wiki2001 26.02.08, 16:36 Witam czy ktoś a was starał sie o prace na bp,wiecie może coś na temat płacy,czasu pracy,atmosferę,chodzi mi o BP obok Tesco?pliss,szepnijcie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:54 ja dostalem tam prace w listopadzie, z tego co zdazylem zauwazyc tam jest konkretna rotacja ludzi, proponowali mi kolo 1000, zmiany po 12h. atmosferka wydaje mi sie ze bylaby dobra - ale nie powiem nic wiecej poniewaz nie skorzystalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 17:19 podbijam,może jakieś świeższe informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.54.171.* 26.02.08, 18:30 Pracowałem na tej stacji pół roku. Kierownictwo spoko, ludzie spoko - przynajmniej ci którzy pracowali w tym samym czasie, tylko do systemu pracy i kultury klientów można mieć zastrzeżenia. Kasa nie za duża, pierwsze 3 miechy bez premii to tragedia. Wszyscy trzęsą się na widok kierownika regionalnego. Duży nacisk na sprzedaż, a i tak zawsze za mało. Trzeba mieć dużo cierpliwości do klientów, kiedy cie poniżają, a ty musisz się jeszcze uśmiechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:40 a możesz napisać ile wyciągałeś bez premi i o tym systemie zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 11:30 Na Shellu jest podobnie, słyszysz "regionalny" i już od razu bebechy się wywracają, choć mi jest ich żal, znam przypadek regionalnego który po utracie pracy utracił znajomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:07 Były pracowniku ,odezwij sie ,prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.54.171.* 26.02.08, 21:31 Bez premii to koło 900 zł - manko. W jednym miesiącu miałem 200 manka :/ Faceci robia tylko po 12h, dziewczyny też, ale nie zawsze. Grafik ci ustala pod szkołę. Na urlop jak sie zatrudnisz w lipcu i sierpniu już sie nie załapiesz bo pewnie sa już rozpisane. Za manko ci potrącają, za superatę nie zobaczysz ani złotówki. Co miesiąc koło 10 zł płaciłem za "zaginione" papierosy - chociaż nie palę. Wyuczona gadka w obsłudze klienta, jak nie powiesz i trafisz na "tajemniczego klienta" - masz przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: Stcja paliw BP - PRACA 27.02.08, 23:52 heheheh to nie miało być napisane w tej zakładce a wracając do wątku-kierownikiem tej stacji jest Janusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 09:39 dzięki za odpowiedz,teraz sie trochę wkurzyłam,bo mam tam iść na rozmowe i nie wiem co zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:32 ups... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 19:05 Idz na rozmowe to zobaczysz czego sie tam dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik BP Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.realestate.net.pl 28.02.08, 01:18 Witam ! Ja pracuje na stacji BP koło trójkąta na Jana Pawła (stacja Bławatek) oraz mam kolegę na tej koło Tesco (Chaber) i na obu stacjach jest podobnie. A więc system pracy zazwyczaj po 12h. w pracy jest miła atmosfera między pracownikami bo z klientami bywa gorzej ;) na kierownictwo nie można narzekać - jest wymagające ale wyrozumiałe. Jeśli chodzi o stacje bliżej Tesco to tam kierownikiem jest Michał F. Rotacja nie jest aż tak duża np porównując z Mc Donald`s. Poza tym praca jest nie porównywalnie lepsza :) np nie ma przerw z zegarkiem w ręku liczonych co do sekundy. Po prostu nie ma ruchu możesz usiąść i posiedzieć, ale oczywiści swoje trzeba zrobić ;) Grafik można ustalić z dniami wolnymi np na szkołę. Jedynym minusem tej p[racy to tak jak już było wspominane to są klienci którzy nieraz po prostu potrafią człowieka nieźle zdenerwować lub po prostu załamać swoją głupotą ale można się do tego przyzwyczaić i się później z tego pośmiać ;) Ogólnie polecam tą pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 09:13 oki ,no to ide na rozmowe,napisze czy przeszłam.jeszcze raz wielkie dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuka pracy Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.realestate.net.pl 03.03.08, 16:35 i jak udała się rozmowa ? bo może bym ja tez tam złożył dokumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:46 Ja złożyłam papiery przez internet,odpowiedzieli po około 2 tygodniach,na rozmowie byłam w ten czwartek .Siedziały 3 osoby ,wypytali sie dokładnie co i jak ,przedstawiła mi pani kierowniczka warunki płacy i pracy,miała zadzwonić w sobotę po południu i cisza do tej pory.....praca w systemie 12 godzin,dniówka,dniówka,nocka,nocka ,wolne.w sumie musisz przepracować 15 dni po 12 godzin.na początek 3 m-ce 3\4 etatu około 7oo,potem umowa na czas określony na 2 lata około1 tyś.na rękę.Mnie się nie udało,życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Shell Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:37 Witam To widzę ze na BP jest spoko nie radze iść na Shell szczególnie na trasę tam ludzie mieli piekło może nie dużo pracy ale prawie cały czas pan Andrzej G no a na Jana Pawła to już piekło i kierownik najgorszy wiem tam pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsługa Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.strefa.com 04.03.08, 12:04 to ja się nie dziwię teraz dlaczego jest tam (Jana Pawła na przeciwko trójkąta) najgorsza obsługa :((( przykład idzie z góry:))) żeby doczekać się tam na pracownika, który łaskawie zatankuje gaz to jest masakra... lepiej jechać gdzie indziej i nie być intruzem, któremu AKURAT zachciało się zatankować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:)) Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:14 proponuję za ten tysiąc Panu kierownikowi (czy innemu menagerowi), aby zatrudnił tam swoją żonę..O ile jest taka głupia. A poza tym czy to aby zgodne z prawem? Za dyżury nocne i taki system pracy ten 1000 zł? Jest tu ktoś z PIP-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.venaritmo.com 03.03.08, 21:15 poczytaj troszke kodeks pracy to bedziesz wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asashi Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 89.174.23.* 03.03.08, 22:26 Lepiej złapać prace w Statoil płaca 1800- 2000 netto , potrzebuja do pracy niestety praca równiez na nocki i w swieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 80.48.49.* 04.03.08, 09:40 Pracujesz na Statoil?? Możesz powiedzieć na która stacje potrzebują pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 09:49 podbijam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.venaritmo.com 04.03.08, 16:41 a na ktorym tyle płacą? i za ile godzin w miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 1800zł netto na Statoil!!! buahahahahahahaha <LOL> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:40 hahahaha no takich hitów to ja dawno nie słyszałem. tyle to chyba zarobi kierownik tej stacji po kilku latach pracy. początkujący sprzedawca 6,50zł/h brutto i jeszcze te cyrki robisz na cały etat a na papierze 3/4. nie piszcie głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: IP: *.chello.pl 06.03.08, 15:50 Wiki ile proponowali ci za h? Wydaje mi sie ze trafiłas akurat na dziwne zasady, z tego co wiem grafik sam sobie ustalasz, fakt co do 12h sie zgadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.chello.pl 06.03.08, 15:51 Wiki ile proponowali ci za h? Wydaje mi sie ze trafiłas akurat na dziwne zasady, z tego co wiem grafik sam sobie ustalasz, fakt co do 12h sie zgadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:53 kierowniczka mówiła chyba 6.50 brutto za godzine,a grafik odgórnie uwzględniając prośby pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki2001 Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:56 kierowniczka mówiła chyba 6.50 brutto za godzine,a grafik odgórnie uwzględniając prośby pracownika.miłego popołudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 20:23 jaja se robią ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stcja paliw BP - PRACA IP: 212.87.244.* 07.04.08, 15:02 nie fikaj wlaz w dupe a praca dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś