Dodaj do ulubionych

fajne spodnie dla dziewczynek w C&A

16.03.06, 09:53
po 25 zl,
wczoraj byla pelna rozmiarowka
zgnilozielone, z paseczkiem parcanym rozowym, takie z kieszonkami na bokach,
w stylu bojowek troszeczke.

K
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 10:00
      I nie tylko, moja niania smile wypatrzyła tam bluzeczki z długimi i krótkimi
      rękawkami po 9,90 i 14,90, a dla chłopaków tiszerciki letnie po 12,90. W ten oto
      bardzo oszczędny sposób załatwiła sprawę prezentów na 4 imprezy urodzinowe, na
      które zaproszono Jej córeczkę.
      Będę w C&A chyba jutro to jeszcze wszystko oblukam smile i dam znać.
      • katse Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 10:16
        tak tak
        sa tez tez rozne koszulki, ale nie mialam czasu ogladac, a poza tym licze na
        to, ze jutro w Berlinie znajde czas zeby wejsc do C&A i moze gdzies jeszcze.

K
        • pia_ Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 10:51
          Oj zazdroszczę smile
      • pade do pia_ 16.03.06, 13:29
        Asiu, a o której jutro będziesz?
        Gdybyś była rano, mogłabyś odłożyć dla mnie te spodenki na 92 i 98? różnie bywa
        z tą rozmiarówką w c&a, mam sztruksy na 98 takiej samej długości jak 104 hmsmile)
        a potrzebuję spodenek na teraz.
        • pia_ Re: do pia_ 16.03.06, 14:51
          ok, będę rano.
    • agni71 Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 18:15
      A może zwróciłyście uwagę, czy te spodnie są będą pasowały na szczupłe dziecko?
      A może mają regulację szer. w pasie, jak niektóre modele w H&M czy w Cubusie?

aga
    • mamaskarba Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 16.03.06, 22:08
      Byłam tam dwa dni temu i muszę powiedzieć, że wreszcie znalazłam coś dla mojego
      synka w rozmiarówce, której wszędzie brakuje (92). Mało mie padłam z zachwytu
      na letnie kompleciki (spodenki + koszulka), jeden disneya Palomino z Króla Lwa,
      drugi z "ciężarówą" i jedna z wymienionych wyżej koszulek za 15zł trafiła do
      Kacperkowej szafysmile)) Podobały mi się jeszcze kurtki wiosenne, (całkiem spory
      wybór i spodnie, ale w te już się zaopatrzyłam w h&m.
      • katse Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 06:36
        prawda ze C&A to fajny sklep??
        • mamaskarba Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 09:39
          Tak, lubię tam robić zakupy, ale wolę h&m, bo mają większy wybór i niższe ceny.
          • pia_ Re: fajne spodnie dla dziewczynek w C&A 17.03.06, 14:01
            Z tymi wysokimi cenami w C&A to były chyba żarty, bo to jest dla mnie najtańszy
            sklep z sieciówek, w H&M wszystko leci w jednakowych przedziałach cenowych, w
            C&A można kupić bluzeczki z nadrukami w przedziale cenowym 12,99-49,99 i to w
            rozmiarówce 92-122, kto widział za te najniższe ceny gdzie indziej ciuszki bez
            przeceny (ale rym smile? No i podobają mi się u nich nie tylko sezonowe
            wyprzedaże, gdzie za 17,90 można kupić jeansy pierwotnie kosztujące 69,90!
            A propos tych spodenek, o których pisała Katse - niestety ani śladu po nich -
            byłyśmy dzisiaj z Pade i przeszukałyśmy wszystko - nic. Ale i tak mi się
            opłaciło, bo kupiłam (na dziale chłopięcym) czerwone, letnie spodnie a'la
            bojówki z odpinanymi na zamek nogawkami na 3/4, r. 98 za 24,90! Miałam
            szczęście, bo takie same spodnie granatowe i beżowe były po 49,90, chyba
            nastąpiła pomyłka i personel poszedł to wyjaśniać, ale skasowali mi jeszcze
            24,90 smile)). Z tej radochy dokupiłam pod kolor żółto-biało bluzeczkę z czerwonym
            napisem za 17,90 (nie wiem po kiego licha, bo w szafie bluzek full).
            Dla chłopaków były świetne tiszerciki na lato po 12,90 z róznymi motywami r.
            92-122 tylko trzeba nieźle się naszukać, po rozrzucone są na wielu regałach.
            A w Cubusie wyciągnęli z magazynów zeszłoroczne kurtki wiosenne - są po 49 zł.
            • betty_julcia pia_:) 17.03.06, 15:10
              No proszę pia_, jak bym wiedziała że ta osoba koło Pade to pia_, koleżanka z forum to zatrzymałabym sie koło was na dłuzej i chetnie cię poznałasmile
              Mogłam sie domyśleć, ale jestem ostatnio tak zakręcona że nie ma się co dziwićsmile W każdym razie pozdrawiam cieplutko smile
              ------------------------------------------------------
              Betty to mama a to jestem ja:
              GWIAZDECZKA
              • pia_ Re: pia_:) 17.03.06, 15:39
                No ładnie, a ja zawsze myślałam, że pod betty_julcia kryje się mama Julki, która
                chodzi z moją córą na angielski. Wychodziły z tego rózne nieporozumienia, bo
                mama Julki za nic nie wiedziała o co chodzi z tym forum smile))
                • betty_julcia Re: pia_:) 17.03.06, 16:20
                  Hi hismile
                  Pewnie stąd że w tym samym czasie myślałyśmy o angielskim tylko ty na myśleniu nie skończyłaś a ja taksmile
                  To prawda że w zetknięcu świata forumowego z rzeczywistością powstają różne zabawne historie.
                  W każdy razie jak będziemy się kiedyś mijać w jakimś sklepie to już będę wiedziała kogo zaczepićsmile
                  ------------------------------------------------------
                  Betty to mama a to jestem ja:
                  GWIAZDECZKA
                  • pade Re: pia_:) 17.03.06, 18:02
                    A gdybym ja wiedziała, ze się nie znacie to bym Was z sobą poznałasmile))
                    a dałabym sobie głowę uciąć, ze się znacie..
                    • katse Re: pia_:) 20.03.06, 20:48
                      chyba sie na jakies wspolne zakupy umowic musimysmile)
                      chyba jutro zerkne do galerii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka