katka761 20.02.06, 11:05 czy mogę prosić o polecenie sprawdzonych sprzecdqawców pościeli bawełnianej i wypełnień pościelowych - moga być z allegro??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: ZAKUP POŚCIELI 20.02.06, 11:34 www.estiq.pl/html/kolekcja.html super wzory i jakosc,no i ceny Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkap1 Re: ZAKUP POŚCIELI 21.02.06, 13:02 Firma Darland z Płocka/allegro/. Właśnie przyszła mi paczka z kompletem pościeli i prześcieradło. Pościel śliczna, ochraniacz sztywny i porządnie wykonany tak, że mój synek raczej już nie urwie troczków co mu zdarzyło się przy kompletach innych firm. I tanio. Komplet pościeli 135x100 z ochraniaczem- 48 zł, prześcieradło frotte z gumką 14 zł. I wysyłają za pobraniem /13 zł/ co oszczędza czas oczekiwania i wystawania na poczcie przy płatności przelewem. Mają dużo wzorów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
inches Re: ZAKUP POŚCIELI 21.02.06, 14:32 Ja kupiłam na Allegro. Super jakość i wykonanie no i oczywiście dobra cena. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3975175 Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: ZAKUP POŚCIELI 21.02.06, 15:41 ja szyje sama ale jeden komplet mam z Glucka (prezent)- fajny naprawde, ale tyle w życiu bym za niego nie zapłaciła. Duzo osób poleca Amy Odpowiedz Link Zgłoś
mi_lamaj Re: ZAKUP POŚCIELI 21.02.06, 19:44 Potwierdzam, mam pościel od tego samego sprzedawcy, dobra jakość, przesyłka sprawna, towar profesjonalnie opakowany Odpowiedz Link Zgłoś
szczuka Re: super wypełnienie 22.02.06, 11:56 Witam, gprąco polecam wypełnienie firmy Feretti - ja kupiłam na allegro, ale na stronie firmy podane sa też sklepy np w warszawie gdzie można kupic. Nie było tanie - zapłaciłam 100 zl, ale rewelacyjne, nie umywa się do wypełnienia np. Glücka, które kosztuje 50 zł i wg mnie jest za grube i sztywne. Ferretti ma miękkie, super jakości wypełnienia, satynowe. Są wg mnie najlepsze, jakie spotkałam. Anna Odpowiedz Link Zgłoś