tojaola2 28.11.05, 20:59 Dziewczyny,w moim mieście właśnie otwarto ten sklep.W związku z tym mam pytanie do stałych bywalczyń-czy jest coś co szczególnie polacacie ze względu na jakość na przykład?Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia51 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:17 Ja jestem od stóp do głowy ubrana w H&M i wszystko mi tam odpowiada do ubrania.Nie kupuję tam bielizny ale nie dlatego,że jest zła tylko z innych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:20 wszystko mają świetnej jakości, rozsądne ceny, i fajne wzornictwo Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:20 ja też bardzo lubię HM, chociaż spodnie mi nie leżą (za obcisłe w udach a za szerokie w pasie). Dla dziecka super, wszystko się świetnie trzyma nawet po wielu praniach. Ceny nie są jakieś zabijające. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:22 lubię H&M dla dzieci ale daleka jestm od zachwytów np zwykłe baweniane bluzki z długim rękawem uwielbiają sie trwale brudzić nijak nie mogę doprać plam po jedzeniu (tłuszcz) próbowałam wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:28 marghe_72 napisała: > nijak nie mogę doprać plam po jedzeniu (tłuszcz) > próbowałam wszystkiego polecam odplamiacz amway w granulkach - da rade wszystkiemu Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 odplamiacz 29.11.05, 14:26 Ja tez uzywam tego odplamiacza z Amwaya i daje rade ze wszystkimi plamami. Zmaczam ubranko w cieplej wodzie i posypuje proszkiem, po jakims czasie sprawdzam (czasami nawet po kilku godzinach, jak sie granulki rozpuszcza), czy plama zeszla, jezeli nie, to czynnosc powtarzam, pozniej normalnie piore w pralce. Używam do białego i do kolorow. Tylko trzeba uwazac na ubranka, ktore nie maja trwalego koloru. Jedną bluzke troszke zniszczylam. Teraz kolory najpierw sprawdzam w niewidocznym miejscu, czy sie nie wybarwia. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:32 Dziwne, moja córa polewa się sokiem pomarańczowym, na to sos pomodorowy i jeszcze jakaś czekoladka do tego i wszystko schodzi po oxy action gel. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:38 nie wszystkie bluzki aż tak chłoną brud tylko te jednobarwne, najzwyklejsze, najtańsze Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: co warto kupić w H&M? 29.11.05, 09:34 marghe_72 napisała: > nijak nie mogę doprać plam po jedzeniu (tłuszcz) > próbowałam wszystkiego najtańszy i skuteczny sposób na tłuste plamy - ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:25 Mam totalną słabość...Jakbym miała kasę to wyniosłabym pół sklepu. Z wszystkiego co kupiłam dla siebie i córki jestem bardzo zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 21:29 aaaaaaa kiecki jakieś małe w biuście , nie mogłam dopasować choć kilka letnich mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 22:01 dla malutkiego dziecka wszystko, ja osobiście uwielbiam te ubranka, jakość i design super Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 22:16 Rzeczy dzieciece sa OK - po wielu przygodach i praniach nie sa rozciagniete ani sfatygowane. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: co warto kupić w H&M? 28.11.05, 22:44 Tojaola2 najwiecej z HM mam ubranek dla synka... praktycznie 95%, pozostałe 5% to głównie prezenty na które nie mam wpływu Najbardziej cenię body tej firmy bo synek potrafi nosić je ponad rok i nadal wygladają dobrze, smialo mogę napisać bardzo dobrze. Dziś dla przykładu miał na sobie wysłuzone body kupione we wrzesniu 2004, rozmiar 80 (innych firm nosi 98), kolezanka nie mogla uwierzyc bo myslala ze to body mial synek na sobie moze z 2- 3 razy. Dodam, ze rośnie z dzieckiem )) No i skarpeteczki mamy tez tylko z HM (takie wywijane) - bomba i tez rosną razem z dzieckiem. Sweterki, kurteczki, spodnie, czaapki, pizamki... wszystko nam sie rewelacyjnie sprawdziło i z czystym sumieniem mogę polecić. Te ubranka cięzko zniszczyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Dziękuję dziewczyny!!! 29.11.05, 08:29 To lecę kupować,choć funduszy nie za wiele przed ŚwiętamiPozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś