justles 15.02.06, 13:14 Pomóżcie, bo nie mogę znależć nazwy tej barierki do dziecięcego łóżeczka.Chcę ją kupić osobno a wszędzie jest pokazana wraz z łóżkiem. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoosia2 Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:27 Wydaje mi się, że barierka to barierka sama zobacz, chyba że chodzi ci o cos innego, na tej stronie jest większość produktów Ikea www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=19&productId=68597&langId=- 27&parentCats=15567*16180*16183 Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia2 Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:30 Podzieliło mi link, więc nie skorzystasz z niego, ale w kategorii dla dzieci- łóżka dla dzieci jest jedno które nazywa się z barierką. www.ikea.com/ms/pl_PL/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
justles Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:50 Większość łóżek dla dzieci jest pokazana wraz z barierką ale wiem ,że jest do kupienia osobno za ok. 30 zł ale nie mogę nigdzie na ich stronie zobaczyć . Kiedyś były w dziale'"bezpieczeństwo dziecka"ale on chyba już nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:52 ostatnio tez o to pytalam, ale pani powiedzial, ze juz nie sprzedaja osobno tych zabezpieczen. no ale moze w innych miastach (nie w Gdansku) jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia2 Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:55 W Ikea tk czasem jest, że w jednym mieście jest, a w innym nie, zadzwoń i spytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
justles Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 13:58 O to mnie zmartwiłaś ,bo mąż jedzie do Gdańska a jesteśmy ze Szczecina u( nas oczywiście nie ma Ikea),byłaby okazja coś kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: jak się nazywa barierka do łóżka z IKEA? 15.02.06, 14:26 pare miesięcy temu chciałam kupić tę barierkę i dowiedziałam się (w Katowickim sklepie), że osobno jej już nie sprzedają. Okazłao się jednak, że moje dzieci nie potrzebuja barierek - ani razu nie spadły ze swoich "dorosłych" łóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 do justles - dalej potrzebujesz barierki? 16.02.06, 09:31 mam taka barierke od lozka z Ikea , tylko musze poszukac czy sie gdzies nie zawieruszyla w trakcie przeprowadzki... jesli chcesz to moge Ci ja sprzedac, bo ja kupilam corce do lozka z Ikei sprezynowo-kokosowy materac i jest tak wysoki, ze barierka przestala spelniac swa role - konczy sie na wysokosci materaca jesli chcesz to napisz na malina83@tlen.pl . pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Nazywa sie Vikare 16.02.06, 09:56 Hej, sprawdzilam z kims kto pracuje w biurze dostaw Ikea i bedzie taka barierka ponownie w asortymence (kiedyś była, teraz nie ma) od 1 kwietnia (no czasami ciut wcześniej). Bedzie biała i bedzie kosztować 39,9 Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
justles do mama007 16.02.06, 11:35 A ile byś chciała za tą barierkę?(oczywiście plus koszta przesyłki) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: do mama007 16.02.06, 21:43 powiedzmy 30zl z wysylka, odpowiada Ci to? moze przeniesiemy rozmowe na priv? i w ogole zastanawiam sie czy jest tylko jeden rodzaj tych barierek? moze ja ją zmierze na przyklad i podam Ci wymiary, zeby sie potem nie okazalo, ze ją wysle, a stwierdzisz, ze nie o taka chodzilo moge tez zrobic fotki, ale pewnie dopiero po weekendzie. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś