katse 16.03.06, 09:53 po 25 zl, wczoraj byla pelna rozmiarowka zgnilozielone, z paseczkiem parcanym rozowym, takie z kieszonkami na bokach, w stylu bojowek troszeczke. K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 10:00 I nie tylko, moja niania wypatrzyła tam bluzeczki z długimi i krótkimi rękawkami po 9,90 i 14,90, a dla chłopaków tiszerciki letnie po 12,90. W ten oto bardzo oszczędny sposób załatwiła sprawę prezentów na 4 imprezy urodzinowe, na które zaproszono Jej córeczkę. Będę w C&A chyba jutro to jeszcze wszystko oblukam i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 10:16 tak tak sa tez tez rozne koszulki, ale nie mialam czasu ogladac, a poza tym licze na to, ze jutro w Berlinie znajde czas zeby wejsc do C&A i moze gdzies jeszcze. K Odpowiedz Link Zgłoś
pade do pia_ 16.03.06, 13:29 Asiu, a o której jutro będziesz? Gdybyś była rano, mogłabyś odłożyć dla mnie te spodenki na 92 i 98? różnie bywa z tą rozmiarówką w c&a, mam sztruksy na 98 takiej samej długości jak 104 hm) a potrzebuję spodenek na teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 18:15 A może zwróciłyście uwagę, czy te spodnie są będą pasowały na szczupłe dziecko? A może mają regulację szer. w pasie, jak niektóre modele w H&M czy w Cubusie? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 22:08 Byłam tam dwa dni temu i muszę powiedzieć, że wreszcie znalazłam coś dla mojego synka w rozmiarówce, której wszędzie brakuje (92). Mało mie padłam z zachwytu na letnie kompleciki (spodenki + koszulka), jeden disneya Palomino z Króla Lwa, drugi z "ciężarówą" i jedna z wymienionych wyżej koszulek za 15zł trafiła do Kacperkowej szafy)) Podobały mi się jeszcze kurtki wiosenne, (całkiem spory wybór i spodnie, ale w te już się zaopatrzyłam w h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 06:36 prawda ze C&A to fajny sklep?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 09:39 Tak, lubię tam robić zakupy, ale wolę h&m, bo mają większy wybór i niższe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 14:01 Z tymi wysokimi cenami w C&A to były chyba żarty, bo to jest dla mnie najtańszy sklep z sieciówek, w H&M wszystko leci w jednakowych przedziałach cenowych, w C&A można kupić bluzeczki z nadrukami w przedziale cenowym 12,99-49,99 i to w rozmiarówce 92-122, kto widział za te najniższe ceny gdzie indziej ciuszki bez przeceny (ale rym ? No i podobają mi się u nich nie tylko sezonowe wyprzedaże, gdzie za 17,90 można kupić jeansy pierwotnie kosztujące 69,90! A propos tych spodenek, o których pisała Katse - niestety ani śladu po nich - byłyśmy dzisiaj z Pade i przeszukałyśmy wszystko - nic. Ale i tak mi się opłaciło, bo kupiłam (na dziale chłopięcym) czerwone, letnie spodnie a'la bojówki z odpinanymi na zamek nogawkami na 3/4, r. 98 za 24,90! Miałam szczęście, bo takie same spodnie granatowe i beżowe były po 49,90, chyba nastąpiła pomyłka i personel poszedł to wyjaśniać, ale skasowali mi jeszcze 24,90 )). Z tej radochy dokupiłam pod kolor żółto-biało bluzeczkę z czerwonym napisem za 17,90 (nie wiem po kiego licha, bo w szafie bluzek full). Dla chłopaków były świetne tiszerciki na lato po 12,90 z róznymi motywami r. 92-122 tylko trzeba nieźle się naszukać, po rozrzucone są na wielu regałach. A w Cubusie wyciągnęli z magazynów zeszłoroczne kurtki wiosenne - są po 49 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia pia_:) 17.03.06, 15:10 No proszę pia_, jak bym wiedziała że ta osoba koło Pade to pia_, koleżanka z forum to zatrzymałabym sie koło was na dłuzej i chetnie cię poznała Mogłam sie domyśleć, ale jestem ostatnio tak zakręcona że nie ma się co dziwić W każdym razie pozdrawiam cieplutko ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia_:) 17.03.06, 15:39 No ładnie, a ja zawsze myślałam, że pod betty_julcia kryje się mama Julki, która chodzi z moją córą na angielski. Wychodziły z tego rózne nieporozumienia, bo mama Julki za nic nie wiedziała o co chodzi z tym forum )) Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: pia_:) 17.03.06, 16:20 Hi hi Pewnie stąd że w tym samym czasie myślałyśmy o angielskim tylko ty na myśleniu nie skończyłaś a ja tak To prawda że w zetknięcu świata forumowego z rzeczywistością powstają różne zabawne historie. W każdy razie jak będziemy się kiedyś mijać w jakimś sklepie to już będę wiedziała kogo zaczepić ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: pia_:) 17.03.06, 18:02 A gdybym ja wiedziała, ze się nie znacie to bym Was z sobą poznała)) a dałabym sobie głowę uciąć, ze się znacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: pia_:) 20.03.06, 20:48 chyba sie na jakies wspolne zakupy umowic musimy) chyba jutro zerkne do galerii... Odpowiedz Link Zgłoś