mila_milka 23.01.06, 13:48 Dziewczyny! Czy są jakieś fajne ciuszki dla dziewczynek na wyprzedaży? Interesują mnie rozmiary 92 -98 i 122 )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 23.01.06, 22:09 A gdzie w Sosnowcu jest h&m ? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 23.01.06, 23:52 Z działem dziecięcym? A jak się tam dostać z Katowic (bezpośrednio) autobusem? Da się niekłopotliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
balbina33 Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 24.01.06, 10:24 Z katowic można dojechać autobusami 808,811 i przewozem D, co prawda trzeba póżniej kawałek przejść, ale to jest raptem jakieś 5-10 minut. Jest tutaj też dział, dziecięcy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mila_milka Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 24.01.06, 11:09 Nikt nie bywa w zagłębiowskich sklepach H&m ???? Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 24.01.06, 11:25 ja bylam ale nie rozgladam sie za tymi rozmiarami, interesowal mnie rozmiar 80- 86 i z tego juz przebrane albo wogolenic nie bylo, z tego co widzialam to przeceny w duzej cześci do rozmiaru 74, najwiecej na niemowlaczki!wiec ja nieststy nic nie kupilam z wyprzedazy, skusilam sie na jeansy ale za normalna cene sa bombowe juz sie nie moge doczekac wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
fresowka Re: H&M Czeladź, Sosnowiec 24.01.06, 17:11 hej w czeladzi jak i w sosonowcu sa chyba dwa wieszaki z przecena moja corka tez nosi rozmiar 122 tak wiec sa przecenione sweterki,sztruksowe spodniczki kilka rodzajow bluzeczek przeceny glownie od 30-50 % takie typowo zimowe rzeczy jak kurteczki nie sa przecenione (czekam na ich przecene)wiekszy wybor przecen jest chyba w sosnowcu w plejadzie ale bylam tam w sobote moze sie cos zmienilo mam kolezanke w czeladzkim m1 ma mi dac znac kiedy bedzie wieksza przecena podziele sie chetnie ta informacja Odpowiedz Link Zgłoś