iza_daw 17.01.06, 14:13 Jakiej firmy pościel polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: Pościel 17.01.06, 18:49 Miałam pościel Gluck i Drewex obydwie są dobre po wielu praniach nic się nie zmieniło. W tej chwili mam do sprzedania 4 częściową pościel DREWEX Słodki Patchwork (nowa dostałam jako nagrodę w konkursie Drewex, dzisiaj przysłali nowa kosztuje w internetowych sklepach od 305 do 320 zł, mogę odsprzedać za 250, ponieważ córeczka nie śpi już w małym łóżeczku i szkoda mi rozpakowywać) by.lilypie.com/j8wwp1.png b2.lilypie.com/D3kwp1?r=98ec6f Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pościel 17.01.06, 20:08 ja osobiscie mam gluck i jest fajna ale cena jest obłedna ( dostałam w prezencie) zamierzam dokupic komplet Amy - polecane przez forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomka1 Re: Pościel 18.01.06, 19:43 Zdecydowanie polecam: Gluck (mam komplet z frotki) wspaniała, mięciutka, bardzo ciepła. Amy (spokojne sny plus) - bardzo dobra bawełna. Odpowiedz Link Zgłoś
nice_she Re: Pościel 18.01.06, 23:02 ja kupiłam pościel Klupsia i nie polecam jej za bardzo. mimo, ze jest bardzo ladna, jej wykończenia pozostawiają wiele do życzenia. przy pierwszym praniu ze szwów wyjęłam masę nitek, bo zaczął strzępić sie materiał (( Odpowiedz Link Zgłoś