anka_hanka 09.02.06, 13:49 Witam, Moja córcia idzie na pierwszy bal ma 1,5 roku i zastanawiam się gdzie niedrogo i fajnie kupię strój dla niej (najchętniej pszczółki, by wiedziała że jest przebrana i za kogo)) może jakiś supermarket polecicie Pozdrawiam AF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 13:59 Proponuję pszczółkę albo biedronkę. Czerwoną albo żółtą bluzeczkę z długim rękawem znajdziesz w H&M (są we wszystkich kolorach), do tego legginsy, spodenki, rajstopki czy spódniczka czarne, ewentualnie do spódniczki rajstopki czerwone lub żółte (te ciuszki zawsze się później przydadzą do noszenia). W wielu hipermarketach sa takie czapeczki na głowę na gumkę w kształcie pszczółki czy biedronki. Proste i nieskomplikowane, a maluchowi będzie wygodnie. W H&M są także w sprzedaży zakładane na plecki skrzydełka motylka (wróżki?) z ciemno różowego atłasu, wypchane miękką gąbką. Do tego jakaś sukienka i mały elfik gotowy Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy - moja 2,5 letnia córka idzie w przyszłym tygodniu na bal przedszkolny swojej starszej koleżanki - nie moze się już doczekać, aż założy maskę karnawałową na oczy z kolorowych piórek pod kolor bluzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ taka jest ta czapeczka 09.02.06, 14:08 www.allegro.pl/show_item.php?item=86007787 Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: Stroje karnawałowe 10.02.06, 09:44 Wielkie dzięki...jesteście wielkie. Myślę o pszczółce...mam żółte body i rajstopki tylko coś czarnego w paski....no i czółki, ale chyba zrobę sama ze starej opaskibo skrzydełka to chyba za ciężkie i krępujące dla takiego malucha będą. Jeszcze raz dziękuję i miłego dnia życzę AF Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 14:19 ))))))) www.allegro.pl/show_item.php?item=86011490 Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: Stroje karnawałowe 09.02.06, 16:35 Dziś widziałam przeróżne stroje karnawałowe w Galerii Mokotów na stoisku obok Alberta. Odpowiedz Link Zgłoś