mamanatalki2 24.11.05, 11:57 Czy ktoś może pomóc mi w decyzji? Chcę kupić zestaw uzupełniający do Zamku fp dla mojej Natalki, taki z karocą Niestety nie mogę znaleźć opisu tej zabawki. Czy ten podest do tańczenia jest ruchomy? Może Ktoś ma taki i wie? Pomożecie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chubus Re: Fisher Price-Małe Królestwo 24.11.05, 12:32 My mamy cały zestaw małego królestwa, czyli karocę też.Podest do tańczenia jest ruchomy.Z przodu jest pokretło, którym obraca sie ludziki.Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki2 Fisher Price-Małe Królestwo 24.11.05, 12:52 DZIĘKI WIELKIE!To zamawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: Fisher Price-Małe Królestwo 24.11.05, 13:00 My też mamy karetę i chyba jest to najczęściej używany zestaw dodatkowy do Zamku, Koń - jest albo doczepiony do karety albo może "jeździć" osobno, dwie postaci Królewicz i Królewna (w słodkich strojach, w rękawiczkach), kareta ma dwa miejsca do siedzenia/ wsadzenia ludków i otwierane drzwi, a podest do tańczenia się obraca i ma otwieraną brameczkę Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki2 Re: Fisher Price-Małe Królestwo 24.11.05, 13:29 Dzięki za odpowiedź! Mam nadzieję, że mojej niuni też się spodoba Koniki wprost uwielbia! Zastanawiałam się nad zestawami małymi z płotkami, ale jak stwierdził mój małżonek "ten z karetą jest bardziej dziewczyński". Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś