iza_daw 22.01.06, 01:25 Jaką karuzelę wybrałyście dla Waszego bobaska.Czy warto inwestować w te droższe.Lepiej pluszowe czy te za plastiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: Karuzela 22.01.06, 09:03 Ja kupiłam Fisher Price z misiami pluszowymi, akurat ta mi się spodobała no i "dopadłam" ją w bardzo dobrej cenie. Jest śliczna, ma dużo funkcji. Dobrze jest jak karuzelę można włączyć z pilota, bo nie trzeba podchodzić ciągle do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Karuzela 22.01.06, 10:07 Ja bardzo polecam wersję tańszą czyli zawieszki-mobile z drewna, albo karuzelki z muzyczką z pluszowymi zabawkami Tra Present (można z tymi samymi motywami co na karuzelkach dokupić jeszcze inne gadżety do pokoju dzieciecego). www.tra-present.nl/nl/script/P_assortiment_subgroep.asp?HoofdRubriekID=6&RubriekID=115&page=3&style=decoratie Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: Karuzela 22.01.06, 11:00 mieliśmy z pluszowymi misiami z Canpola ale teraz kupiłabym Fisher Price z misiami z projektorem albo jakąś inną z efektami świetlnymi pamiętam, ze Karlos miał w nosie karuzelę ale długo potrafił spędzać czas na gapieniu się w lampkę- gwiazdkę z ikei nad łóżeczkiem Odpowiedz Link Zgłoś