maniolka05 19.02.06, 10:35 mam pytanie do mam posiadajacych taki wózek,czy jest funkcjonalny, dobrze sie składa i czy jest funkcjonalny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lirio Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:08 Ja mam Quarto Deluxe, ma troszkę lepsze kółka niż Tour. Jestem tym wózkiem zachwycona. Mam zestaw wózek, wkładka dla niemowlaka, fotelik samochodowy z bazą. Teraz zaczynamy już używać spacerówki, jest bardzo stabilna, a jednocześnie leciutka. Ma mnóstwo możliwości przerabiania. Polskie odpowiedniki tego wózka ważą ponad 8 kg więcej (np. Polak Orion). Wózek jest mocno zbudowany, łatwo chodzić po wybojach, a jednocześnie na tyle leciutki, że sama go wnoszę do autobusu. Nowe wersje mają duże kółka i są pozbawione wad, które miały wózki do 2003 r. Jedyne co mogę zarzucić to to, że rączka się nie przekłada - dziecko może być tylko przodem do kierunku jazdy, bardzo ruchoma budka pozwala je jednak całkowicie osłonić od wiatru - można dziecko prawie zamknąć w takiej kapsulce z budki. Kupiłam w niemieckim sklepie internetowym dużo taniej niż w Polsce. Przesyłka była w cenie, serwis w Polsce. Jak chcesz dokładne namiary mailowe na polską właścicielkę to podam na priv, obsługa w języku polskim, płacisz przy odbiorze. Zapłaciłam mniej niż wynikało z przeliczenia euro - no ale to pewnie indywidualna sprawa, było to jednak 500zł taniej niż za ten zestaw w Polsce. www.4mybaby.de/pd-797308417.htm?categoryId=0 Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:11 P.S. Składa się bardzo dobrze, jednym ruchem ręki do wymiarów 95 na 55, wysokość 45cm. Mój typ jest troszkę inny, ale myślę, że Tour nie ma większych gabarytów. Odpowiedz Link Zgłoś
maniolka05 Re: wózek Graco Quatro Tour??? 20.02.06, 12:21 Dzieki serdeczne za stronę i za opinie.Bardzo mi sie ten wózek spodobała i własnie o nim myslałam.Wkładki dla niemowlaka nie potrzebuje bo moja córa ma juz 4 miesiące i chce juz siedzieć.Jak taniej jest w niemczech to super bo moja siostra tam mieszka więc nie będzie problemu z kupnem. Jeszcze raz baaardzo gorąco dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
casjopeja1 Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 11:17 Ja tez mam Quatro Delux i jestem bardzo zadowolona , jest bardzo zwrotny i super sie prowadzi w porównaniu z tymi polskimi landarami tzw. "robale". jak wyjechalam nim pierwszy raz na spacer to nie chcialo mi sie wogóle wracać. Wersja Ture jest bardzo podobna do Quatro różnią sie napewno wkładką dla niemowlaków (tour takiej nie ma)i Tour jes moze ciut lżejszy . I wlaśnie dlatego zastanawiam sie nad zmianą mojego Quatro na Tour , mieszkam na 3 pietrze i niestety musze wnosic wózek do domu i jest mi za ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
lirio casjopeja1 19.02.06, 11:23 Te wózki w wersji spacerowej ważą 12 kg, zarówno tour jak i deluxe. Na tej stronie, którą podałam wyżej jest waga obu typów. www.4mybaby.de/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia.szuwar Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 13:49 Ja mam Graco Quattro Tour i jestem nim zachwycona - to mój trzeci wózek i dalej już nie będę zmieniać Składanie to jego najmocniejsza strona - jedną ręką w pięć sekund. Waży niewiele i leciutko się prowadzi. Świetnym rozwiązaniem jest też przesuwana budka, bo nie trzeba się męczyć z parasolkami. Biorąc pod uwagę, że codziennie muszę go wnosić i znosić po schodach innego sobie nie wyobrażam. Osobiście polecam go gorąco wszystkim naokoło Odpowiedz Link Zgłoś
sabdora Re: wózek Graco Quatro Tour??? 19.02.06, 14:14 ja mam znowu ultimę plus. używam go na razie jako głębokuiego tzn. kupiłam śpiworek i sprawdza się super. najbardzeij mnie się podobaja te zwrotne koła no iwaga 9 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia07 Graco Quatro Tour , a 4 piętro ?? ;) 04.04.06, 22:27 Obecnie jeżdzimy Tako City Voyager. Nic więcej chyba nie trzeba pisać na jego temat biorąc pod uwagę to, ze mieszkam na 4 piętrze. Poszukuję czegoś lżejszego. Strasznie podobają mi się Graco, ale nie mam pojęcia czy to będzie trafny wybór. Nasz tako z trudem wchodzi do bagażnika, a Graco w końcu zbyt mały to też nie jest. Dziewczyny poradzcie mi proszę jak to jest w rzeczywistości. Aha dodam jeszcze, ze na to lato czeka mnie prowadzanie małego za rączkę, więc też mam obawy czy dam radę jednocześnie i wózek i dziecko prowadzić Plisss doradzcie Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: Graco Quatro Tour , a 4 piętro ?? ;) 04.05.06, 13:11 Odradzam ten wózek, tłucze się okropnie, nieda się jeździć po chodniku. Wozek mam od 3 tygodni i chętnie wyrzucił bym go w diabły. Dziecko nie może w nim spać i równocześnie jechać po kostce brukowej. Chyba mam za bardzo techniczne podejście, ale dla mnie luzy na zawieszeniu są nie do przeżycia. Poszukaj lepiej innego modelu który będzie ciszej się prowadził. Gdyby nie to zawieszenie to wózek był by super. Odpowiedz Link Zgłoś