borysek8 19.02.06, 14:36 Chodzi o lozeczko. Jakie lepsze drewniane czy nie? Graco, itp? I jak dziecko wychodzi z takiego niedrewnianego, bo w drewnianym przez dziure po wyjmowanych szczebelkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoszyn Re: Pytanie do mam 19.02.06, 16:46 Ja mam drewniane i nie mam zastrzeżeń. Jest stabilne, przyjazne człowiekowi (któż z nas nie lubi drewnianych domków czy zapachu świerzego drewna) no i, jak napisałaś, starsze dziecko może samo wychodzić. Poza tym jest regulacja wysokości położenia dziecka, co ułatwia wyjmowanie niemowlaczka kiedy jeszcze nie siedzi. Nie wiem, czy to wszystko mają łóżeczka nie drewniane. Na pewno są lżejsze. Ale czy je będziemy nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
boonia Re: Pytanie do mam 19.02.06, 16:55 ja też mam drewniane Drewex z szufladą,biegunami i kółkami i jestem bardzo zadowolona.Jeśli chodzi o nie drewniane myślę że bardziej sprawdzają się jako kojce i turystyczne łóżeczka niż w domu na codzień.Drewniane z kurzu łatwiej przetrzeć,regulowana wysokość i ładnie wygląda, a do takiego turystycznego nie wiem czy można karuzelę przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: Pytanie do mam 19.02.06, 17:48 A ja man turystyczne arti i jwestem bardzo,bardzo zadowolona łózeczkop lekkie stabilne, ma płozy sdo bujania dwa poziomy i przewijak..składa się do torby..oprócz tego ma rozsuwany bok i dziecko może wyjsc samo..starsza córka miała drewniane i nie byłam zadowolona strasznie tłukła głowka o szczebelki... Odpowiedz Link Zgłoś
danuss Re: Pytanie do mam 19.02.06, 18:01 sądzę drogie koleżanki ze łózeczko powinno być wykonane z drewna, solidne, i zbite własnorecznie przez meza, chyba ze któraś jest samotna hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Pytanie do mam 19.02.06, 18:04 mamy klupsia radek VII z szuflada. rewelacja. szmacianego nie kupilabym za chiny ludowe Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Maretinko :-) 19.02.06, 19:10 Widze, ze nie tylko wozek, ale i lozeczko dla naszych panow mamy identyczne. Nie ma to jak dobry, porzadny wrecz gust Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Pytanie do mam 19.02.06, 19:00 Zdecydowanie drewniane.Turystyczne,sluzy jak sama nazwa wskazuje-turystycznie (wakacje,noc u dziadkow itp) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Pytanie do mam 19.02.06, 19:28 Ja mam drewniane z historią - chowa się w nim trzecie pokolenie (po moim mężu i jego mamie). Drewniane są w porządku i jak widać trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś