4269m 11.03.06, 14:26 Gdzie są fajne dla chłopców w Poznaniu? Byłam już w Zarze, 5 10 15 i H&M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: kurtki wiosenne- Poznań 11.03.06, 14:40 U nas we Wrocławiu najfajniejsze kurtki chłopięce są w C&A, naliczyłam 8 rodzajów w rozmiarówce 92-122, sama nawet kupiłam jedną córce, ale jak zobaczyłam jedną z kolekcji Wójcika to oddałam, bo wolę już motywy babskie, a te w C&A są 100% chłopięce - ale prześliczne. Zobacz też do Cubusa, Kapp Ahl, Smyka. No i zawsze pozostaje też Wójcik, Marquita i Coccodrillo. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: kurtki wiosenne- Poznań 11.03.06, 16:42 U nas nie ma niestety C&A dla dzieci. A sporo kurtek widziałam w Kupcu na II piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: kurtki wiosenne- Poznań 11.03.06, 20:40 Jesli chodzi o kurtki to nie podpowiem bo mamy chyba z 4 i w tym roku akurat nie szukam )) Mam zakaz doslownie Ale chciałam Ciebie pocieszyć: > U nas nie ma niestety C&A dla dzieci. Jest szansa, ze będzie za czas jakiś między Makro a Plazą Ma tam powstać nowe centrum i wlasnie C&A. A bylaś w Kappahl? Moze tam cos bedzie fajnego, albo w hurtowni Mariquity na ul.truskawieciej? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: kurtki wiosenne- Poznań 11.03.06, 22:49 Mariquita ma nowy katalog ale podobno sprzedaż tej nowej kolekcji za tydzień. Czy w Kupcu jest jeszcze Coccodillo? Fajnie jak w Poznaniu powstanie C&A dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: kurtki wiosenne- Poznań 12.03.06, 09:33 4269m napisała: > Czy w Kupcu jest jeszcze Coccodillo? Nie ma już. Ja mialam na mysli sklep Maciuś. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: kurtki wiosenne- Poznań 12.03.06, 00:41 W Panoramie w sklepie Maciuś były wiosenne kurteczki Quadri Foglio i jeszcze kilku innych firm. Kurteczki były na polarze i typowe wiatrówki tylko na podszewce. W sklepie Pan-Kracy były kurteczki Wójcika i jeszcze jakiejś firmy, ale nie pamiętam nazwy. Szukałam kurteczki dla dziewczynki, więc chłopięcym się nie przyglądałam. Maciuś jest też w Kupcu na 2 piętrze. Kurteczki widziałam też w King Cross w Dziecięcej Krainie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś