Dodaj do ulubionych

Quinny Zapp

12.12.05, 13:36
Szukam drugiego wózka ( na wyjazdy) dla mojego rocznego Damianka.
Wszystko przemawia za Quinny Zapp . Ale aby tradycji stało się zadość
prosze o opinię użytkowniczki , które juz nim jeżdżą , bo wiem że
te rady tysiąc rady bardziej ważne , niż rady sprzedawcy.

Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam wszystkie internautki - nałogowiczki
Obserwuj wątek
    • patrischa Re: Quinny Zapp 12.12.05, 14:12
      dziecko w razie czeko nie moze w nim spac...ladny i nic poza tym...polecam za
      to teutonia solano...rewelacje sklada sie dobrze leciutki maly z pokrowcem na
      zime i trzy stopnie regulacji oparcia i chyba 5 podnozka
      nr gg 3560255
      • alexsc Re: Quinny Zapp 12.12.05, 14:29
        dokładniesad Zapp nie rozkłada się do spania a dla takiego malca to ważne. Ja
        koniecznie chciałam zappa ale ten szczegół ale według mnie b.waży ostudził moje
        zapędy. Jeździmy malcarenem techno xt - polecamsmile
    • coronella Re: Quinny Zapp 12.12.05, 15:23
      ja dla roczniaka bym nie kupiła. nie ma torby pod wozkiem, i to oparcie... wiesz jak biednie wyglada spiacy w takim wozku maluszek?
      co innego wozek marketowo- wypadowy, wtedy ok, ale na np wakacyjne wyjazdy? hmm
      a moze maclaren quest?
      • tygisek Re: Quinny Zapp 12.12.05, 17:35
        my mamy zappa i to jest strzal w dziesiatke jesli idzie o wozek spacerowy
        kupilismy go jak moja coreczka miala rok i siedem miesiecy, moze dla roczniaka
        jest to wozeczek zbyt odwazny, po pierwsze ma miekkie niczym nie usztywnione
        oparcie, a po drugie, maluch jeszcze sporo pewnie spi na spacerach,, choc zalezy
        ktory - bo moja nie spala nigdy nawet jako niemowlak, natomiast o dziwo w zappie
        zdarza jej sie zasnac...sprawe spania rozwiazujemy zatrzymujac sie poprostu na
        spacerze, jesli sie tak zdarzy, i opieramy wozek o cos stabilnego, osiaga sie
        efekt "pochylenia kubelka" taki jak w buzzie, dziecko wygodnie drzemie,
        brak kosza rowniez nie jest zadnym problemem, ja zawiesilam sobie uniwerslna
        siatke, jaka mozna zamontowac do kazdej parasoli, jest wiec sporo miejca na
        picie, drobiazgi, dodatkowe okrycie, dodatkowe ciuszki, zabawki, chustki i co
        tylko zechcesz wziac, nawet mozna wlozyc do niej osiedlowe codzienne zakupy, no
        i zaleta takiej siatki jest to ze w zasadzie wszystko co potrzebujesz masz pod
        reka - moim zdaniem o wiele lepiej niz siegac do koszyka pod siedzeniem, nie
        psuje to designu wozka i nie "kluje" w oczy, no i najwazniejsze,nie przeszkadza
        w skladaniu wozka
        sposob skladania jest rewelacyjny, naprawde miesci sie pomiedzy siedzeniami, a
        nawet przed przednim siedzeniem samochodu,
        no i jest wytrzymaly baaardzo, przynajmniej nasz egzemplarz, przezyl wiele
        wyjazdow, rowniez wyjazd wakacyjny do Chorwacji, nie straszna mu kamienista
        plaza, byl z nami na kazdej wycieczce, nawet w parku Krka
        jest zwrotny, swietnie wywazony, prowadzi sie naprawde rewelacyjnie napewno o
        wiele lepiej niz chicco london i wozeczki w tym typie nawet po naszych
        nierownych i dziurawych chodnikach, idealny na wypady do sklepow, tapicerka
        latwo sie czysci i nie zauwazylam zeby wyplowiala, nasze dziecko bardzo lubi ten
        wozek glownie z tego powodu ze siedzenie i oparcie tworza niemalze kat prosty,
        corka nie lubi siedziec w pozycji odchylonej
        nie wiem co jeszcze napisac, jesli masz pytania sprobuje na nie odpowiedziec,
        dla roczniaka zastanowilabym sie, bo chyba to nie jest odpowiedni wozek, ale dla
        dziecka ktore juz wiekrzosc czasu spedza biegajac, jako wozek przewozowy, a
        nawet wypadowo- wakacyjny, uwazam ze jest bardzo ok. nam sie sprawdza
        pozdrawiam, tygisek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka