Dodaj do ulubionych

gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków?

18.03.06, 13:29
Czytałam posty o wyprawce i tam dużo z was pisało że kupuje w internecie
wyprawke tanio. Podajcie linki do tych stron gdzie mozna kupic tanio i dobrej
jakości wyprawkę dla dzidzi. Oczywiście sprawdzone już przez was. Pozdrawiam
wszystkie oczekujące.
Obserwuj wątek
    • eps Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 13:38
      Ja 99% ciuszków kupiłam na allegro.
      Brałam całe zestawy to wtedy tanio wychodzi a ciuszki są przepiękne.
      Wszystko zagranicznych firm, H&M, George, Nike itd.
      Dostałam od koleżanki 1 body i śpioszki polskie i jak porównalam z tymi
      zagranicznymi to jak porównać malucha do mercedesa.
      Polska bawełna pomimo że podobno bardzo dobra to nijak się ma do zachodniej.
      Mój maluszek ma ładniejsze ubranka niż ja i mąż. Smialiśmy się ze zanim dzidzia
      się urodzi to musimy też sobie trochę garderobę odświeżyć bo jak wyjdziemy na
      spacer to ktoś pomyśli ze dzidzi kradziona wink
      Ona od stópek do główki w firmówkach a my jak dziady z bazaru.
      • mama_kotula Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 13:45
        eps napisała:

> Ja 99% ciuszków kupiłam na allegro.
        > Brałam całe zestawy to wtedy tanio wychodzi a ciuszki są przepiękne.
        > Wszystko zagranicznych firm, H&M, George, Nike itd.
        > Dostałam od koleżanki 1 body i śpioszki polskie i jak porównalam z tymi
        > zagranicznymi to jak porównać malucha do mercedesa.

Bo może koleżanka podarowała ci chłam z hipermarketu, za 2,99 w promocji.
        Kupuję dla dzieci ubranka w większości polskie, ale z tej samej półki cenowej,
        co zagraniczne. I są porównywalne. No, ale mnie nie zależy, aby bluza miała
        krzyczący z daleka znaczek H&M czy Nike.
        Co do kupowania zestawów, miałabym wątpliwości. Może się okazać, że część
        ubranek z zestawu będzie nieprzydatna (np. letnia sukienka w rozmiarze, który
        dziecko osiągnie w grudniu, czy kombinezon dobry na dziecko w czerwcu).
        Polecam stronę
        uva.pl
        Dobre jakościowo, ładne i wytrzymałe.
        • eps Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 13:57
          A może i tak z tą polską bawełna, przyznaję że nie sprawdzałam w sklepach.
          Ja też nie musze mieć na bluzeczce roz. 62 napisu na 15 cm że to H&M.
          Jakos tak moze bezpodstawnie skojarzyło mi się że jak dobrej firmy to i produkt
          dobry (chociaż nie zawsze tak musi być).
          Co do zestawów to też masz rację, ale trzeba z głową przyjrzeć się całości, bo
          faktycznie jak się nie dopatrzy to kupi się sukieneczkę która ma rozmiar taki
          jaki dzidzia będzie miała w srogą zimę. Ja z całości wyprawki, juz teraz widze
          że jedną rzecz mam nietrafioną bo kupiłam lekko ocieplaną kurteczkę na 62 a
          przecież jak urodze np. za 2 tygodnie i do tego za następne 2 tyg. wyjde z
          dzidzią to raczej już bedzie cieplo i kurteczka będzie niepotrzebna. Pocieszam
          się tylko tym że planuję jeszcze 2 dzieci to może dla nich trafię sezonem.
          • mama_kotula Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 14:04
            Ja bym jeszcze miała nadzieję na włożenie tej ocieplanej kurteczki, zwłaszcza
            patrząc na to, co się za oknem dzieje smile)))
            A tak serio, pomyśl o założeniu jej maleństwu na wyjście ze szpitala, z
            pewnością nie będzie mu gorąco smile
    • knabino Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 14:18
      www.hindianka.pl
    • monique595 Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 14:56
      www.emaluch.pl, uva też polecam i www.e-ciuszki.pl
    • llilly Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 17:11
      Witaj!!!Polecam www.bambini.pl, świetna jakość i niedrogo.
      • eps Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 18.03.06, 17:13
        Z innej beczki.
        Llily Ty jeszcze nie urodziłas? wydawało mi się że już masz termin.
        • llilly :-)))) 18.03.06, 18:09
          Witaj!!!Oj jeszcze nie, mam dopiero na 18 lipca smile)) dziecię na dobrą sprawę
          dopiero sę z kopaniem wyraźnie rozkręciło smile) ze zdrowiem ogólnie u mnie
          trochę lepiej, choć czeka mnie L4 już do końca, ale rozkoszuję się wolnym
          czasem, nęka mnie tylko fatalne uczulenie sad(( ledwie odstawiona no-spa i
          aspargin a tu już Zyrtec do śniadania sad((, takie życie niestety.A co u
          Ciebie???O ile się nie mylę to chyba ostatnio spotkałyśmy się
          na "Kwietniówkach"?(Bo ja tak "spaceruję" czasami w poszukiwaniu ciekawych
          wątków.)
          • eps Re: :-)))) 18.03.06, 21:59
            To może przez Twoje spacery skojarzyło mi się że teraz masz termin.
            A u mnie powoli do przodu. Jakoś tak po 20tc czas zaczął szybciej płynąć i nie
            wiem kiedy mam już prawie 38 tc.
            Brzusio mam ogromny, dzidzia wielka bardzo, brzuch zamiast opaść to chyba się
            podniósł wink bo czuję jak dzidzia tyłek wypina to praktycznie ponad żebrami
            (strasznie nieprzyjemnie uczucie). Na rozwiązanie czekam ze zniecierpliwieniem,
            podobno urodze wczesniej ale kto to wie. Jakoś zaczynam się bać porodu.
            Pozdrawiam Cię ciepło, to fajnie że Twój dzidziuś już kopniaczki rozdaje.
    • 1stkasia do EPS 19.03.06, 15:10
      hej, jezeli dobrze zrozumialam to ciuszki H&M i NIke itp kupilas przsez
      internet- czy moglabys podac stronke tych wirtualnych zakupów? Pozdrawiam
      • eps Re: do EPS 19.03.06, 16:39
        ja kupowałam na aukcjach internetowych allegro.
        www.allegro.pl/11775_zestawy.html?order=t&view=gtext
        i tu można zaszaleć, ale proponuje umiar, bo szybko można przecholować z ilością
        to raz, a dwa uwaznie przeglądaj rozmiary i rodzaje ciuszków (żeby nie kupić
        dobrej rozmiarówki ale ciuszki zamiast letnie to zimowe).
    • katrina79 Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 20.03.06, 11:37
      Ja polecam www.BabyStyle.pl Swietny sklep, spory wybor, przy wszystkich
      ubrankach tabele wymiarow. Ja od nich dostalam juz kilka paczek i jestem bardzo
      zadowolona.
      • bonkreta Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 21.03.06, 17:44
        A ja tego sklepu nie polecam - kupiłam tam dwa pajacyki, które mają rękawy tak
        długie, że musiałam podwijać ok 6-8 cm, czyli mniej więcej na pół długości
        ręki. W dodatku rękawy są tak wąskie, że ich założenie jest okropnie
        niewygodne, nie mówiąc już o podwijaniu. Więc polecam tylko mamom gibbonów.
        • katrina79 Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 21.03.06, 21:01
          Przeciez są tabele rozmiarow przy kazdym ubranku, to jakim sposobem ubranka dla
          Twojego dziecka nie pasuja? Moze poprostu nie chcialo Ci sie sprawdzic jaką
          dlugosc raczki ma Twoja dzidzia a zwalasz teraz na sklep winkOj nie
          ladnie...najnizsza linia oporu...

Ja kupuje u nich juz jakis czas i z kazdej rzeczy jestem napawde bardzo
          zadowlona więc nie wydawaj pochopnych opinii...
    • jagaszu Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 20.03.06, 16:04
      witam!wlasnie przeczytalam ze szuka pani dobrych jakosciowo ciuszkow.mam do
      sprzedania orginalne angielskie body 7 pak nowe nieuzywane maz przecholowal z
      iloscia paczek....ci faceci.jesli bylaby pani zainteresowana to marw rozmiarach
      0-3 i 3-6 miesiecy.jest to rewelacyjnej jakosci bawelna sprawdzilam na swojej
      niuni.pozdrawiam.....
    • joa-nnam Re: gdzie w necie fajne ubranka dla niemowlaków? 20.03.06, 18:56
      POLECAM :
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4244058
      Śliczne,firmowe ubranka,zadbane,zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka