weroiga Re: Znowuuuuu... :-// to już nudne :( 19.01.06, 15:00 Popieram Robicie niepotrzebne afery, Jesu, każdemu się może zdarzyć, nawet Bobovicie I co z tego? Reklamuj. Moze słoiczek był nie domknięty, albo przebili w sklepie datę ważności. Raaany, strrrraszne Odpowiedz Link Zgłoś
malgocha6 Re: PLEŚŃ W ZUPCE BOBOVITA 19.01.06, 11:20 Wczoraj otworzyłam dla mojego półrocznego synka słoiczek Bobovity "zupka-rem marchwiowa z ryżem". To co zobaczyłam po otwarciu zmroziło mi krew w żyłach: zupka cała pokryta była śmiedzącym, grubym kożuchem pleśni!!!! Dodam ,że przechowywana była zgodnie z instrukcją i miala dlugi termin ważności. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanulaw Re: PLEŚŃ W ZUPCE BOBOVITA 19.01.06, 13:17 Myślę ,że wielu firmom spożywczym zdarzają się takie wpadki,ale z tego powodu nie trzeba robić wielkiego halo.jeszcze nie raz pewnie spotkasz się z czymś takim. Poprostu nie dawaj tego dziecku tylko otwórz następny słoiczek lub jeszcze lepiej ugotuj zupkę sama.Trochę luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Pleśn w zupce bobovita 19.01.06, 14:00 Bardzo proszę o wyłącznie Capslocka. Byłoby też miło, gdybyś skorzystała z wyszukiwarki przed założeniem postu Pozdrawiam, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Pleśn w zupce bobovita 19.01.06, 14:12 driadea napisała: > Bardzo proszę o wyłącznie Capslocka. Byłoby też miło, gdybyś skorzystała z > wyszukiwarki przed założeniem postu No coś ty, driadea... czyżby choroba modeLatorska się rozprzestrzeniała? Wątku chyba? > Pozdrawiam, driadea Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pleśn w zupce bobovita 19.01.06, 14:55 Tfu, wybaczcie. Jasne, że wątku. Przed założeniem w.ą.t.k.u! Chyba czas na urlop Odpowiedz Link Zgłoś