Dodaj do ulubionych

Stroje karnawałowe

09.02.06, 13:49
Witam,
Moja córcia idzie na pierwszy balsmile ma 1,5 roku i zastanawiam się gdzie
niedrogo i fajnie kupię strój dla niej (najchętniej pszczółki, by wiedziała
że jest przebrana i za kogosmile)) może jakiś supermarket polecicie
Pozdrawiam
AF
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 13:59
      Proponuję pszczółkę albo biedronkę. Czerwoną albo żółtą bluzeczkę z długim
      rękawem znajdziesz w H&M (są we wszystkich kolorach), do tego legginsy,
      spodenki, rajstopki czy spódniczka czarne, ewentualnie do spódniczki rajstopki
      czerwone lub żółte (te ciuszki zawsze się później przydadzą do noszenia). W
      wielu hipermarketach sa takie czapeczki na głowę na gumkę w kształcie pszczółki
      czy biedronki. Proste i nieskomplikowane, a maluchowi będzie wygodnie. W H&M są
      także w sprzedaży zakładane na plecki skrzydełka motylka (wróżki?) z ciemno
      różowego atłasu, wypchane miękką gąbką. Do tego jakaś sukienka i mały elfik
      gotowy smile Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy - moja 2,5 letnia córka idzie w
      przyszłym tygodniu na bal przedszkolny swojej starszej koleżanki - nie moze się
      już doczekać, aż założy maskę karnawałową na oczy z kolorowych piórek pod kolor
      bluzeczki smile
      • pia_ taka jest ta czapeczka 09.02.06, 14:08
        www.allegro.pl/show_item.php?item=86007787
      • anka_hanka Re: Stroje karnawałowe 10.02.06, 09:44
        Wielkie dzięki...jesteście wielkie. Myślę o pszczółce...mam żółte body i
        rajstopki tylko coś czarnego w paski....no i czółki, ale chyba zrobę sama ze
        starej opaskismilebo skrzydełka to chyba za ciężkie i krępujące dla takiego
        malucha będą.
        Jeszcze raz dziękuję i miłego dnia życzę
        AF
    • olaj Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 14:19
      smile)))))))
      www.allegro.pl/show_item.php?item=86011490
    • annab11 Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 16:35
      Dziś widziałam przeróżne stroje karnawałowe w Galerii Mokotów na stoisku obok
      Alberta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka