Dodaj do ulubionych

za i przeciw- Inglesina Magnum

08.12.05, 10:18
Mam wielka prośbę do mam używających tego wózka- czy to jest fajny wózek? Mam
okazję odkupić od znajomej za 500 zł używaną i się zastanawiam. Dodam, że
mieszkam w bloku z windą, więc waga nie gra roli, a dzidzia pojawi się na
świecie wiosną. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi z góry smile. Olka
Obserwuj wątek
    • malopal Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 11:03
      Polecam, gorąco polecam!!! U nas się sprawdził!!! Koła rewelacja na każdy
      teren. Troche cięzki, ale to u Ciebie nie gra rolismile
      • c0nstantine Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 12:09
        U nas też się sprawdził, uważam, że lepsza używana inglesina niż nowy polski
        wózek (chociaż jestem zwolenniczką polskich towarów). Trochę płytki, ale na to
        zwróciła uwagę moja koleżanka. jak dla mnie nie ma minusów, ale ja mieszkam na
        parterzesmile
    • mrowka75 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 12:27
      Dla mnie jest doskonały, zwłaszcza, ze można rownież zamontowac fotelik.
      Wypróbowany już w warunkach drogi polnej i w dość głębokim piachu. spradza się
      świetnie, delikatnie kołysze malutką do snu, amortyzuje drgania z dziurawych
      chodników. Jedyny mankament to waga, dla mieszkajcych na wyższych piętrach bez
      windy, ale my radzimy sobie. Mąz znosi rano podwozie, a ja malutką już ubraną w
      gondoli (przerabianej na spacerówkę), lub w foteliku i jedziemy na spacer. mąż
      wnosi podwozie po powrocie z pracy. Kupiłam na allegro używaną inglessinę i tez
      uważam, że jest lepsza od niejednego nowego polskiego wózka.
      • o_l_a3 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 13:29
        dziękuję Wam bardzo za te opinie smile a powiedzcie mi, jaka jest rzeczywista cena
        takiego nowego wózka i czemu jedne sa po 1100 zł a inne za ponad 1500 a
        wszystkie nazywają się Inglesina Magnum? smile A jak ze składaniem tego wózka? Bo
        bagażnik w samochodzie niewielki...
        • mrowka75 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 19:02
          Składa się dobrze, jedną ręka, ale niestety jest dość duży gabarytowo. W mojej
          toyocie corolli kombi mieści się bez problemu, ale niewiele więcej poza nim.
          Dlatego wolę używac go wtedy z fotelikiem, do samochodu wtedy sam stelaż wózka.
          Nie wiem jaki masz samochod, ale do matiza, pandy, czy innych małowymiarowych
          samochodów nie ma szans żeby sie zmieścił, do toyoty corolli hatchback też się
          nie zmieści, do innych nie wiem.
          • o_l_a3 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 19:55
            mam Pandę hmmmm czyli muszę szukać od nowa? sad
        • mrowka75 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 20:10
          Olu, obawiam się, ze mało który wózek oprócz typowych parasolek zmiści się w
          pandzie, ale wiesz co? Może spróbuj najpierw przymierzyć go do pandy - nawet
          zajść do sklepu gdzie je sprzedają - i poprosić o przymierzenie tego wózka do
          bagaznika samochodu, mowiąc, ze nosisz sie z myślą o kupnie tego wózka. Sadzę,
          ze każdy sprzedawca z chęcia C go udostępni. Może pomyśl tez o dokupieniu
          fotelika samochodowego do tego wózka. ja kupiłam oddzielnie wozek, a u innej
          osoby fotelik do takiego wózka Inglessina Huggy. Musza to byc tylko (ózek i
          fotelik)z tego samego czasu, bo moga róznic się umocowaniami. Służe doradztwem,
          gdyż ja nawet u dystrybutora na Polskę dowiadywałam się o te wózki i foteliki.
          A przeciez fotelik samochodowy dla dzidzi też musisz mieć. Może dobrze miec
          komplet? Ja sobie naprawde chwalę, choć korzystam dopiero od 3 tygodni.
          • o_l_a3 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 20:29
            heh chyba auto trzeba będzie zmienić wink tak, tak, kupimy fotelik i pewnie to
            rozwiąże nasz problem smile a powiedz Mrówka, zastanawiałaś się może nad
            Emmaljungą jak szukałaś wózeczka? Bo ja wlaściwie byłam zdecydowana na
            Emaljungę, ale ta oferta Inglesiny za 500 zł mnie kusi wink) A sama gondolka jest
            ciężka? A do gondolki nie ma już takiego dodatkowego wkładu z uszami wink)(nie
            wiem jak sie to profesjonalnie nazywa) to chyba tyle pytań wink) pozdrawiam
            cieplutko, Ola smile
    • bomba001 Re: za i przeciw- Inglesina Magnum 08.12.05, 13:50
      wózek prawie doskonały, dokskonała amortyzacja- u nas konieczny na zime był
      ciepły spiworek- wózek nie jest za ciepły. po złożenoiu jest też dość duży.
      uwaga: może sie nie zmieścic do mniejszej windy-trzba złożyc rączkę.nie można
      go porównac do jakiś deltimów,polaków- to inna klasa- jak polonez i mercedes
    • agnesm1 dla nas super ;-) 08.12.05, 20:39
      Kupiliśmy uzywana Inglesine Magnum za ok. 400zl - jestesmy z niej bardzo
      zadowoleni - miesci sie w naszym tez malym bagazniku (fiat punto), a po zdjeciu
      kolek wejdzie nawet cos jeszcze wink,
      poza tym wozek super sie prowadzi, ma super zawieszenie i jak dla mnie ma same
      zalety wink
      Goraco polecam wink
      Agnesm i 10mies. Dominik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka