Dodaj do ulubionych

do mam z Wrocławia

30.01.06, 13:46
Urzadzam synkowi pokój chciałbym mu kupic jakas szafe ,komode moze wiecie
gdzie we Wrocławiu sa jakies sklepy z meblami dla dzieci,synek bedzie miał 4
latka.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: do mam z Wrocławia 30.01.06, 16:15
      Ciężka sprawa, jeśli nie chcesz kupowac mebli w Ikea, to ciężko coś ładnego
      znaleść. Na placów Legionów jest sklep Bobolandia i mają tam mebelki firmy Bami,
      zestaw Nemo jest bardzo fajny, ale ceny są za wysokie - chyba łóżko ok 800 zł
      bez materaca, szafa ponad 1000 zł itd, a ten sklep moze mieć jeszcze wyższe
      ceny, bo to zdziercy straszliwi.
      www.bami.pl/start.html
      Jeśli mnie pamięć nie myli, to na Brucknera są sklepy meblowe Black&Red&White
      czy coś w tym stylu, ponoć też mają mebelki dziecięce.
      Jeśli nie masz zbyt dużo pieniędzy to polecam kupić jakieś sensowne, zgrabne
      łózko sosnowe z dobrym materacem, a szafeczki, komódki dokupić w Ikea - najwyżej
      można te z surowego drewna pomalować, albo dać komuś do ozdobienia ich jakimiś
      malunkami.
      W każdym razie ja polecam się jeśli byś potrzebowała niebanalnych, pięknych
      dodatków do pokoju synka - sprowadzam takie rzeczy na zamówienia z Holandii
      (ceny są przyjazne smile, jestem z Wrocławia więc odbiór nie jest skomplikowany.
      Tu jest holenderska strona z tymi rzeczami smile
      www.tra-present.nl/nl/script/P_assortiment.asp
    • monika_wroclaw Re: do mam z Wrocławia 31.01.06, 09:28
      Ja polecam kupić mebelki sosnowe, takie typowe zestawy dla dzieci są z płyty,
      często już przy montażu robią się odpryski...
      Ja dla Alka kupowałam łóżko i biurko na Świebodzkim, tzn. na Świebodzkim
      zamówiłam, firma w której kupowałam jest z Milicza, z katalogu wybrałam to co
      mi się podobało, meble przywieźli mi do domu, było dużo taniej niż w sklepie,
      za biurko, łóżko i szufladę pod łóżko zapłaciłam tyle ile w sklepie kosztowało
      samo biurko.
      W Meblach Polonia kupowałam sosnowe półki wiszące, bardzo fajne i ceny
      przystępne.
      A w Ikei kupiłam sosnowy regał, chyba trofast się nazywa i do niego kolorowe
      pudełka, które wsuwają się jak szuflady - idealne rozwiązanie do szybkiego
      sprzątnięcia porozrzucanych zabawek smile

Jeżeli szukasz takich typowych mebli dziecięcych to prawie w każdym salonie
      meblowym są takie... w dość przystępnych cenach

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka