dzo_asia 07.12.05, 23:05 Proszę o opinie na temat tego wózka, czy jest szeroki i wygodny, jak się prowadzi, czy nie jest wadliwy i ogólnie jak się sprawdza. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujka2 Re: wózek GRACCO QUATTRO TOUR 08.12.05, 00:49 graco quatro widzialam tylko w sklepie, ja mam quatro deluxe. Jestem bardzo zadowolona z wózka. Moje spostrzezenia: Deluxe ma o wiele lepsze kola (gumowe, nie plastikowe), amortyzacje, zegarek z termometrem i jeszcze jeden zamykany schowek. Odpowiedz Link Zgłoś
dzo_asia Re: wózek GRACCO QUATTRO TOUR 09.12.05, 16:31 Dzięki za odpowiedzi. Ja na razie widziałam go tylko w internecie i bardzo mi się spodobał. Może coś z tymi nazwami im się pomyliło bo ten też ma zegarek, termometr i gumowe koła. Na foteliku mi już nie zależy bo z tego pierwszego wyrastamy i właśnie rozglądam się za następnym, wnosić na piętro też nie musze bo mamy windę. Najbardziej interesuje mnie szerokość siedziska bo w obecnej spacerówce mały w śpiworku i kombinezonie jest tak ściśnięty, że wrzeszczy przez cały spacer. Ale on chyba jest dosyć szeroki? Jak dla mnie to mógłby mieć jeszcze przekładaną rączkę bo na razie mój synek czuje się lepiej jak ma mamę na oku (mama oczywiście też Musze zobaczyć go na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
wika1 Re: wózek GRACCO QUATTRO TOUR 08.12.05, 12:35 Witam My też mamy quattro deluxe i również jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wózka, jak dla nas jest wystarczajaco szeroki a prowadzi się go naprawde lekko koła są duże. Jak na spcerówkę to jedyna wada to ciężar wózka. Nie byłam przekonnana do firmmy Gracco bo czytałm wiele złych opinii ale u nas wózek naprawdę się sprawdził w 100%. Teraz na krótkie wypady mamy maclarena. Plusem jest również to że można montować na nim fotellik dla maluszka i z tego tez byliśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
bujka2 Re: wózek GRACCO QUATTRO TOUR 08.12.05, 18:41 troszke ciezki, ale daje rade wniesc wozek na trzecie pietro trzymajac go w jednej rece, a synka w drugiej. Udaje sie to dzieki temu, ze wozek dobrze sie sklada. A na krotkie wypady nie mamy jeszcze wozka.Podoba mi sie quinny zapp, ale jak dla mnie drogi. Mozesz dac linka do mclarena? Mi tez podoba sie montowanie fotelika w wozku, a jeszcze bardziej montowanie go do bazy w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś