Dodaj do ulubionych

kubek niekapek

07.02.06, 09:45
mam 5,5 miesieczna corke.Planuje kupic kubek niekapek. Mamy, ktore juz
uzywacie- ktory najlepszy? w sklepach jest ich tyle,ze dostaje zawrotu glowy.
Obserwuj wątek
    • brak-pomyslu Tylko Gerber 07.02.06, 10:00
      Jak dla mnie był bezkonkurencyjny i służył dosyć długo. Picie się nie wylewało
      nawet jeślimój syn rzucał kubeczkiem. Tylko jeden mankament : cieżko się go
      myło z racji różnych trudnodostępnych miejsc.
      Poza tym poszukaj na forum bo zdaje mi się że już ten temat był przerabiany.
      • justi79 Re: Tylko Gerber 07.02.06, 10:47
        Dla mnie też tylko Gerber!!! Rewelacja!!! Mieliśmy wcześniej Canpola, ale są
        beznadziejne. Zamawialiśmy Gerbera na allegro, bo nigdzie nie można go dostać.
    • dexon Re: kubek niekapek 07.02.06, 11:46
      gerber albo Playtex- reszta przeciekała
      • agunek1 Re: kubek niekapek 07.02.06, 13:17
        Nuk albo z miękką końcówką Nuby - najlepsze w utrzymaniu czystości, nie kapie,
        nie otwiera się przy upadkach, łatwo się zamyka (Canpol wręcz przeciwnie).
        • leli1 Re: kubek niekapek 07.02.06, 13:27
          nuby-dla nas super! Z silikinowym ustnikiem dla takiego maluszka bedzie chyba lepszy niz z plastikowym?
          Mysmy takze do butelek Avent dokupili ustnik niekapek (plastik), ale wciąż wracamy do nuby.
    • monii_1 Re: kubek niekapek 07.02.06, 15:02
      Moja córka ma ten NUBY chyba od 10 miesiąca go uzywa jestem z niego zadowolona
      www.sklepdladziecka.bel.pl/product_info.php/manufacturers_id/33/products_id/525
      mi2436.w.interia.pl/Szymek.jpg
      mi2436.w.interia.pl/madziaa.jpg
    • j_aga Re: kubek niekapek 08.02.06, 20:11
      Ja kupiłam Chicco i Nuby, ale żaden z nich nie pasuje małej i wróciłam do
      Gerbera i jest dobrze. Dodam,że synek też z Gerbera pił, acha mamy też Avent i
      też nie bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka