Dodaj do ulubionych

wózek Graco Quatro Tour???

19.02.06, 10:35
mam pytanie do mam posiadajacych taki wózek,czy jest funkcjonalny, dobrze sie
składa i czy jest funkcjonalny???
Obserwuj wątek
    • lirio Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:08
      Ja mam Quarto Deluxe, ma troszkę lepsze kółka niż Tour. Jestem tym wózkiem
      zachwycona. Mam zestaw wózek, wkładka dla niemowlaka, fotelik samochodowy z
      bazą. Teraz zaczynamy już używać spacerówki, jest bardzo stabilna, a
      jednocześnie leciutka. Ma mnóstwo możliwości przerabiania. Polskie odpowiedniki
      tego wózka ważą ponad 8 kg więcej (np. Polak Orion). Wózek jest mocno
      zbudowany, łatwo chodzić po wybojach, a jednocześnie na tyle leciutki, że sama
      go wnoszę do autobusu. Nowe wersje mają duże kółka i są pozbawione wad, które
      miały wózki do 2003 r. Jedyne co mogę zarzucić to to, że rączka się nie
      przekłada - dziecko może być tylko przodem do kierunku jazdy, bardzo ruchoma
      budka pozwala je jednak całkowicie osłonić od wiatru - można dziecko prawie
      zamknąć w takiej kapsulce z budki. Kupiłam w niemieckim sklepie internetowym
      dużo taniej niż w Polsce. Przesyłka była w cenie, serwis w Polsce. Jak chcesz
      dokładne namiary mailowe na polską właścicielkę to podam na priv, obsługa w
      języku polskim, płacisz przy odbiorze. Zapłaciłam mniej niż wynikało z
      przeliczenia euro - no ale to pewnie indywidualna sprawa, było to jednak 500zł
      taniej niż za ten zestaw w Polsce.
      www.4mybaby.de/pd-797308417.htm?categoryId=0
      • lirio Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:11
        P.S. Składa się bardzo dobrze, jednym ruchem ręki do wymiarów 95 na 55,
        wysokość 45cm. Mój typ jest troszkę inny, ale myślę, że Tour nie ma większych
        gabarytów.
      • maniolka05 Re: wózek Graco Quatro Tour??? 20.02.06, 12:21
        Dzieki serdeczne za stronę i za opinie.Bardzo mi sie ten wózek spodobała i
        własnie o nim myslałam.Wkładki dla niemowlaka nie potrzebuje bo moja córa ma
        juz 4 miesiące i chce juz siedzieć.Jak taniej jest w niemczech to super bo moja
        siostra tam mieszka więc nie będzie problemu z kupnem. Jeszcze raz baaardzo
        gorąco dziękuję smile
    • casjopeja1 Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:17
      Ja tez mam Quatro Delux i jestem bardzo zadowolona , jest bardzo zwrotny i super
      sie prowadzi w porównaniu z tymi polskimi landarami tzw. "robale". jak
      wyjechalam nim pierwszy raz na spacer to nie chcialo mi sie wogóle wracać.
      Wersja Ture jest bardzo podobna do Quatro różnią sie napewno wkładką dla
      niemowlaków (tour takiej nie ma)i Tour jes moze ciut lżejszy . I wlaśnie dlatego
      zastanawiam sie nad zmianą mojego Quatro na Tour , mieszkam na 3 pietrze i
      niestety musze wnosic wózek do domu i jest mi za ciężko.
      • lirio casjopeja1 19.02.06, 11:23
        Te wózki w wersji spacerowej ważą 12 kg, zarówno tour jak i deluxe. Na tej
        stronie, którą podałam wyżej jest waga obu typów.
        www.4mybaby.de/index.html
    • olimpia.szuwar Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 13:49
      Ja mam Graco Quattro Tour i jestem nim zachwycona - to mój trzeci wózek i dalej
      już nie będę zmieniać smile Składanie to jego najmocniejsza strona - jedną ręką w
      pięć sekund. Waży niewiele i leciutko się prowadzi. Świetnym rozwiązaniem jest
      też przesuwana budka, bo nie trzeba się męczyć z parasolkami. Biorąc pod uwagę,
      że codziennie muszę go wnosić i znosić po schodach innego sobie nie wyobrażam.

Osobiście polecam go gorąco wszystkim naokoło smile
      • sabdora Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 14:14
        ja mam znowu ultimę plus. używam go na razie jako głębokuiego tzn. kupiłam
        śpiworek i sprawdza się super. najbardzeij mnie się podobaja te zwrotne koła no
        iwaga 9 kilo.
        • gonia07 Graco Quatro Tour , a 4 piętro ?? ;) 04.04.06, 22:27
          Obecnie jeżdzimy Tako City Voyager. Nic więcej chyba nie trzeba pisać na jego
          temat biorąc pod uwagę to, ze mieszkam na 4 piętrze. Poszukuję czegoś
          lżejszego. Strasznie podobają mi się Graco, ale nie mam pojęcia czy to będzie
          trafny wybór. Nasz tako z trudem wchodzi do bagażnika, a Graco w końcu zbyt
          mały to też nie jest. Dziewczyny poradzcie mi proszę jak to jest w
          rzeczywistości. Aha smile dodam jeszcze, ze na to lato czeka mnie prowadzanie
          małego za rączkę, więc też mam obawy czy dam radę jednocześnie i wózek i
          dziecko prowadzić uncertain Plisss doradzcie smile
          • obi12 Re: Graco Quatro Tour , a 4 piętro ?? ;) 04.05.06, 13:11
            Odradzam ten wózek, tłucze się okropnie, nieda się jeździć po chodniku. Wozek
            mam od 3 tygodni i chętnie wyrzucił bym go w diabły. Dziecko nie może w nim
            spać i równocześnie jechać po kostce brukowej. Chyba mam za bardzo techniczne
            podejście, ale dla mnie luzy na zawieszeniu są nie do przeżycia.
            Poszukaj lepiej innego modelu który będzie ciszej się prowadził.
            Gdyby nie to zawieszenie to wózek był by super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka