Gość: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:34 Czy ktoś może mi napisać jakie dokumenty mam złożyć aby zapisać się na egzamin.Słyszałam że potrzebne jest podanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igi Re: Zdaję na Odlewniczej IP: *.visp.energis.pl 17.02.05, 23:12 Wymagane dokumenty: www.word.waw.pl przy składaniu wniosku o egzamin państwowy -------------------------------------------------------------------------------- wniosek na specjalnym druku, dowód uiszczenia opłaty za egzamin, wyraźną fotografię o wymiarach 3,5 x 4,5 cm, przedstawiającą osobę bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami w taki sposób, aby ukazywała głowę w pozycji lewego półprofilu i z widocznym lewym uchem z zachowaniem równomiernego oświetlenia, orzeczenie lekarskie o braku przeciwwskazań zdrowotnych do kierowania pojazdami, zaświadczenie o ukończeniu kursu dla kandydatów na kierowców lub motorniczych w zakresie: szkolenia podstawowego szkolenia dodatkowego, jeżeli trzykrotnie uzyskało się negatywny wynik z egzaminu teoretycznego lub praktycznego), pisemną zgodę rodziców lub opiekuna, jeżeli nie ukończyło się 18 lat, kserokopię posiadanego prawa jazdy kategorii lub zaświadczenie o zdanym egzaminie państwowym odpowiednio na kategorię prawa jazdy: B - w przypadku ubiegania się o uprawnienie do kierowania pojazdem w zakresie kategorii C, C1, D, D1, B, C, C1, D lub D1 - w przypadku ubiegania się o uprawnienie do kierowania pojazdem w zakresie, odpowiednio, prawa jazdy kategorii B+E, C+E, C1+E, D+E lub D1+E A1, B1, C1 lub D1 - w przypadku ubiegania się o uprawnienie do kierowania pojazdami w zakresie, odpowiednio, prawa jazdy kategorii A, B, C lub D dowód osobisty osoby zapisywanej (do wglądu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zdaję na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:28 Dzięki igi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia* Re: Zdaję na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:54 No właśnie:) Zycze powodzenia ja zdawałam 3 razy na Odlewniczej i nie zdałam jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś