Dodaj do ulubionych

DESIGNERSKA SPACERÓWKA

20.09.16, 12:05
Cześć, proszę o poradę: która SPACERÓWKA spełnia najlepiej moje kryteria?
1. Ładny wygląd.
2. Dość duże, głębokie siedzisko (stara spacerówka quinny moodd, okazała się za mała i zbyt płytka)
3. Przekładane siedzisko lub rączka (obawiam się, ze mój 8msc synek bedzie przez pewien czas potrzebował jeszcze widoku mamy podczas jazdy)

Najpierw wybór padł na piękna elodie details, jednak jak pisałam w punkcie 3, obawiam się ze mój 8msc synek nie jest gotowy do parasolki. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • gochalodz Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 20.09.16, 15:05
      uk.versace.com/Jacquard-Medusa-Stroller/YPVESI2-YPSME1,en_GB,pd.html
      to jest Peg Perego Si w wersji "designerskiej"

a to jest Book plus chyba, z obracanym siedziskiem dla Versace
      https://thezoereport.com/wp-content/uploads/2015/04/Young-Versace-Stroller1-600x600.jpg

pszczółka
      https://s3-us-west-1.amazonaws.com/blogs-prod-media/us/uploads/2015/07/22142858/bugaboo-bee-van-gogh.jpg

• ollasja Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 20.09.16, 16:48
      Dla mnie designerski pozostaje mimo wszystko bee, tym bardziej że sporo do niego limitowanych dodatkowsmile
    • annulka79 Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 20.09.16, 20:13
      Ja wiem, ze wygląd jest ważny i całkowicie to rozumiem ale designerski już miałaś tongue_out a teraz skup się na właściwościach użytkowych a wygląd też przy nich wpadnie w oko wink poza tym dla każdego będzie to znaczyło coś innego.

Możliwe że pasowałby Ci Armadillo Flip Xt
      www.mamasandpapas-polska.pl/produkty/kategoria/412/armadillo_flip_xt_kolekcja_2016/1

może Concord Wanderer ale tak jak pisałam więcej szczegółów bo nie ładne co ładne a co sie komu podoba smile
    • uszatekk Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 21.09.16, 08:29
      Armadillo Flip Xt
      M&P Urbo 2
      Bugaboo bee3
      icandy rasppery (ale nie kupisz nowego w pl )

na takim etapie miałam armadillo flipa, wygodny dla malucha, szału z prowadzeniem może nie ma ale na równych drogach jest ok
      • uszatekk Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 21.09.16, 08:30
        parasolka do galerii handlowej spoko, ale na codzienne spacery nie, dziecko nieźle wytelepie
        • straggly Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 21.09.16, 09:45
          Też uważam ze Armaillo Flip xt mogłby Ci podpasować. Albo któryś bugaboo - jest ogłoszenie w watku dla sprzedawców o Bugaboo Buffalo.

Ostatnio testowałam Flipa - zerknij na recenzję - pięęękny jest:
          Tekst linka
    • martuska1982 Re: DESIGNERSKA SPACERÓWKA 22.09.16, 02:08
      Dizajnerskie sa jeszcze mima i stokke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka