór modeli. Np.dla 7latka były tylko dwa rodzaje
          spodni(różniły się kolorem). Ale nie ma co narzekać, lepszy rydz niż nic. Ja
          osobiści polecam ubrania mexx, są warte ceny.
          Dostępne ubrania są dla panów, pań(też stroje sportowe)i dzieci.Obniżki od cen
          wyjściowych o 20-50%.
          • magdalena.a Re: Rysia30 21.11.05, 16:52
            Napisz prosze czy mozna tam placic karta, czy tez nalezy zaopatrzyc sie z
            zapasy gotowki. A moze widzialas gdzies w okolicy bankomat? Dziekuje.
            • rysia30 Re: Rysia30 21.11.05, 17:05
              Można płacić kartami. Widziałam bankomat euronetu, nie wiem czy są też inne.
              • ana119 Re: Rysia30 22.11.05, 12:48
                Napisz proszę po której stronie puławskiej jest to centrum (przed auchan czy
                za)
                • rysia30 Re: Rysia30 22.11.05, 12:52
                  Kawałek za Auchan. Po lewej stronie jadąc z Warszawy. Nie sposób je
                  przeoczyć.Jest nowe duże skrzyżowanie i widać kolorowe kamieniczki w których
                  ukryte są sklepy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka