Dodaj do ulubionych

Stcja paliw BP - PRACA

26.02.08, 16:36
Witam czy ktoś a was starał sie o prace na bp,wiecie może coś na temat
płacy,czasu pracy,atmosferę,chodzi mi o BP obok Tesco?pliss,szepnijcie coś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:54
      ja dostalem tam prace w listopadzie, z tego co zdazylem zauwazyc tam
      jest konkretna rotacja ludzi, proponowali mi kolo 1000, zmiany po
      12h. atmosferka wydaje mi sie ze bylaby dobra - ale nie powiem nic
      wiecej poniewaz nie skorzystalem.
      • Gość: reni Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 17:19
        podbijam,może jakieś świeższe informacje...
    • Gość: Były pracownik Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.54.171.* 26.02.08, 18:30
      Pracowałem na tej stacji pół roku. Kierownictwo spoko, ludzie spoko - przynajmniej ci którzy pracowali w tym samym czasie, tylko do systemu pracy i kultury klientów można mieć zastrzeżenia. Kasa nie za duża, pierwsze 3 miechy bez premii to tragedia. Wszyscy trzęsą się na widok kierownika regionalnego. Duży nacisk na sprzedaż, a i tak zawsze za mało. Trzeba mieć dużo cierpliwości do klientów, kiedy cie poniżają, a ty musisz się jeszcze uśmiechać.
      • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:40
        a możesz napisać ile wyciągałeś bez premi i o tym systemie zmian?
      • Gość: Gość Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:30
        Na Shellu jest podobnie, słyszysz "regionalny" i już od razu bebechy
        się wywracają, choć mi jest ich żal, znam przypadek regionalnego
        który po utracie pracy utracił znajomych:)
    • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:07
      Były pracowniku ,odezwij sie ,prosze !!!
    • Gość: Były pracownik Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.54.171.* 26.02.08, 21:31
      Bez premii to koło 900 zł - manko. W jednym miesiącu miałem 200 manka :/ Faceci robia tylko po 12h, dziewczyny też, ale nie zawsze. Grafik ci ustala pod szkołę. Na urlop jak sie zatrudnisz w lipcu i sierpniu już sie nie załapiesz bo pewnie sa już rozpisane. Za manko ci potrącają, za superatę nie zobaczysz ani złotówki. Co miesiąc koło 10 zł płaciłem za "zaginione" papierosy - chociaż nie palę. Wyuczona gadka w obsłudze klienta, jak nie powiesz i trafisz na "tajemniczego klienta" - masz przerąbane.
      • dektaa Re: Stcja paliw BP - PRACA 27.02.08, 23:50
        dobranoc śpij dobrze:-)
        • dektaa Re: Stcja paliw BP - PRACA 27.02.08, 23:52
          heheheh to nie miało być napisane w tej zakładce
          a wracając do wątku-kierownikiem tej stacji jest Janusz?
    • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 09:39
      dzięki za odpowiedz,teraz sie trochę wkurzyłam,bo mam tam iść na rozmowe i nie
      wiem co zrobić....
    • Gość: byly Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:32
      ups...
      • Gość: maniek Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 19:05
        Idz na rozmowe to zobaczysz czego sie tam dowiesz
    • Gość: Pracownik BP Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.realestate.net.pl 28.02.08, 01:18
      Witam !
      Ja pracuje na stacji BP koło trójkąta na Jana Pawła (stacja Bławatek) oraz mam
      kolegę na tej koło Tesco (Chaber) i na obu stacjach jest podobnie. A więc system
      pracy zazwyczaj po 12h. w pracy jest miła atmosfera między pracownikami bo z
      klientami bywa gorzej ;) na kierownictwo nie można narzekać - jest wymagające
      ale wyrozumiałe. Jeśli chodzi o stacje bliżej Tesco to tam kierownikiem jest
      Michał F. Rotacja nie jest aż tak duża np porównując z Mc Donald`s. Poza tym
      praca jest nie porównywalnie lepsza :) np nie ma przerw z zegarkiem w ręku
      liczonych co do sekundy. Po prostu nie ma ruchu możesz usiąść i posiedzieć, ale
      oczywiści swoje trzeba zrobić ;) Grafik można ustalić z dniami wolnymi np na
      szkołę. Jedynym minusem tej p[racy to tak jak już było wspominane to są klienci
      którzy nieraz po prostu potrafią człowieka nieźle zdenerwować lub po prostu
      załamać swoją głupotą ale można się do tego przyzwyczaić i się później z tego
      pośmiać ;) Ogólnie polecam tą pracę :)
      • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 09:13
        oki ,no to ide na rozmowe,napisze czy przeszłam.jeszcze raz wielkie dzieki...
        • Gość: szuka pracy Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.realestate.net.pl 03.03.08, 16:35
          i jak udała się rozmowa ? bo może bym ja tez tam złożył dokumenty...
          • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:46
            Ja złożyłam papiery przez internet,odpowiedzieli po około 2 tygodniach,na
            rozmowie byłam w ten czwartek .Siedziały 3 osoby ,wypytali sie dokładnie co i
            jak ,przedstawiła mi pani kierowniczka warunki płacy i pracy,miała zadzwonić w
            sobotę po południu i cisza do tej pory.....praca w systemie 12
            godzin,dniówka,dniówka,nocka,nocka ,wolne.w sumie musisz przepracować 15 dni po
            12 godzin.na początek 3 m-ce 3\4 etatu około 7oo,potem umowa na czas określony
            na 2 lata około1 tyś.na rękę.Mnie się nie udało,życzę powodzenia w poszukiwaniu
            pracy...
      • Gość: była Shell Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:37
        Witam
        To widzę ze na BP jest spoko nie radze iść na Shell szczególnie na trasę tam
        ludzie mieli piekło może nie dużo pracy ale prawie cały czas pan Andrzej G no a
        na Jana Pawła to już piekło i kierownik najgorszy wiem tam pracowałam.
        • Gość: obsługa Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.strefa.com 04.03.08, 12:04
          to ja się nie dziwię teraz dlaczego jest tam (Jana Pawła na przeciwko trójkąta)
          najgorsza obsługa :((( przykład idzie z góry:))) żeby doczekać się tam na
          pracownika, który łaskawie zatankuje gaz to jest masakra... lepiej jechać gdzie
          indziej i nie być intruzem, któremu AKURAT zachciało się zatankować ;)
    • Gość: Gość:)) Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:14
      proponuję za ten tysiąc Panu kierownikowi (czy innemu menagerowi),
      aby zatrudnił tam swoją żonę..O ile jest taka głupia. A poza tym czy
      to aby zgodne z prawem? Za dyżury nocne i taki system pracy ten 1000
      zł? Jest tu ktoś z PIP-u?
      • Gość: misza Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.venaritmo.com 03.03.08, 21:15
        poczytaj troszke kodeks pracy to bedziesz wiedzial
        • Gość: asashi Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 89.174.23.* 03.03.08, 22:26
          Lepiej złapać prace w Statoil płaca 1800- 2000 netto , potrzebuja do pracy
          niestety praca równiez na nocki i w swieta
          • Gość: aaa Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.48.49.* 04.03.08, 09:40
            Pracujesz na Statoil?? Możesz powiedzieć na która stacje potrzebują pracowników?
            • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 09:49
              podbijam...
              • Gość: misza Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.venaritmo.com 04.03.08, 16:41
                a na ktorym tyle płacą? i za ile godzin w miesiacu?
                • Gość: on 1800zł netto na Statoil!!! buahahahahahahaha <LOL> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:40
                  hahahaha no takich hitów to ja dawno nie słyszałem. tyle to chyba zarobi
                  kierownik tej stacji po kilku latach pracy. początkujący sprzedawca 6,50zł/h
                  brutto i jeszcze te cyrki robisz na cały etat a na papierze 3/4. nie piszcie głupot
                  • Gość: Vincent Re: IP: *.chello.pl 06.03.08, 15:50
                    Wiki ile proponowali ci za h? Wydaje mi sie ze trafiłas akurat na dziwne zasady,
                    z tego co wiem grafik sam sobie ustalasz, fakt co do 12h sie zgadza. Pozdrawiam
    • Gość: Vincent Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.chello.pl 06.03.08, 15:51
      Wiki ile proponowali ci za h? Wydaje mi sie ze trafiłas akurat na dziwne zasady,
      z tego co wiem grafik sam sobie ustalasz, fakt co do 12h sie zgadza. Pozdrawiam
      • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:53
        kierowniczka mówiła chyba 6.50 brutto za godzine,a grafik odgórnie uwzględniając
        prośby pracownika.
      • Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:56
        kierowniczka mówiła chyba 6.50 brutto za godzine,a grafik odgórnie uwzględniając
        prośby pracownika.miłego popołudnia...
        • Gość: byly Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 20:23
          jaja se robią ...
    • Gość: gosc Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 212.87.244.* 07.04.08, 15:02
      nie fikaj wlaz w dupe a praca dla Ciebie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka