magdusia75 03.01.06, 07:34 W wątku o kremie na brzuch pisałaś o urządzeniu do ćwiczeń. Napisz coś jeszcze, bardzo mnie to zainteresowało. Jak sie na nim ćwiczy, ile czasu już ćwiczysz. zastanawiam się nad zakupem tego cuda!!!! Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Do iwek33 03.01.06, 16:17 Ja mam urządzenie, które nazywa się ab-swing, kupowałam 3 lata temu. Teraz ma inne nazwy, wiem, ze można je kupić w marketach, ale jest tego bardzo dużo też na allegro.( Dział sport i turystyka)Np: www.allegro.pl/show_item.php?item=78978188 Ja bardzo lubię to urządzenie, po złożeniu je płaskie i można schować pod łóżkiem, czy do szafy, sposób ćwiczenia jest dokładnie opisany w instrukcji, która powinna być dołazona do urządzenia, sama nie umiem tego opisać, jest to rodzaj huśtania, ale dokładnie nie umiem tego wyjaśnić, w każdym razie ćwiczy się głównie mięśnie brzucha. W zależności, czy siądziesz niżej na tym siedzonku, czy wyżej ćwiczysz mocniej lub słabiej mięśnie, można usiąść bokiem wtedy ćwiczy się inne mięśnie. Ja ćwiczę przeważnie 2 razy `dziennie po 7 do 10 minut. Efekty widać dość szybko przy systematycznym ćwiczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś