agni71 17.12.05, 18:20 Może wiecie, czy jakiś fotelik samochodowy 0-13kg można doczepiać do wózka Emmaljunga Classic? Z góry dziękuję, aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja42 Re: Jaki fotelik do Emmaljungi Classic? 17.12.05, 20:30 Na pewno foteliki tej samej firmy. Wiem, ze są. Jakie jeszcze to nie wiem, ale moze coś pasuje, chociaż wątpię. Moze spytaj w jakims dużym sklepie z wózkami, albo najlepiej poprzymiezaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona79 Re: Jaki fotelik do Emmaljungi Classic? 17.12.05, 20:33 Na pewno Maxi-Cosi. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jaki fotelik do Emmaljungi Classic? 18.12.05, 22:23 Dzięki dziewczyny, juz doszukałam się na forum, że pasują Maxi-Cosi, a fotelików Emmaljunga juz chyba nie produkuje. Pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
maja42 Re: Jaki fotelik do Emmaljungi Classic? 19.12.05, 13:00 produkuje ale cięzko je dostać. Jakis czas temu nie produkowali, bo nie zrobili testów. Ale teraz znowu są. Tak sie dowiedziałam od znajomych ale ręki sobie za ta iwadomośc nie dam uciąć :o) Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Fotelik Romera 19.12.05, 22:03 Ja mam Emmaljungę Edge na stelażu classic. Pasuje fotelik Romera. Jest swietny. Łatwy w monażu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś